Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem Jaka Jestem

Przeciętny facet nie robi na mnie wrażenia

Polecane posty

3 minuty temu, Wuja Staszek napisał:

Skończ majaczyć stary pederasto, bo chyba ty jesteś bi. W ogóle, krasnoludzie, to ci kiedyś gonga wy... i od razu nabierzesz ogłady 😎

podejrzewam ze mozesz byc nizszy ode mnie a przynajmniej tak wygladales odbijajac sie w tym samochodzie ew. jestes taka kuleczka ze wygladasz na malego 😄

ja ci sexu nie proponowalem tylko ty mnie wiec wiadomo kto jest bi 😄

nie denerwuje sie to nie moja wina ze po pijaku jestes taki wylewny a pozniej ci wstyd slowo sie rzekło 😄

• Haha 1

Przed chwilą, libedowsky napisał:

podejrzewam ze mozesz byc nizszy ode mnie a przynajmniej tak wygladales odbijajac sie w tym samochodzie ew. jestes taka kuleczka ze wygladasz na malego 😄

ja ci sexu nie proponowalem tylko ty mnie wiec wiadomo kto jest bi 😄

nie denerwuje sie to nie moja wina ze po pijaku jestes taki wylewny a pozniej ci wstyd slowo sie rzekło 😄

oho, wjeżdżają omamy 😄 tak szympansie, zakładając na chwilę, że jestem pedałem to na pewno tobie bym coś proponował, owłosiona betonowa małpo 😄 

• Haha 2

Ty się libed sparuj z Magdą skoro tak jak ona twierdzisz, że ludzie wchodzą wam na priv i proponują seksy xD

Edytowano przez Ghost of You

2 minuty temu, Wuja Staszek napisał:

oho, wjeżdżają omamy 😄 tak szympansie, zakładając na chwilę, że jestem pedałem to na pewno tobie bym coś proponował, owłosiona betonowa małpo 😄 

ja na twoim miejscu bym sobie nie proponowal wiec nie mnie pytaj dlaczego akurat mnie proponowales 😄

pamietam tez jak wyzywales agenta czy bennego jak nie odwzajemniali twojego zainteresowania wiec twoje reakcje tylko potwierdzaja ze cos jest na rzeczy.

nie walcz z tym ja wiem ze dla pisiora to pewnie dramat ale tu tulu lewakow ze mozesz wyjsc z szafy nie wstydz sie 😄

• Haha 1

to bylo dawno i nieprawda ale nic nowego sie nie dzieje wiec mozna odgrzebac cos sprzed stu lat xd

Edytowano przez Vlad Srakula

Przed chwilą, Ghost of You napisał:

Ty się libed sparuj z Magdą skoro tak jak ona twierdzisz, że ludzie wchodzą wam na priv i proponują seksy xD

nie pisze ze mi wchodza tylko ze moon wszedl z propozycja i nie wiem kto wchodzi magdzie ale jak pisze o konkretnym przypadku natreta to jej wierze bo sam mialem z tym natretem do czynienia i tyle.

zreszta jak widac toba jest niespecjalnie zainteresowany czy innymi babami co najwyzejb bierze od nich foty a pozniej sie przed przemkami popisuje za to biega za chlopami w ktorych widzi geja 😄 nawet ostatnio sei na muchosa odpalil z wyzwiskami bo widzial w nim bennego ktory pewnie odrzucil jego anonse 😄 nie widze zeby tak emocjonalnie reagowal na baby poza elka od ktorej dostal kosza i w zemscie przy pomocy przemka wywalil jej naziwsko na forum.

elka tez jest duza baba wiec moja teoria jest jaka jest i tyle a ty sobie mysl co chcesz czy ja cie przekonuje ?

4 minuty temu, Ghost of You napisał:

Ty twierdziłaś, że Libed wysyłał ci sprzęt na priv :classic_biggrin:

poza tym wygadal sie kiedys ze jego forumowy kolega tez byl bi i wszyscy o tym wiedzieli a ja np. u tamtego nie zaobserowalem az takich zaintersowan wiec mzoe swoj swojego pozna dlatego tak doskonale sie rozumieli. mnie tu sie wszystko uklada w logiczna calosc nikomu do lozka nie zagladam i nie pietnuje. lubi chlopow to niech sobie lubi i tyle nie wiem po co ich wyzywa jak sam wyglada na takiego.

1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał:

Ty twierdziłaś, że Libed wysyłał ci sprzęt na priv :classic_biggrin:

No bo wysłał xD

• Haha 1

1 minutę temu, Ghost of You napisał:

No bo wysłał xD

jesli ktos ci faktycznie cos wyslal i robil jakis podszyw to na 99% to byl wlasnie moon 😄 ale mysle ze celowo klamiesz 😄

jelsi wypisuje do jakichs zon pisiorow na fejsbuku i podpisuje sie libed z kafeterii to i moze do ciebie cos pisal 😄

Edytowano przez libedowsky

29 minut temu, libedowsky napisał:

nie pisze ze mi wchodza tylko ze moon wszedl z propozycja i nie wiem kto wchodzi magdzie ale jak pisze o konkretnym przypadku natreta to jej wierze bo sam mialem z tym natretem do czynienia i tyle.

zreszta jak widac toba jest niespecjalnie zainteresowany czy innymi babami co najwyzejb bierze od nich foty a pozniej sie przed przemkami popisuje za to biega za chlopami w ktorych widzi geja 😄 nawet ostatnio sei na muchosa odpalil z wyzwiskami bo widzial w nim bennego ktory pewnie odrzucil jego anonse 😄 nie widze zeby tak emocjonalnie reagowal na baby poza elka od ktorej dostal kosza i w zemscie przy pomocy przemka wywalil jej naziwsko na forum.

elka tez jest duza baba wiec moja teoria jest jaka jest i tyle a ty sobie mysl co chcesz czy ja cie przekonuje ?

Chciał obrazić moona, a przy okazji naobrażał totalnie Madzię, że wielka, niekobieca, więc moon rzekomo gej się dlatego interesowal i przy okazji Elkę, zupełnie idio.tycznie, bo gdzie Elka jest wielka baba 😄 Cały beton, wredny dla wszystkich (oprócz Żaby i Siura) 😄

10 minut temu, selkie napisał:

Chciał obrazić moona, a przy okazji naobrażał totalnie Madzię, że wielka, niekobieca, więc moon rzekomo gej się dlatego interesowal i przy okazji Elkę, zupełnie idio.tycznie, bo gdzie Elka jest wielka baba 😄 Cały beton, wredny dla wszystkich (oprócz Żaby i Siura) 😄

nikogo nie chcialem obrazic jak max kolonko mowie jak jest 😄 ja mysle ze on moze marzyc zeby konkretna baba dala my w pysk i go na ambonie wychędożyła 😄 rozne ludzie maja zboczenia powinnas to wiedziec bedac tu dluzej niz ja 😄

poza tym moon nienawidzi kobiet moim zdnaiem przez swoja matke kiedys tu pisala cos na temat swojego zycia jak jeszcze chyba byli goscie i pewnie mysli ze nikt nie zakumal ze to jego historia.

• Haha 1

14 minut temu, selkie napisał:

nikogo nie chcialem obrazic jak max kolonko mowie jak jest 😄 ja mysle ze on moze marzyc zeby konkretna baba dala my w pysk i go na ambonie wychędożyła 😄 rozne ludzie maja zboczenia powinnas to wiedziec bedac tu dluzej niz ja 😄

poza tym moon nienawidzi kobiet moim zdnaiem przez swoja matke kiedys tu pisala cos na temat swojego zycia jak jeszcze chyba byli goscie i pewnie mysli ze nikt nie zakumal ze to jego historia. mysle ze przez to te jazdy na elka i jej dzieci bo ona mu kogos przypomina.

Edytowano przez libedowsky

no niestety, szukaja mamusiek do podcierania doopy jak chlanie i koorestwo juz nie daje satysfakcji  xd

• Haha 1

13 minut temu, libedowsky napisał:

poza tym moon nienawidzi kobiet moim zdnaiem przez swoja matke kiedys tu pisala cos na temat swojego zycia jak jeszcze chyba byli goscie i pewnie mysli ze nikt nie zakumal ze to jego historia.

Ty jesteś tak samo pieprznięty jak salowa, pewnie też wódę żłopiesz i potem produkujesz te wysrywy z dooopy. 😄 Chyba leżak ci powinien przypomnieć kto mu anala proponował, dziadu kalwaryjski ty 😄

7 minut temu, Dumbino napisał:

Chyba leżak ci powinien przypomnieć kto mu anala proponował

widze ze masz jakas wiedze na ten temat wiec bardzo prawdopodobne ze to byla ta sama osoba ktora klaudii pena podobno wyslala i pisala do mariany scheiber czy jak jej tam 😄

nie wstydz sie napisz do lezaka pod wlasnym nickiem 😄

12 minut temu, Dumbino napisał:

Ty jesteś tak samo pieprznięty jak salowa, pewnie też wódę żłopiesz i potem produkujesz te wysrywy z dooopy. 😄 Chyba leżak ci powinien przypomnieć kto mu anala proponował, dziadu kalwaryjski ty 😄

Moon w kolejnym przebraniu? 😆

a ja sie bardzo ciesze, ze przez katiuszke przestalem pic alkohol, a przez to ze mnie olala to sie pograzylem w takiej rozpaczy, ze zaczalem plywac na outdoor i teraz sobie kraulem plywam w jeziorach i rzekach jak kozak, ladniej wygladam, fajnie pachnie, bo mam juz ze 3 butelki perfum i olejek z rozmarynu i w ogole jest super, gdyby nie katiuszka, to pewnie nadal bylbym menelem i popijal sobie, no ale jakim kosztem, znienawidzila mnie niestety i skrzywdzilem ja, ale przynajmniej na marne to nie poszlo, zmienilem sie na lepsze dzieki katiuszce i jest fajnie, a teraz trzeba cos porobic na serwerze, nara B)

to wspolczuje Jestem Jaka Jestem

nieszczescie taki jest ten swiat i ludzie

wszystkim sie wszedzie spieszy ciagle ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się