Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Maryyyś_/

Temat na czwartek

Polecane posty

1 minutę temu, libedowsky napisał:

nie stac cie na lekarza zeby cos z tym zrobic ?

A po co? Dzieki temu nie rumienię się już więcej na widok trenera, całą energię mogę przekierować na inne ważne tematy. Same plusy!

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

A po co? Dzieki temu nie rumienię się już więcej na widok trenera, całą energię mogę przekierować na inne ważne tematy. Same plusy!

Wzorcowa siostra z Archeo.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

A związek Ci się nie rozpadnie?

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

A związek Ci się nie rozpadnie?

Jak widać nie. Nadrabiam zayebistością 😜

1 godzinę temu, Caryca z czubrycą napisał:

Kurfa, już nawet po staropolsku zażartować nie można, wiecznie musicie swój jad na  księży wylewać. Pjerdol się w gumie zatem i miłego dnia!

Qwerty jak libed, o czymkolwiek napiszesz, wsiadają na jednego, ewentualnie dwa ukochane rumaki i wio 🙂

Jak widać nie. Nadrabiam zayebistością 😜

To albo też ma niskie albo znalazł jakąś stołówkę na boku 😉

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Qwerty jak libed, o czymkolwiek napiszesz, wsiadają na jednego, ewentualnie dwa ukochane rumaki i wio 🙂

Ale żeby było bardziej śmiesznie i lewicowo, niech ten obraz wygenerowany przez AI przedstawia parkę uprawiającą hobby horsing 😄

• Haha 1

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

To albo też ma niskie albo znalazł jakąś stołówkę na boku 😉

Nie wiem, nie zastanawiam się nad tym, nie śledze, nie monitoruje, nie wypytuje

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Nie wiem, nie zastanawiam się nad tym, nie śledze, nie monitoruje, nie wypytuje

Ale byłoby Ci emocjonalnie obojętne, czy Cię facet zdradza? Nie mówię, że tak jest, w sumie żartowałam, pewnie cierpi w milczeniu dla dobra sprawy 😉 albo też nie potrzebuje. Ale byłoby Ci to obojętne? 

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Ale byłoby Ci emocjonalnie obojętne, czy Cię facet zdradza? Nie mówię, że tak jest, w sumie żartowałam, pewnie cierpi w milczeniu dla dobra sprawy 😉 albo też nie potrzebuje. Ale byłoby Ci to obojętne? 

bardzo trudne pytanie, ciezko mi sobie to nawet wyobrazić, nigdy mnie nikt nie zdradził albo sie o tym nie dowiedziałam, wiec to dla mnie totalna abstrakcja

bardzo trudne pytanie, ciezko mi sobie to nawet wyobrazić, nigdy mnie nikt nie zdradził albo sie o tym nie dowiedziałam, wiec to dla mnie totalna abstrakcja

Dla mnie na szczęście też, po prostu napisałaś to tak lekko jakoś, ale wiadomo, to tylko post na kafe. 

Gorsza zdrada jest zdradzenie komuś sekretów. Zdrada w przyjaźni itd. a nie jakiś seks. Faceci mysla fjutami i oni naprawdę potrafią rozdzielić to od uczuć. Takie są fakty a wy dalej się ludzcie ze kobieta od chlopa się nie różni.. 

5 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Gorsza zdrada jest zdradzenie komuś sekretów. Zdrada w przyjaźni itd. a nie jakiś seks. Faceci mysla fjutami i oni naprawdę potrafią rozdzielić to od uczuć. Takie są fakty a wy dalej się ludzcie ze kobieta od chlopa się nie różni.. 

Są i takie kobiety które potrafią rozdzielić, a są i tacy faceci którzy nie potrafią. 

No ale na ogół jest tak jak mówisz.

• Like 1

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Są i takie kobiety które potrafią rozdzielić, a są i tacy faceci którzy nie potrafią. 

No ale na ogół jest tak jak mówisz.

Z naturą nikt jeszcze nie wygrał. Lewica próbuje. 

Odnośnie seksu w związku, usłyszałam kiedyś z męskiej strony, że dla faceta sprawa w kwestii kobiecej chęci jest prosta: "nie chce ku...a - nie kocha" 😉

Ja bylam zdradzana, a mielismy duzo seksu, wiec to niczego nie gwarantuje. Decyduje glownie charakter faceta, jesli jest uczciwy i mu to przeszkadza to odejdzie a nie zdradzi.

49 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Może i tak, ale mimo wszystko boli po bandzie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się