Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
newbie97

Spotkanie i spacer i złapanie za rękę

Polecane posty

Przed chwilą, libedowsky napisał:

cala jestes w zarazkach czy ty nie kumasz czym sie rozni grzybica od flory bakteryjnej ?

uzyje twojego jezyka czy zagrzybialy fjut dla ciebie niczym sie nie rozni od normalnego ?

hahaha jakby to siur napisał zakrztusiłam  się kawa 

• Haha 1

Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał:

hahaha jakby to siur napisał zakrztusiłam  się kawa 

Pisałam to samo ale tylko libed powoduje takie salwy śmiechu. Wiedź ze cos sie dzieje. Ju noł?

6 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

I ty niby nie wierzysz w propagandę xD dobra elo 

w jaka propagande ? co ty bredzisz ? sadzisz ze filtr to propaganda ?

ja mam krem nano base z apteki to nie zadna propaganda jest hupoalergiczny i ma filr uv jak nie wierzysz to jestes szurem wiec po co ja ci tlumacze o jakcihs grzybach jak ty wszystko negujesz wierzysz za to w tarota i horoskopy. no w sumie masz racje durny jestem ze ci coklwiek tlumacze. tobie by mozna wytlumaczyc jakby ci napisac dzien przed planowanym zacmieniem ze jak nie zdejmiesz hybrydy to jutro bog cie ukarze i slonce zabierze i wtedy bys uwierzyla.

• Haha 3

twarz zawsze smaruje a rece nie i na rekach mam przebarwienia czasami po sloncu ale wierz sobie ze filtry w kremach nie istnieja jak chcesz 😄 wkladaj pusty leb do solarium bo czerniak tez nie istnieje to big pharma wymyslila zeby leki sprzedawac i kremy 😄

• Haha 1

Przed chwilą, libedowsky napisał:

w jaka propagande ? co ty bredzisz ? sadzisz ze filtr to propaganda ?

ja mam krem nano base z apteki to nie zadna propaganda jest hupoalergiczny i ma filr uv jak nie wierzysz to jestes szurem wiec po co ja ci tlumacze o jakcihs grzybach jak ty wszystko negujesz wierzysz za to w tarota i horoskopy. no w sumie masz racje durny jestem ze ci coklwiek tlumacze. tobie by mozna wytlumaczyc jakby ci napisac dzien przed planowanym zacmieniem ze jak nie zdejmiesz hybrydy to jutro bog cie ukarze i slonce zabierze i wtedy bys uwierzyla.

Powtarzasz się jak zdarta płyta.  Piszę z toba bo mnie bawisz niezmiennie od lat. Ty mi nie jesteś w stanie niczego wytłumaczyć. Naprawdę. Nie trudź się tym. Ale pisz dalej bo śmiać też się lubię.

kto wie zaloz fan page na fejsbuku i moze odkryjesz ze czerniak to tak naprawde spisek loreala i paru innych firm kosmetycznych ktore sprzedaja kremy i on nie istnieje jak covid 😄

Edytowano przez libedowsky

Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał:

Powtarzasz się jak zdarta płyta.  Piszę z toba bo mnie bawisz niezmiennie od lat. Ty mi nie jesteś w stanie niczego wytłumaczyć. Naprawdę. Nie trudź się tym. Ale pisz dalej bo śmiać też się lubię.

Babka, Ty serio nie wierzysz że krem z filtrem zatrzymuje promieniowanie UV?

5 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Tak samo jest obrzydliwy.

aha ok to widze fobia wiec szkoda tlumaczyc.

33 minuty temu, Vlad Srakula napisał:

Tutaj to chyba Pisowcy zrobieni jak Melania Trump a lewaki jak amisze 

Hhhahaha 😃

Przed chwilą, The Big Siur napisał:

Babka, Ty serio nie wierzysz że krem z filtrem zatrzymuje promieniowanie UV?

Wiem że zatrzymuje. Ale to zbędny syf. Zdania nie zmienię. I nie wyjezdzajta mi tu z naukowcami. 

6 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Pisałam to samo ale tylko libed powoduje takie salwy śmiechu. Wiedź ze cos sie dzieje. Ju noł?

Czytam od końca 😛

psior to jednak stan intelektu czasami sie mozna pomylic wjak w przypadku bandziora bo na pierwszy rzut oka sprawia wrazenie myslacej ale jednak trzeba zawsze przyjac ze pisior=id.iota no po blizszym poznaniu jeszcze nigdy nie okazalo sie zeby bylo inaczej 😄

2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

I nie wyjezdzajta mi tu z naukowcami

no co bedziesz wierzyc jakims heretykom 😄

1 minutę temu, libedowsky napisał:

psior to jednak stan intelektu czasami sie mozna pomylic wjak w przypadku bandziora bo na pierwszy rzut oka sprawia wrazenie myslacej ale jednak trzeba zawsze przyjac ze pisior=id.iota no po blizszym poznaniu jeszcze nigdy nie okazalo sie zeby bylo inaczej 😄

Widzisz ile daje ladne pisanie 😉 od razu plus sto do intelektu 😃

2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Krejzi jak zaciesza z sucharów. XD przynajmniej jest solidarna w imię znajomości. Nie to co niektórzy...

Lubię suchary 😝 ale nie te od pieprza są naprawdę suche 😃

• Haha 1

Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał:

Zaczyna się starą śpiewka. Ty naprawdę wierzysz ze tymi tekstami zanegujesz mój intelekt? Ty jedynie swój ujawniasz w pełnej krasie. 

ale ja nic nie neguje stwierdzam fakty w tym przypadku i tyle. mam zdanie jakie mam a ty masz o mnie pewnie takie samo.

Ciary żenady mam już od tego lizania fjuta z flora bakteryjna libedowi. Mity zaczynający sie burzyć na temat intelektu poszczególnych jednostek. Wychodze. Ariwederczi roma

bandzior ale przeciez w czerniaka to nawet andrzej duda wierzy :d mnie sie cos wydaje ze lobbowal przeciwko solariom zeby dzieci nie mogly chodzic moze taki autorytet cie przekona ze istnieje rak i sa filtry 😄

• Haha 2

1 minutę temu, libedowsky napisał:

ale ja nic nie neguje stwierdzam fakty w tym przypadku i tyle. mam zdanie jakie mam a ty masz o mnie pewnie takie samo.

Fakty tvn. Wolne media libeda. 24/7. Masz lajka.

8 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Wiem że zatrzymuje. Ale to zbędny syf. Zdania nie zmienię. I nie wyjezdzajta mi tu z naukowcami. 

Serio, nie ma korelacji między ekspozycją na promieniowanie UV a liczbą zachorowań na czerniaka? Pogadaj z ludźmi z NZ, oni żyją dokładnie pod dziurą ozonową, to by Ci coś powiedzieli na ten temat :classic_cool:

a ja sie wczoraj dziwilem ze trump wygral wybory 😄  jak uslyszalem ze po poprzednich wyborach obiecal ze anuluje wszystkei dlugi wszystkich ludzi w jeden dzien w tym te na kartach kredytowych to jego zwolennicy kupili kartami kredytowymi samochody jakies inne sprzęty przed atakiem na kapitol liczac ze on im faktycznie pozniej dlug skasuje jak wygra 😄

no i zostali z tymi samochodami na ktore ich nie stac 😄a dzisiaj na kafeterii spotykam babę bizona 😄

głupota ludzka nigdy nie rpozestanie mnie zaskakiwac

• Haha 1

5 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Fakty tvn. Wolne media libeda. 24/7. Masz lajka.

tivi republika i w polsce24

bedziemy tak gadac ?

1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał:

A czy jej nie chodzi o to, że te filtry są szkodliwe a nie o istnienie UV i jego blokowanie? 

Ty jedna madko rozumiesz choć nie powinnas bo nie malujesz paznokci.

• Haha 2

2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

A czy jej nie chodzi o to, że te filtry są szkodliwe a nie o istnienie UV i jego blokowanie? 

ja mysle ze jej chodzi o to ze filtry powoduja czerniaka a nie slonce bo pisala ze slonce nie szkodzi 😄

o ile w ogole wierzy w czerniaka 😄

39 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Pewnie latem morde tez smarujesz filtrami xD

26 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

I ty niby nie wierzysz w propagandę xD dobra elo 

Pewnie masz ciemną karnację z natury, jakbyś miała jasną plus wrażliwą na słońce, to byś miała dowiedzione empirycznie, że filtry UV w kremach działają (bo byś miała porównanie, co się dzieje z Twoją skórą bez) 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się