Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
BSDF0RALL

wczoraj bylem w sklepie i widzialem uzywanego nikon D5100 za 220 funtow i chyba zaraz ide sobie kupic, ktos mnie powstrzyma?

Polecane posty

moze ciagle bedzie dzisiaj xD

ale bym mial radoche jakbym sobie np fajne laseczki w miescie fotografowal i wszedzie z aparatem na szyi chodzil wow i potem na serwer fociaczki

sfotografowalbym sobie dwa kociaczki z ktorymi mieszkam teraz w domu i kwiatki w parku i drzewka piekne i niebo chmury i w ogole moje zycie staloby sie piekne i chodzilbym na spacerki wszedzie z moim aparatem <3

Użytkownicy są w dużej mierze zachwyceni aparatem Nikon D5100, doceniając jego jakość zdjęć, intuicyjność obsługi oraz możliwość rozbudowy dzięki wymiennym obiektywom. Wiele osób podkreśla, że to doskonały wybór dla początkujących fotografów, jednak pojawiają się także komentarze o problemach z autofocusem oraz pewnymi funkcjonalnymi niedociągnięciami. Ogólnie rzecz biorąc, użytkownicy uważają, że aparat spełnia ich oczekiwania.

u mnie na irc AncientWisdom wrzuca flagi rosji i pisze long live to Russia a mnie lejdi katiuszki olala i nawet nigdy na irc nie weszla i sie nie przywitala, gdy ja zapraszalem :((((((((((((

<~AncientWisdom> yes porter RUSSIA iss GREAT! xD
ostatnio pisal ze Putin jest najbardzej charyzmatycznym politykiem na swiecie

Lejdi Katuszka by go polubila, ale niestety woli praavika i nigdy nie pozna AncientWisdom, sama wybrala, no trudno

a to o mnie kolega ze Slowacji FAK przed chwila,

12:44 < morena> look at him, still alive
12:44 < morena> polish jew living in UK

ide po ten aparat XD

a w poniedzialek ide poplywac niedaleko warwick parku w rzece, kto chce popatrzec jak filipek plywa w lodowatej rzece w samych kapielowkach XD?

moze strzele fajna fote bajorka jak kupie aparat ide sobie na tripa po aparat i fotografowac UK moze koscioly bede fotografowal nara B)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować