Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Luksusowa dama z chinola

Polecane posty

14 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Oczywiście był pojazd o małym pomidora, że z jakiej niby racji ktoś ma nie uprawiać SX jak partner ma małego i mu nie staje… takiego sobie wybrałaś i poślubiłaś. Nie pasował, ale nikt inny nie był chętny? Po drugie jak jest to tak obojętne to czemu płaczę za małym ochłapem od 3 lat, jak dostała odrobinę jego atencji- wylogowanie z konta, to na 2 dzień ożywiona, wymalowana, bo jej się ubzdurało że on dalej o niej pamięta,myśli i ogląda. Ten chłop żyje swoim życiem i o niej już 3 lata temu zapomniał i nie chce pamiętać tego koszmaru. 
Ona wszystko co jej nie chce, wyśmiewa, czy to pomidora, czy to chłopów z Tindera, czy to fanów. 

Chciałoby się Werci napisać, że Kingusia nie narzeka 😉😋

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

32 minuty temu, Olejrycynowy napisał:

Wczoraj live był epicki, siwa ameba z niej i tyle. Jak brakuje jej argumentów, robi sie agresywna. Zaczyna się wywyższać i mówić, że wieczorem są gorsi ludzie, bo w dzień siedzą w marnej pracy. To było apropo równości społecznych, kategoryzacja i etykietowanie ludzi na pełnej, wypowiadając się jaka to ona jest otarta na innych, co za bezmózg. 

Aha i dodam jeszcze, że baaaaardzooo rzucało się w oczy,że ona po prostu nie jest w stanie przyjąć odmiennego zdania/ punktu widzenia. Jej musi być na wierzchu, tak jakby zależały od tego losy świata😂 Ja sądzę, że taka jaka jest na tych livach, to taka jest jej prawdziwa twarz właśnie, osoby bardzo apodyktycznej i to jeszcze głupio mundrej. Jakby miała szpadla pod ręką to by waliła w tych wygadujacych "głupoty" 🙈🤦🙈😅 Natomiast jestem pewna,że w jakimkolwiek towarzystwie, przy podobnej rozmowie siedzi cicho jak mysz pod Szklanką (pamiętne łapanie myszy na Warmii 🤣)...

Żenująca jest.....

Edytowano przez SheriDANKA ;-P

To prawda prowadzenie od lat monologów do kamery tak się kończy ona myśli że jest influ, osobą opiniotwórczą, a jest beka w Internecie. Bohaterka tysiąca prześmiewczych filmów. Taki autorytet. 
nie jesteś osobą opiniotwórczą, nawet w branży Beaty, polecasz kosmetyki z kancerogennym składami. Nie masz pojęcia o niczym, ani o pielęgnacji, ani o polityce 

Edytowano przez Olejrycynowy
  • Like 1
  • Thanks 1

Przecież to tylko maska. Za agresją zawsze stoi niemoc. Całe życie wszyscy śmieją się z niej że jest głupia, brzydka, więc przyjęła postawę ofensywną. 

• Like 3

Na ostatnim vlogu nasz ucki Balcerowicz robi wykład z ekonomii dlaczego kawa i naleśniki w domu są tańsze niż te w kawiarni. Na pewno nie wiecie. Jak zwykle wymyśla historie, które się nie wydarzyły, żeby pouczać ciemny lud. Do Siwej ciągle ktoś pisze, że naleśnik kosztuje 5 zł i za 6 zł powinni go sprzedawać. I Siwa jako wybitna ekonomistka tłumaczy, że przecież kawiarnia ma koszty pracy, podatki i nie może sprzedać tak tanio. I jak ktoś tak mówi to na pewno nie ma swojej firmy. Jak wiadomo wszyscy muszą mieć firmę, bo dla Siwej to jakiś wyznacznik turbo prestiżu (nawet jeśli to tak jak w jej przypadku jednoosobowa działalność gospodarcza). Vloga czy lajwa można po prostu wyłączyć, natomiast współczuję ludziom, którzy muszą się z nią kontaktować na żywo. Co prawda już chyba takich nie ma wcale, no ale... Przecież rozmowa z nią to muszą być tortury. Nie znosiłam tego pomidora, ale im dłużej przyglądam się tej kobiecie tym bardziej go podziwiam i jest mi go żal, że tyle lat musiał z tą tępą i wredna baba siedzieć. I dalej nie daje mu spokoju, bo ciągle gada o jego za małym przyrodzeniu. Siwa to był twój mąż, 10 lat ci jego bakłażan pasował i od 3 lat po nim płaczesz. 

• Like 2

6 minut temu, Olejrycynowy napisał:

To prawda prowadzenie od lat monologów do kamery tak się kończy ona myśli że jest influ, osobą opiniotwórczą, a jest beka w Internecie. Bohaterka tysiąca prześmiewczych filmów. Taki autorytet. 
nie jesteś osobą opiniotwórczą, nawet w branży Beaty, polecasz kosmetyki z kancerogennym składami. Nie masz pojęcia o niczym, ani o pielęgnacji, ani o polityce 

Jeśli całymi dniami ona prowadzi rozmowę jedynie ze sobą, Lolą i Rózią, to potem jak ma żywe osoby i one mają inne zdanie od jej, to już od razu przyjmuje postawę obronną, czuje się zagrożona i atakowana. Nie ma żadnej pokory w sobie, otwartości by przyjąć inne zdanie. Wszystko traktuje jako atak na swoją osobę, bo skoro ktoś myśli inaczej, to nie zgadza się z nią i jej kompleks na swój temat wychodzi na wierzch. Nie jest pewna siebie, swojej opinii. W przeciwnym wypadku przyjęłaby, że można się nie zgadzać i tyle, ludzie mają różne poglądy, co jest zupełnie normalne i nawet w związku czasem jest różnica zdań, która nie musi prowadzić do walki, a co dopiero z obcymi ludźmi.

• Like 2
  • Thanks 2

7 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Przecież to tylko maska. Za agresją zawsze stoi niemoc. Całe życie wszyscy śmieją się z niej że jest głupia, brzydka, więc przyjęła postawę ofensywną. 

Siwa nigdy nie dorosła. W tym wielkim starzejącym się ciele jest ciągle mała dziewczynka. I jak to dziecko, w momentach trudnych "krzyczy" i "bije", bo nie umie nic innego zrobić ze swoimi emocjami. Myślę, że ona miała bardzo złych rodziców. Pewnie miała co jeść, gdzie spać, w co się ubrać, ale nigdy nie czuła się ważna i kochana. Tych braków już się nie da naprawić, ale dobra terapia pomogłaby jej to zrozumieć i złagodzić tego skutki. 

• Like 3

2 minuty temu, weronikazgierska napisał:

Na ostatnim vlogu nasz ucki Balcerowicz robi wykład z ekonomii dlaczego kawa i naleśniki w domu są tańsze niż te w kawiarni. Na pewno nie wiecie. Jak zwykle wymyśla historie, które się nie wydarzyły, żeby pouczać ciemny lud. Do Siwej ciągle ktoś pisze, że naleśnik kosztuje 5 zł i za 6 zł powinni go sprzedawać. I Siwa jako wybitna ekonomistka tłumaczy, że przecież kawiarnia ma koszty pracy, podatki i nie może sprzedać tak tanio. I jak ktoś tak mówi to na pewno nie ma swojej firmy. Jak wiadomo wszyscy muszą mieć firmę, bo dla Siwej to jakiś wyznacznik turbo prestiżu (nawet jeśli to tak jak w jej przypadku jednoosobowa działalność gospodarcza). Vloga czy lajwa można po prostu wyłączyć, natomiast współczuję ludziom, którzy muszą się z nią kontaktować na żywo. Co prawda już chyba takich nie ma wcale, no ale... Przecież rozmowa z nią to muszą być tortury. Nie znosiłam tego pomidora, ale im dłużej przyglądam się tej kobiecie tym bardziej go podziwiam i jest mi go żal, że tyle lat musiał z tą tępą i wredna baba siedzieć. I dalej nie daje mu spokoju, bo ciągle gada o jego za małym przyrodzeniu. Siwa to był twój mąż, 10 lat ci jego bakłażan pasował i od 3 lat po nim płaczesz. 

