Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Przeciętny facet nie robi na mnie wrażenia

Polecane posty

14 godzin temu, Tymczasowe Konto napisał:

Bez nałogów i dziecka :classic_ninja:

Zawsze skreślałam faceta, który był niższy ode mnie lub palił papierosy. 

To dlatego skończyłaś z wąsatym Januszem o czerwonym licu?🤭

no nie wiem, ja pamietam ze jak bylem w licbazie to wszyscy mieli jakies fejsy, ja tez mialem, ale w klasie maturalnej zaczalem powoli usuwac znajomych ze z 150 znajomych zeszlo mi do 70 a potem do 25 i skasowalem profil i wycofalem sie z zycia spolecznego

i niestety baby ktore maja fejsa maja jakis zjeebany mental jak dla mnie i nie dogadujemy sie... Moze dlatego ze dla mnie jest to co widze w realu tu i teraz, a baby co maja fejsa to ciagle patrza i widza co znajomi wrzucaja zdjecia z wakacji i chca zeby im wszyscy zazdroscili wakacji i to takie sranie do gloowy tylko

nie moga sobie ze mna zrobic status w zwiazku to mnie olewaja dla innych...

4 minuty temu, Vladislava Srăkulea napisał:

To dlatego skończyłaś z wąsatym Januszem o czerwonym licu?🤭

A tobie żal dope ściska, że nie wybrałam ciebie Moon. Które to konto w twojej hejterskiej karierze zjepie? :classic_ohmy:

Przed chwilą, Tymczasowe Konto napisał:

A tobie żal dope ściska, że nie wybrałam ciebie Moon. Które to konto w twojej hejterskiej karierze zjepie? :classic_ohmy:

Czy ty jesteś ...nięta jakaś? Poważnie pytam 🤣😂

• Haha 1

2 minuty temu, Vladislava Srăkulea napisał:

Czy ty jesteś ...nięta jakaś? Poważnie pytam 🤣😂

I mimo to zarywałeś do mnie na tylu kontach :classic_tongue:

9 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

no nie wiem, ja pamietam ze jak bylem w licbazie to wszyscy mieli jakies fejsy, ja tez mialem, ale w klasie maturalnej zaczalem powoli usuwac znajomych ze z 150 znajomych zeszlo mi do 70 a potem do 25 i skasowalem profil i wycofalem sie z zycia spolecznego

i niestety baby ktore maja fejsa maja jakis zjeebany mental jak dla mnie i nie dogadujemy sie... Moze dlatego ze dla mnie jest to co widze w realu tu i teraz, a baby co maja fejsa to ciagle patrza i widza co znajomi wrzucaja zdjecia z wakacji i chca zeby im wszyscy zazdroscili wakacji i to takie sranie do gloowy tylko

nie moga sobie ze mna zrobic status w zwiazku to mnie olewaja dla innych...

Od tego czasu minelo troiche lat, tez kiedys mialam konto na fejsie, ale juz nie mam i z moich znajomych malo kto ma choc kiedys wszyscy tam siedzieli. Teraz na fejsie to siedza glownie moja mama i tesciowa, a przynajmniej one aktywnie czytaja to, co tam ludzie dadza, niestety tez we wszystko wierza.

ale konta na instagramach tez maja i wrzucaja cycki np w internet, dla mnie to oblesne, nie wyobrazam sobie, ze moja dziewczyna mialaby tak robic

co druga dziewczyna ma jakies konta na onlyfans'ach pewno, i wrzucaja nagie foty w neta a jakies bogate pojeeby im wysylaja tysiace dolarow za to zeby im fotki wyslaly i popisaly chwile ze swoja bogini, ja prdl to jest jakas masakra, dobrze, ze ja tak nie skonczylem

50 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

szukaj jakiejś baby brzydkiej bez zainteresowań ambicji 

nie będzie miała co pokazywać

XD

Ale fakt faktem jeszcze niedawno konto na fb było wymagane w niektórych sytuacjach, np jeszcze kiedyś nie można było mieć samego meesengera bez konta na fb

za to ide niedlugo do bajorka bo musze sie umyc, bo lubie byc czysty swiezy i ladnie pachniec 😄

od mamy dostalem na urodziny piekne perfumy, a do tego mam olejek z rozmarynu pieknie pachnacy z limonene i limanool pieknie pachnie potem jestem taki swiezy i pachnacy ahh 😄

ale sa plusy tego, ze jestem samotny, przynajmniej moge sobie slucawki zalozyc na uszy i odpalic muzyke z wiezy i mi zadna baba nie truje doopy 😄

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

co druga dziewczyna ma jakies konta na onlyfans'ach pewno, i wrzucaja nagie foty w neta a jakies bogate pojeeby im wysylaja tysiace dolarow za to zeby im fotki wyslaly i popisaly chwile ze swoja bogini, ja prdl to jest jakas masakra, dobrze, ze ja tak nie skonczylem

Ja mysle, ze u Ciebie to jest bardziej wymyslanie wymowek zeby nie miec dziewczyny i szybki autosabotaz.

no nie no, zdaje sobie sprawe, ze jak juz bede mial dziewczyne, to bede chcial byc z nia do konca zycia, i kogo mam wybrac sposrod 3 miliardow dziewczyn na swiecie?

a jak jakas chce z neta np. i ja kocham to ona mnie olewa a ja potem placze i jestem smutny

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

XD

Ale fakt faktem jeszcze niedawno konto na fb było wymagane w niektórych sytuacjach, np jeszcze kiedyś nie można było mieć samego meesengera bez konta na fb

Tak, ale to juz dosyc dawno temu. W sumie to ja oficjalnie mam konto, bo go nie usunelam calkowicie tylko jest nieaktywne, ale nie zagladam tam w ogole ai go nie aktywuje. Raz aktywowalam pare lat temu gdy moja kolezanka zbierala pieniadze na chorego synka.

znajde sobie dziewczyne  aona mi bedzie gadala o pojsciu do pracy albo zarabianiu pieniedzy a mnie sie zacznie juz odechciewac zyc i predko zaczne tesknic za zyciem gdy bylem singlem, calymi dniami nic nie robilem tylko sobie sluchalem muzyki i mialem wyjeebane

Szczerze jednak wątpię, żeby moon zarywał do Madzi 😉

Zarywał ale po pijaku dla beki xd sen wariata, to już dawno i nie pamięta ale Magda zapamietala 

Edytowano przez Vlad Srakula

25 minut temu, Tymczasowe Konto napisał:

I mimo to zarywałeś do mnie na tylu kontach :classic_tongue:

To naprawdę mało prawdopodobne, Madziu, tak racjonalnie do tego podchodząc 😉

a ja zaczynam miec schizy znowu od rana a ja komputer dlatego ide sobie na swieze powietrze zrobic przerwe od neta i wykapie sie w bajorku 😄

papa 😄

7 minut temu, selkie napisał:

Szczerze jednak wątpię, żeby moon zarywał do Madzi 😉

dlaczego ? raz ze on do wszystckich zarywa a dwa ze jest bi a magda sie reklamuje jako wielka baba z werwa ktora zadnej pracy sie nie boi,  ja mysle ze moon moze wrecz marzyc o byciu zdominowanym przez taka 😄

6 minut temu, libedowsky napisał:

dlaczego ? raz ze on do wszystckich zarywa a dwa ze jest bi a magda sie reklamuje jako wielka baba z werwa ktora zadnej pracy sie nie boi,  ja mysle ze moon moze wrecz marzyc o byciu zdominowanym przez taka 😄

W punkt 😅

10 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

znajde sobie dziewczyne  aona mi bedzie gadala o pojsciu do pracy albo zarabianiu pieniedzy a mnie sie zacznie juz odechciewac zyc i predko zaczne tesknic za zyciem gdy bylem singlem, calymi dniami nic nie robilem tylko sobie sluchalem muzyki i mialem wyjeebane

To po co jeszcze tu jęczysz? Niektórzy tu mają realne problemy. 😔

Przykładowo ja chciałam chodzić do łóżka i do sklepów, i w ogóle najlepiej wszędzie z tym przystojniakiem, i ta możliwość została mi odebrana 😌😅(to śmiech przez łzy, bo tak naprawdę bardzo mnie zszokował jego tak szybki ślub). Jestem nieszczęśliwa 😭 A wszystko przez to, że trzymałam go trochę na dystans, i chyba uznał, że nie jestem zainteresowana 😔

15 minut temu, libedowsky napisał:

dlaczego ?

Nie odpowiem, bo będzie, że hejt ;)

3 minuty temu, Vlad Srakula napisał:

Napruty chlop to napruty chlop xd

Sama jesteś napruta, lordzie srakulcu. Poza tym wyślij mi swoją nazwę użytkownika na priv, bo mam już messengera bez fb i nie dałem mu uprawnień do kontaktów. Nie do tej Darii napisałem co trzeba xD

16 minut temu, libedowsky napisał:

magda sie reklamuje jako wielka baba 

9 minut temu, Tymczasowe Konto napisał:

W punkt 😅

😎

• Haha 1

1 minutę temu, Wuja Staszek napisał:

Skończ majaczyć stary pederasto, bo chyba ty jesteś bi. W ogóle, krasnoludzie, to ci kiedyś gonga wy... i od razu nabierzesz ogłady 😎

Po co tyle wyzwisk i spacji? 

Zgłoszone. 

1 minutę temu, Wuja Staszek napisał:

Skończ majaczyć stary pederasto, bo chyba ty jesteś bi. W ogóle, krasnoludzie, to ci kiedyś gonga wy... i od razu nabierzesz ogłady 😎

Coraz ostrzej tu sobie poczynacie z tego co widzę 🤔 Niedługo chyba naprawdę dojdzie do rękoczynów 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się