Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

A jednak siwa i po co ci te moNdrosci było wygłaszać 😅

Edytowano przez Szara mysz
  • Like 1

Siwa, weź zajmij się robactwem/ karaluchami w swojej chałupie,
bo sąsiedzi zgłoszą cię do wspólnoty

16 minut temu, Szara mysz napisał:

A jednak siwa i po co ci te moNdrosci było wygłaszać 😅

To i tak za mało. Tyle syfu w tych szczotach.... Przecież to trzeba odkazić 🤢 A ona chce włosy zapuszczać. 

Ona na strasznie grube i mocne te zmarszczki marionetki. Na lajwach na tt ma ostre filtry, na wlogach to widać 

Ostatnio na lajwie ktoś ją zapytał dlaczego nie nagrywa czytania komentarzy, gdyż była to najlepsza seria. Odpowiedz cesarzowej: nie nagrywam, bo nie mam już hejtu gdyż były mąż już przestał płacić larwom 

😂😂😂😂😂

Edytowano przez GabrielaNowicki
  • Haha 3
  • Confused 1
  • Sad 1

17 minut temu, Laadonna napisał:

To i tak za mało. Tyle syfu w tych szczotach.... Przecież to trzeba odkazić 🤢 A ona chce włosy zapuszczać. 

Daj spokój...nasz doktor Oteker tego nie rozumie 😅

• Haha 1

15 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Ostatnio na lajwie ktoś ją zapytał dlaczego nie nagrywa czytania komentarzy, gdyż była to najlepsza seria. Odpowiedz cesarzowej: nie nagrywam, bo nie mam już hejtu gdyż były mąż już przestał płacić larwom 

😂😂😂😂😂

A to mnie coś ominęło. Gdzie się mam zgłosić po hajs?

• Like 1

10 minut temu, PandaCzerowna napisał:

A to mnie coś ominęło. Gdzie się mam zgłosić po hajs?

26 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

😂😂😂😂😂

To w końcu Tomek miał pieniądze czy ne 🤣 bo z czego płacił larwom? To ne som tanie rzeczy.

• Haha 3

Okropne to jedzenia zamawia to ja już wolę sobie zrobić tortille z fasolą i sałata, a nie te fatfoody hamerukańskie.

W tej pidżamce dopeiro widać jaka zrobiła się z niej Grażynka 62 lata.

Ostatni film doktora skoczylasa o cukrze. Siwa tu są twoje wszystkie odpowiedzi. Zasmuce cię, to nie histamina 

Larwusie nie dajcie sobie wmówić że kawa za 20-30 złotych to normalne, jak kupuje w maku po 6 złotych z kuponami z appki, a starbunia raz w życiu kupiłam za 18 Zeta i więcej nie kupie.

• Like 1

Na vlogu jaki brudny laptop, aż mi się niedobrze zrobiło, jeszcze sama napisała "uebany". W głowie się nie mieści, że jej nie wstyd. Nastepne ujęcie u...a lodówka, co za oblech

• Like 1
  • Haha 1

15 minut temu, Kingeczka napisał:

Larwusie nie dajcie sobie wmówić że kawa za 20-30 złotych to normalne, jak kupuje w maku po 6 złotych z kuponami z appki, a starbunia raz w życiu kupiłam za 18 Zeta i więcej nie kupie.

20-30 zł za słodki ulepek... Ja jednak podzeNkuje. Raz na pół roku owszem mogę wypić. Ale tak to wolę swój ekspres. Ale ja go czyszczę na bieżąco to ne mam kwaśniej kawy z larwimi ogonkami 

• Like 1

2 minuty temu, Karolajnaaaaa napisał:

Prawie 4k ludzi na live? Dziwne dziwne 

A niee, jednak nie

Edytowano przez Karolajnaaaaa

Ja kawy w ogóle nie pije, bo nie lubię. Ale raz w roku kupuje sobie spice pumpkin latte i to nie dlatego żeby robić z siebie jesieniare tylko dlatego, że mi to po prostu smakuje.

Natomiast ja tę kawę traktuje bardziej jako deser niż napój ze względu na poziom słodkości. A i tak zawsze biorę bez bitej śmietany, bo co za dużo to niezdrowo. 

Fakt, że cena 20-30 złotych za kawę to jest lekka przesada, ale jeśli Zakolak zarabia 20 tysięcy tygodniowo to przecież mogłaby sobie zamawiać te ulepki trzy razy dziennie bez uszczerbku na budżecie. Zamiast tego woli pić kwaśna kawę z niemytego miesiącami ekspresu 🤢🤢🤢

• Like 2

3 minuty temu, Krakowski Precel napisał:

Ja kawy w ogóle nie pije, bo nie lubię. Ale raz w roku kupuje sobie spice pumpkin latte i to nie dlatego żeby robić z siebie jesieniare tylko dlatego, że mi to po prostu smakuje.

Natomiast ja tę kawę traktuje bardziej jako deser niż napój ze względu na poziom słodkości. A i tak zawsze biorę bez bitej śmietany, bo co za dużo to niezdrowo. 

Fakt, że cena 20-30 złotych za kawę to jest lekka przesada, ale jeśli Zakolak zarabia 20 tysięcy tygodniowo to przecież mogłaby sobie zamawiać te ulepki trzy razy dziennie bez uszczerbku na budżecie. Zamiast tego woli pić kwaśna kawę z niemytego miesiącami ekspresu 🤢🤢🤢

Jakbym miała 20 tys. Tygodniowo to bym sobie zatrudniła kucharza, żeby mi gotował.

• Haha 1

2 minuty temu, Kingeczka napisał:

Jakbym miała 20 tys. Tygodniowo to bym sobie zatrudniła kucharza, żeby mi gotował.

Po co? Sywa kocha gotowaC.

• Haha 1

Wygląda strasznie na tym lajwie. Spuchnięta, zmalowana. 

Miałam 3 odpowiedzi i nie zdążyłam przeczytać. Akurat poszłam po rzeczy na sernik. Ehhh

Przed chwilą, Kingeczka napisał:

Ja tam piję Maxwell z mlekiem i cynamonem 😀 a jesienią mam fazę na gorącą czekoladę z Lidla z pomarańczą, do tego mleko i pycha 😋

• Like 1

12 minut temu, Ivetka napisał:

Wygląda strasznie na tym lajwie. Spuchnięta, zmalowana. 

Opuchlizna szybko wróciła.

Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał:

😂😂😂😂😂

Teraz Larwy stosują taktykę "sarkazm" 😂

Ja kawę kocham czarna mielona budowlanka. Nigdy nie kupiłam ulepu dla mnie to profanacja... 

Dziewczyny dawajcie smaczki z lajwa 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się