Ja myślę, że ona sądzi, że my na etacie nie płacimy żadnych podatków, składek itp. tylko ona jako "przedsiębiorca" utrzymuje nas 😄 Otóż, Siwson, płacimy i sądzę, że więcej niż Ty masz tych wszystkich opłat, jeśli zarabiamy sporo powyżej średniej krajowej, a Ty zapewne (skoro nigdy nie idziesz na L4) składki minimalne.

• Like 1

1 minutę temu, weronikazgierska napisał:

Siwa nigdy nie dorosła. W tym wielkim starzejącym się ciele jest ciągle mała dziewczynka. I jak to dziecko, w momentach trudnych "krzyczy" i "bije", bo nie umie nic innego zrobić ze swoimi emocjami. Myślę, że ona miała bardzo złych rodziców. Pewnie miała co jeść, gdzie spać, w co się ubrać, ale nigdy nie czuła się ważna i kochana. Tych braków już się nie da naprawić, ale dobra terapia pomogłaby jej to zrozumieć i złagodzić tego skutki. 

Bardzo się zgadzam... I tak naprawdę wiele z nas tak ma, choćby częściowo. Ja przynajmniej tak, ale pracuję nad tym 🙂 Jest też książka o emocjonalnym zaniedbaniu rodziców -> Siwa chyba wie, że miała niedostępnych emocjonalnie rodziców, stąd takie a nie inne wybory partnerów życiowych i styl przywiązania -> "Wypełnić pustkę. Pokonaj skutki zaniedbania emocjonalnego z dzieciństwa" Christine Musello, Jonice Webb. 

• Thanks 1

13 godzin temu, PandaCzerowna napisał:

Ja kocham zdjęcia, najlepsze ujęcia z produkcji zawsze tu trafiają :classic_smile:

á propos – Twój avek 🥇

13 godzin temu, Kingeczka napisał:

Jakie były dla was najbardziej ciekawe info o damie z kafe?

Taki smaczek – jak ktoś dodał na CSI Hydeparku foto naburmuszonej Siwej z jakiegoś urzędu i opatrzył je opisem, że wykłócała się w kolejce z jakimś dziadkiem i była bardzo nieprzyjemna.

• Like 1

19 minut temu, madziuszek napisał:

Jeśli całymi dniami ona prowadzi rozmowę jedynie ze sobą, Lolą i Rózią, to potem jak ma żywe osoby i one mają inne zdanie od jej, to już od razu przyjmuje postawę obronną, czuje się zagrożona i atakowana. Nie ma żadnej pokory w sobie, otwartości by przyjąć inne zdanie. Wszystko traktuje jako atak na swoją osobę, bo skoro ktoś myśli inaczej, to nie zgadza się z nią i jej kompleks na swój temat wychodzi na wierzch. Nie jest pewna siebie, swojej opinii. W przeciwnym wypadku przyjęłaby, że można się nie zgadzać i tyle, ludzie mają różne poglądy, co jest zupełnie normalne i nawet w związku czasem jest różnica zdań, która nie musi prowadzić do walki, a co dopiero z obcymi ludźmi.

No właśnie na tym polega sztuka akceptacji, tolerancji, empatyzowania z drugim człowiekiem, kiedy on robi lub mówi coś, co jest przeciwstawne do naszych poglądów i oczywiście posiadanie inteligencji emocjonalnej, żadnych tych cech ona nie ma. Najbardziej wychodzi czy człowiek umie wejść w czyjeś buty i toleruje odmienne zdanie, właśnie wtedy gdy jest skrajnie odmienne od własnego, przyjęcie innej opinii jest trudne, ale to jest tolerancja i inteligencja. Ona nie tylko nie potrafi przyjąć i ok, bo takich osób jest wiele, ale przede wszystkim zachowuje się jak hołota, jak powie ...*alaj deb*ilko i zablokuje to wreszcie czuje się jak ktoś. Dla mnie to jest hołota. Szusz niestety, jesteś tyle warta ile twoje słowa, bo o czynach to nawet nie warto wspominac.

Podobało mi się z vloga wyciąganie włosów 😁 ależ ją musiała dojechać krytyka na TT, że aż musiała pokazać, że nie jest taką syfiarą. Widok łazienki oczywiście mnie wzruszył tak jak was 😂

• Like 1

2 godziny temu, biednakicia napisał:

Jakim cudem ja ominęłam produkcję z tym kadrem? czy wyceła?

Akcja pod kryptonimem "Bober" dotyczyła Szuszkowego futerka, które wystawało spod Prajmani shorts kiedy usiadła na łóżku. Oczywiście nasza gfizada mówiła, że to czarne majtki (wcześniej mówiła, że ich nie nosi).

• Like 1

9 godzin temu, Wika11 napisał:

"Pierwszy naleśnik jest jak pierwszy mąż, zawsze do kosza".. Jakoś niefortunnie wyszedł jej idealnie i pochłonęła ze smakiem😂, tak więęęc wece.. naleśnik pokazał prawdę😁

A mi pierwszy naleśniki zawsze wychodzi. Jaka kucharka taki naleśnik.

Edytowano przez Etoile
  • Like 1

9 godzin temu, Phoenix_x2 napisał:

Ogólnie tak. Tez zauwazylam, ze sie ostatnio troche bardziej "przykłada", jakies inne ujecia wrzuca, cięcia, mjuzik, dzeje se

Według mnie tam na rzeczy jest jakiś 🍆. Ona bez powodu nie zaczęła na to zwracać uwagi. Sprzątać też bez powodu nie zaczęła.

45 minut temu, madziuszek napisał:

Ja myślę, że ona sądzi, że my na etacie nie płacimy żadnych podatków, składek itp. tylko ona jako "przedsiębiorca" utrzymuje nas 😄 Otóż, Siwson, płacimy i sądzę, że więcej niż Ty masz tych wszystkich opłat, jeśli zarabiamy sporo powyżej średniej krajowej, a Ty zapewne (skoro nigdy nie idziesz na L4) składki minimalne.

Siwa nie ma żadnej wiedzy, naprawdę żadnej. Jej się wydaje, że ludzie pracujący na etacie zarabiają 3200 zł na rękę i już. Ten brak wiedzy wynika z tego, że nie spotyka się z ludźmi, nie ma znajomych, nie wie jak funkcjonuje się na rynku pracy i w biznesie. Nie była nigdy na żadnym służbowym spotkaniu, nie widziała nigdy żadnych wyników finansowych firmy, nie wiem co to planowanie, targety, itp i nie wie jakie pieniądze można zarobić w zwykłej robocie. Odmóżdża się serialami, jakimiś patojutuberami i ich aferkami i żyje w jakiejś totalnej iluzji. To jest zjawisko rzadko spotykane u dorosłych ludzi.

• Thanks 1

Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał:

Ona nie tylko nie potrafi przyjąć i ok, bo takich osób jest wiele, ale przede wszystkim zachowuje się jak hołota, jak powie ...*alaj deb*ilko i zablokuje to wreszcie czuje się jak ktoś. Dla mnie to jest hołota. 

Otóż to. Ja przez takie osoby skasowałam FB. Piszą z lewych kont, wyzywają od patologii, oferm, przegrywów, bo masz inne zdanie a jedyne co potrafią to jechać po kimś nie znając nawet drugiej osoby. Często po takich akcjach ktoś do mnie pisał i mówił, że mam rację, dochodziło nawet do sytuacji kiedy wychodziły na jaw oszustwa, dochodziło do dyskwalifikacji w konkursach/zawodach. Takie osoby należy blokować. Zakolak akurat prezentuje identyczny poziom chamstwa. I żeby nie było, nie miałabym problemu osobiście powiedzieć Zakolakowi co o niej myślę na podstawie jej działalności w necie. Niech gada, że prywatnie jest inna ale My widzimy co innego. To nie jest sytuacja ktoś tworzy komuś fake konta i oczernia, tylko analiza działalności zarejestrowana przez nią samą i media.

• Like 1

Przed chwilą, Ta_z_1_ napisał:

Według mnie tam na rzeczy jest jakiś 🍆. Ona bez powodu nie zaczęła na to zwracać uwagi. Sprzątać też bez powodu nie zaczęła.

Jakby ten 🍆 sprawił, że zejdzie na ziemię, będzie myśleć co robi, jak traktuje innych i się zmieni na lepsze to niech on tam będzie.

7 minut temu, weronikazgierska napisał:

Siwa nie ma żadnej wiedzy, naprawdę żadnej. Jej się wydaje, że ludzie pracujący na etacie zarabiają 3200 zł na rękę i już. Ten brak wiedzy wynika z tego, że nie spotyka się z ludźmi, nie ma znajomych, nie wie jak funkcjonuje się na rynku pracy i w biznesie. Nie była nigdy na żadnym służbowym spotkaniu, nie widziała nigdy żadnych wyników finansowych firmy, nie wiem co to planowanie, targety, itp i nie wie jakie pieniądze można zarobić w zwykłej robocie. Odmóżdża się serialami, jakimiś patojutuberami i ich aferkami i żyje w jakiejś totalnej iluzji. To jest zjawisko rzadko spotykane u dorosłych ludzi.

Co do seriali to jestem w szoku ile ona tego oglada.

8 minut temu, weronikazgierska napisał:

Tak służbowe Tesle, bądź elektryczne BMW. Niższego szczebla team leader przynajmniej jakoś VW. Do tego premię w wysokości 30-50 tys zł. Służbowe obiadki, delegacje, spanie w dobrych hotelach. Praca zdalna z domu, elastyczny czas pracy… jakby była taka światowa to by z chociażby z tramwaju widziała jakie auta wjeżdżają na parkingi korporaccji. Nie musiałaby też płacić za psychiatrę z własnej kieszeni luxmed, medicover w dobrych pakietach to standard, nawet w lidu takie dają. O siłowni z mutkisporta i innych bonach do douglasa nie wspomnę 

Edytowano przez Olejrycynowy
  • Like 1

16 minut temu, Ta_z_1_ napisał:

Pewnie znajomi z Warmii się zapowiedzieli z wizytacją apartamentowca łódzkiej damessy 😉😂 być może jeszcze w tym roku, bo to już zaczyna ogarniać chatę 😅😅😅

Jej Warmińska grupa wsparcia %%%, po zapoznaniu z domkiem na kurzej łapce (podlanej szambem🤪)wchodzi na wyższy level znajomości. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowano przez SheriDANKA ;-P

6 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Jakby ten 🍆 sprawił, że zejdzie na ziemię, będzie myśleć co robi, jak traktuje innych i się zmieni na lepsze to niech on tam będzie.

Wiesz to że jest na horyzoncie jakiś to jeszcze nie znaczy że jest Siwą w ogóle zainteresowany 😅 narazie to ona robi zaloty 🤣

7 minut temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Pewnie znajomi z Warmii się zapowiedzieli z wizytacją apartamentowca łódzkiej damessy 😉😂 być może jeszcze w tym roku, bo to już zaczyna ogarniać chatę 😅😅😅

Jej Warmińska grupa wsparcia %%%, po zapoznaniu z domkiem na kurzej łapce (podlanej szambem🤪)wchodzi na wyższy level znajomości. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

I pewnie ci znajomi mają biznes gastronomiczny i się nasza niunia nasłuchała jak to ciężko, ile się zarabia i jak to ludzie są niewdzięczni. Dlatego też zaczyna i w tej dziedzinie bawić się w ekspertkę. Jak poznała kogoś kto się zajmuje giełdą i finansami, to już chciałam ebooka wydawać, bo przecież ekspertka wie jak się zarabia. Ją się czyta jak otwartą księgę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się