przewr(l)otna 689 Napisano czwartek o 21:50 7 minut temu, BSDF0RALL napisał: wlasnie ogladam jakies recenzje, i podobno jakis Samsung Galaxy Tab S9 FE jest od 1999 w tych rtv euro agd a to chyba z tyc Potrzebne do niego słuchawki bezprzewodowe. Też go oglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano czwartek o 21:51 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Nie musi byc najtanszy, sa rankingi dla roznych cen i parametry tez podaja. Wiem. Cały czas czytam co popadnie i gdzie popadnie. Opinie, rankingi, parametry. Sądziłam, że wy szybciej doradzicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1068 Napisano czwartek o 22:03 (edytowany) 11 minut temu, przewr(l)otna napisał: Wiem. Cały czas czytam co popadnie i gdzie popadnie. Opinie, rankingi, parametry. Sądziłam, że wy szybciej doradzicie. Moze na tabletach sie nie znamy, ale mozemy Ci doradzic w temacie uczuciowym Edytowano czwartek o 22:03 przez Żaba Monìka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano czwartek o 22:14 10 minut temu, Żaba Monìka napisał: Moze na tabletach sie nie znamy, ale mozemy Ci doradzic w temacie uczuciowym Będzie jeszcze gorzej niż z tabletem. Ja serca nie mam, nie wiem co to uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano czwartek o 22:15 5 minut temu, BSDF0RALL napisał: moj kumpel ma tableta samsung i normalnie na nim neta przygladamy i nic sie zlego nie dzieje a to jakis stary model juz kilka lat ma ja tez mam s8 to model z 2017 i nic sie nie dzieje xD a w apple mi np bateria szybko umierala potem Dam znać jaką podjęłam decyzję. Nie chcę wtopić, przepłacić za bajery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 17 Napisano czwartek o 22:26 3 godziny temu, przewr(l)otna napisał: Nie chce laptopa. Chcę tablet i nie wiem jaki. Czytam ranking, on mi nic nie mówi. Apple kup będzie miał dłuższe wsparcie. Ram 8 GB dysk wewnętrzny przynajmniej 64 GB. Ilość procesorów od 4. Apple za drogi to najnowszy android 14. Nowych tabletów karta graficzna będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano czwartek o 22:48 22 minuty temu, kiii napisał: Apple kup będzie miał dłuższe wsparcie. Ram 8 GB dysk wewnętrzny przynajmniej 64 GB. Ilość procesorów od 4. Apple za drogi to najnowszy android 14. Nowych tabletów karta graficzna będzie ok. Za 7 tys? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 17 Napisano czwartek o 23:00 11 minut temu, przewr(l)otna napisał: Za 7 tys? To Xiaomi czyli szalmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 462 Napisano wczoraj o 11:04 16 godzin temu, przewr(l)otna napisał: Całkiem poważnie proszę o pomoc. Chcę kupić tablet i nie wiem na co zwrócić uwagę. Nie musi być najdroższy, ale chcę dobry sprzęt i taki który szybko śmiga. Dziekuję. Klawiatura oddzielna jest najbardziej komfortowa na większej płaszczyźnie. A resztę powie ci znawca, którego nie ma na sali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 7 Napisano wczoraj o 12:22 Ktoś jeszcze używa tabletów? myślałam, ze chromebooki wyparły tablety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano wczoraj o 16:48 5 godzin temu, Seven napisał: Klawiatura oddzielna jest najbardziej komfortowa na większej płaszczyźnie. A resztę powie ci znawca, którego nie ma na sali. Zależy mi na większym sprzęcie niż telefon, mniejszym niż laptop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano wczoraj o 16:50 4 godziny temu, Barwy Jesieni napisał: Ktoś jeszcze używa tabletów? myślałam, ze chromebooki wyparły tablety A dlaczego nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 90 Napisano wczoraj o 16:59 Na tablecie są większe literki, ikony, w pewnym wieku to wiele ułatwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano wczoraj o 17:03 3 minuty temu, malowany napisał: Na tablecie są większe literki, ikony, w pewnym wieku to wiele ułatwia Ma ciebie zawsze mogę liczyć W punkt trafione Złośliwcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 90 Napisano wczoraj o 17:07 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Ma ciebie zawsze mogę liczyć W punkt trafione Złośliwcu Wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano wczoraj o 17:12 Przed chwilą, malowany napisał: Wiadomo Serio jest jak piszesz. Mam lewy telefon do zabawy, bateria już na wykończeniu. Chcę kupić coś nowego, a tablet jest mi nieznany. Trochę poczytałam o chrombookach. To chyba będzie faktycznie najlepszy wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 90 Napisano wczoraj o 17:37 24 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Serio jest jak piszesz. Mam lewy telefon do zabawy, bateria już na wykończeniu. Chcę kupić coś nowego, a tablet jest mi nieznany. Trochę poczytałam o chrombookach. To chyba będzie faktycznie najlepszy wybór. Dla mnie to nieporęczne, telefon mi wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano wczoraj o 17:45 5 minut temu, malowany napisał: Dla mnie to nieporęczne, telefon mi wystarczy. Nigdy nie miałam bzika na punkcie dużych telewizorów, wyświetlaczy. Małe jest piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 90 Napisano wczoraj o 17:49 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Nigdy nie miałam bzika na punkcie dużych telewizorów, wyświetlaczy. Małe jest piękne Zależy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano wczoraj o 17:54 4 minuty temu, malowany napisał: Zależy co Wszystko. Nie znasz porzekadła: od nadmiaru głowa boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano 5 godzin temu Pytanie nieaktualne. Zakup zrobiony. Stanęło na ideapad Lenovo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 164 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, przewr(l)otna napisał: Pytanie nieaktualne. Zakup zrobiony. Stanęło na ideapad Lenovo Piszesz z niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Piszesz z niego? Zaraz się zaloguję i sprawdzę. Dopiero ukończyłam ustawienia, zainstalowałam chrome (nie lubię edge) i słuchawki sparowalam? Kupiłam te bezprzewodowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano 4 godziny temu 28 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Piszesz z niego? Już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, BSDF0RALL napisał: wspolczuje korzystania z windowsa Raz używałam ios i wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: wszystkie te systemy to syf a te laptopy to chinskie goowno Mi taki wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, BSDF0RALL napisał: no pewno ja mam laptopa 17 letni model i zasuwa xD Mój nowy zakup też tyłka nie urywa. Ważne, że spełnia swoją rolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, BSDF0RALL napisał: no wlasnie wazne ze ekran po oczach nie daje za bardzo i na klawiaturze fajnie sie pisze a laptop smiga szybko xD i co ze 17 letni model xD Proponował mi z ekranem oled, kolorki przy moim wymiatają. Nawet nie był drogi, ale brzydki kolor obudowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 689 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1068 Napisano 1 godzinę temu No i fajno, niech Ci służy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach