Urmaj 74 Napisano wtorek o 20:12 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Zapytaj się siebie samej czy seks rzeczywijest ci potrzebny do egzystencji bo prawda może być całkiem inna. My nie funkcjonujemy jak faceci. Mi niepotrzebny ale przed skurczeniem cierpiałem z braku i uważałem to by działało pozytywnie na zdrowie i rozwój gdybym uprawiał se ks trzy razy w tygodniu zamiast się mastu rbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano wtorek o 20:14 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ja bym se poroochal związku fajniejszy bo można 5x dziennie Podobno kobietom spada ochota średnio w 9 miesiącu od ślubu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 9 Napisano wtorek o 20:14 Przed chwilą, Urmaj napisał: Mi niepotrzebny ale przed skurczeniem cierpiałem z braku i uważałem to by działało pozytywnie na zdrowie i rozwój gdybym uprawiał se ks trzy razy w tygodniu zamiast się mastu rbować. Ale mnie to nie obchodzi. Mężczyźni jako gatunek poza nielicznymi wyjątkami również. A tym bardziej już ich przygody z siusiakami i innymi stulejkami. Seks w oderwaniu od siusiaka już w ogóle leży poza kręgiem moich najmniejszych zainteresowań. Przypomniał mi się knaga od Eli xD to jest niewiarygodne ze on ma takie nazwisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 9 Napisano wtorek o 20:16 Dobra ide czytac bo mi skóra odpadnie i sie na niej poślizgnę zaliczając zgon. Dopiero jutro ktoś mnie odnajdzie więc nie będę ryzykować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARTYNA 2 Napisano wtorek o 20:17 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Ale mnie to nie obchodzi. Mężczyźni jako gatunek poza nielicznymi wyjątkami również. A tym bardziej już ich przygody z siusiakami i innymi stulejkami. Seks w oderwaniu od siusiaka już w ogóle leży poza kręgiem moich najmniejszych zainteresowań. Przypomniał mi się knaga od Eli xD to jest niewiarygodne ze on ma takie nazwisko Wieczorna ruuchnąłbym cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 9 Napisano wtorek o 20:18 To ja tak leczę energio na odległość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano wtorek o 20:18 17 minut temu, ferrytyna napisał: taniej się żyje to jest to chyba jednak coś smutnego Zależy od perspektywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 9 Napisano wtorek o 20:18 Pamiętaj aby przykładać dłonie do ekranu gdy tu jestem. Wtedy przepływ będzie większy. Bajojao 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano wtorek o 21:38 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Wgl te co nie lubią sexu to nie powinny szukać bo Dla mnie teraz tylko taka się nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 74 Napisano wtorek o 21:38 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: To chyba dobrze rób swoje znajdź se pochwe Bym musiał całe życie odwrócić do góry nogami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano wtorek o 21:54 ja chyba tez nie czekam jak mi konsola przyjdzie i bede gral 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 9 Napisano 11 godzin temu Dnia 5.11.2024 o 19:35, SzefowaSzefów napisał: Mam już 40 lat. Nigdy wcześniej tak jak teraz nie doskwierała mi samotność. W akcie desperacji założyłam konto na portalu randkowym. Poznałam kogoś. Rozmawialiśmy ze sobą prawie miesiąc. Niedawno się spotkaliśmy. I chociaż z wyglądu nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia to miał w sobie coś, że wciąż szukałam z nim kontaktu. Dawno tak dobrze nie rozmawiało mi się z żadnym mężczyzną, imponowała mi jego inteligencja i wiedza. Niestety okazał się być zupełnie inny niż w moich wyobrażeniach. Powiedział że nie chce się wiązać i dał mi do zrozumienia że chciałby spotykać się na niezobowiązujący seks. Jest mi dziś tak strasznie źle że nawet sobie popłakałam. Jeżeli tak faktycznie było to muszę Ci powiedzieć wprost, najzwyczajniej w świecie nie przypasowałaś mu fizycznie. Gdy facet widzi atrakcyjną kobietę to szaleje i zrobi dla niej wszystko. Jeśli urwał kontakt i braku laku wyskoczył z tekstem niezobowiązującego seksu to sytuacja wygląda bardzo klarownie, nie podobasz mu się, ale z braku laku skoro i tak jest samotny i cierpi na celibat to może się z Tobą w tym celu po spotykać. Tobie z kolei pewnie takie coś nie pasuje, bo niby czemu ma pasować? Ty nie szukasz jelenia na sam seks, tylko faceta, który się Tobą zajmie życiowo i zaopiekuje. Niestety musisz szukać dalej, może ktoś się trafi, ale sądząc po tym pierwszym wpisie są na to małe szanse (mam na myśli poważny związek) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 10 godzin temu ja tez nikogo nie poznam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 0 Napisano 10 godzin temu Dnia 5.11.2024 o 19:35, SzefowaSzefów napisał: Mam już 40 lat. Nigdy wcześniej tak jak teraz nie doskwierała mi samotność. W akcie desperacji założyłam konto na portalu randkowym. Poznałam kogoś. Rozmawialiśmy ze sobą prawie miesiąc. Niedawno się spotkaliśmy. I chociaż z wyglądu nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia to miał w sobie coś, że wciąż szukałam z nim kontaktu. Dawno tak dobrze nie rozmawiało mi się z żadnym mężczyzną, imponowała mi jego inteligencja i wiedza. Niestety okazał się być zupełnie inny niż w moich wyobrażeniach. Powiedział że nie chce się wiązać i dał mi do zrozumienia że chciałby spotykać się na niezobowiązujący seks. Jest mi dziś tak strasznie źle że nawet sobie popłakałam. było łapać za gucz, teraz juz uciekł i jest za daleko. moze za 40lat znowu kogoś poznasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzefowaSzefów 0 Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, Barwy Jesieni napisał: Jeżeli tak faktycznie było to muszę Ci powiedzieć wprost, najzwyczajniej w świecie nie przypasowałaś mu fizycznie. Gdy facet widzi atrakcyjną kobietę to szaleje i zrobi dla niej wszystko. Jeśli urwał kontakt i braku laku wyskoczył z tekstem niezobowiązującego seksu to sytuacja wygląda bardzo klarownie, nie podobasz mu się, ale z braku laku skoro i tak jest samotny i cierpi na celibat to może się z Tobą w tym celu po spotykać. Tobie z kolei pewnie takie coś nie pasuje, bo niby czemu ma pasować? Ty nie szukasz jelenia na sam seks, tylko faceta, który się Tobą zajmie życiowo i zaopiekuje. Niestety musisz szukać dalej, może ktoś się trafi, ale sądząc po tym pierwszym wpisie są na to małe szanse (mam na myśli poważny związek) Gdybym mu się nie podobała to chyba nie proponowałby seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 77 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, SzefowaSzefów napisał: Gdybym mu się nie podobała to chyba nie proponowałby seksu Wystarczająco się podobałaś na seks, za mało na wkładanie w Ciebie kasy i energii życiowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosmniepolubi 0 Napisano 6 godzin temu Dnia 5.11.2024 o 19:35, SzefowaSzefów napisał: Mam już 40 lat. Nigdy wcześniej tak jak teraz nie doskwierała mi samotność. W akcie desperacji założyłam konto na portalu randkowym. Poznałam kogoś. Rozmawialiśmy ze sobą prawie miesiąc. Niedawno się spotkaliśmy. I chociaż z wyglądu nie zrobił na mnie piorunującego wrażenia to miał w sobie coś, że wciąż szukałam z nim kontaktu. Dawno tak dobrze nie rozmawiało mi się z żadnym mężczyzną, imponowała mi jego inteligencja i wiedza. Niestety okazał się być zupełnie inny niż w moich wyobrażeniach. Powiedział że nie chce się wiązać i dał mi do zrozumienia że chciałby spotykać się na niezobowiązujący seks. Jest mi dziś tak strasznie źle że nawet sobie popłakałam. zwiazki sa bardzo przereklamowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 4 Napisano 5 godzin temu ja tez nigdy nikogo nie poznam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 9 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Hebee napisał: Wystarczająco się podobałaś na seks, za mało na wkładanie w Ciebie kasy i energii życiowej. W samo sedno, faceci są prości jak konstrukcja cepa. Jeśli kobieta nie odstrasza i jako tako się prezentuje to bez problemu na seks są z taką gotowi, oczywiście mowa o desperatach, którzy raczej nie mogą sobie pozwolić na wybrzydzanie z kolei aby miał się zakochac i latać jak szalony za daną kobietą to już musi mu się typowo spodobać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach