Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, libedowsky napisał: no tak zapomnialem to im moze puscili pendolino zeby politycy mogli wrocic do domu na weekend no jedzie 5,5 - 7 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 7 godzin temu jesli dumbo pisala prawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: a to nie zauwazylem to wszystko wyjasnia wpewnie dzieciory co 2 weekend z innym rodzicem takie to wychowanie w patchworkowie chója tam wiesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: no jedzie 5,5 - 7 h dlaczego tak dlugo co on do katowic jedzie przez krakow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 59 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: to nie bene na pewno bo slucha innej muzyki i podobno wklejal foto babom i nie jest chudzielcem wiec tym bardziej odpada raz ze babom a dwa ze niechudy Daj mi spokój. Beneagent i tyle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: chója tam wiesz no uja wiem nie mam go.wniakow to skad mam wiedziec tak czytam an kafeterii jak to wyglada byla tu taka jedna ktora pisala ze chopdzi na randki w weekendy bo chlop dzieic bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Daj mi spokój. Beneagent i tyle. agent to sam tak myslalem ale na pewno nie bene. agent nie wiem czego sluchal ale gusta sie nie zmieniaja i to nie benne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1986 Napisano 6 godzin temu Póki co na odległość skoro to raczkuję, a z czasem możecie pomyśleć o mniejszej odległości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 59 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: agent to sam tak myslalem ale na pewno nie bene. agent nie wiem czego sluchal ale gusta sie nie zmieniaja i to nie benne Dla mnie benagen i odczep się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 59 Napisano 6 godzin temu Na pewno postac tragiczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: dlaczego tak dlugo co on do katowic jedzie przez krakow ? bo to Polska i kradno tory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: bo to Polska i kradno tory aha na slasku to pewnie musi powoli jechac bo tam wegiel kradna to na torach pelno ludzi czekajacych na towarowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 318 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, libedowsky napisał: tak czytam an kafeterii jak to wyglada byla tu taka jedna ktora pisala ze chopdzi na randki w weekendy bo chlop dzieic bierze a ja słyszałam że najbardziej hu.jowe są związki na odległość. Pisała tu kiedyś taka jedna że miała takiego w innej stolicy europejskiej i to jest jeszcze gorsze niż związek z patchworku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 59 Napisano 6 godzin temu Pewnie do nimfetka jedzie na jej barłog katowicki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a ja słyszałam że najbardziej hu.jowe są związki na odległość. Pisała tu kiedyś taka jedna że miała takiego w innej stolicy europejskiej i to jest jeszcze gorsze niż związek z patchworku sprawdzalem czy monitorujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: aha na slasku to pewnie musi powoli jechac bo tam wegiel kradna to na torach pelno ludzi czekajacych na towarowy Śląsk to dziki zachód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: a ja słyszałam że najbardziej hu.jowe są związki na odległość. Pisała tu kiedyś taka jedna że miała takiego w innej stolicy europejskiej i to jest jeszcze gorsze niż związek z patchworku bo są chójowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 318 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: sprawdzalem czy monitorujesz mam wolny weekend wiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 59 Napisano 6 godzin temu Ilu ludzi tyle związków. Paczlorki to jak jakas komuna patologiczna. Nie wyobrażam sobie ze chlop ładuje hajs w swoje dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 59 Napisano 6 godzin temu Wolałabym mieć chlopa na antarktydzie już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 59 Napisano 6 godzin temu Aby zasieg miał netowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: Śląsk to dziki zachód wiem bywam tam czesto i nic w mentalu sie nie zmienilo do cwiercwiecza 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: mam wolny weekend wiec no czyli prawde napsialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Ilu ludzi tyle związków. Paczlorki to jak jakas komuna patologiczna. Nie wyobrażam sobie ze chlop ładuje hajs w swoje dzieci chyba ci o nieswoje chodzilo. muchos sie pochwalil ze duza zarabia i to stac to niech maja bombelki tatusia nowego dziecku zalujesz prezentow ? 800 plus popierasz a prezentow od muchosa nie ? Edytowano 6 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 59 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: chyba ci o nieswoje chodzilo. muchos sie pochwalil ze duza zarabia i to stac to niech maja bombelki tatusia nowego dziecku zalujesz prezentow ? 800 plus popierasz a prezentow od muchosa nie ? O swoje. Ja nie mam więc na swoje by płacił jak by miał. Logiczne. Tracił budżet na bombelki. A czas na eks która do usrånej śmierci by krążyła. Siła rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, libedowsky napisał: muchos sie pochwalil ze duza zarabia i to stac skąd ty takie bzdury bierzesz Edytowano 6 godzin temu przez Bawidamek z Szczywilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: O swoje. Ja nie mam więc na swoje by płacił jak by miał. Logiczne. Tracił budżet na bombelki. A czas na eks która do usrånej śmierci by krążyła. Siła rzeczy. budzet to tez twoje pieniadze one sie nie biora znikad by nie bylo dotacji na bombelki to by mogly byc nizsze podatki.l mniejsze dlugi nizsze koszty obslugi dlugu itd. 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: skąd ty takie bzdury bierzesz wydawalo mi sie ze cos pisales lezakowi mniejszaa o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 318 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, libedowsky napisał: chyba ci o nieswoje chodzilo. muchos sie pochwalil ze duza zarabia i to stac to niech maja bombelki tatusia nowego dziecku zalujesz prezentow ? 800 plus popierasz a prezentow od muchosa nie ? A czemu ma w nieswoje ładować? przecież mają ojca. A ojciec ma obowiązek alimentacyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu a juz wiem pisales ze nie grozi ci ze cie nie bedzie stac na mieszkanie czy jakos tak do lezaka chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 229 Napisano 6 godzin temu i uważasz że jak mnie stać na mieszkanie to dużo zarabiam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: A czemu ma w nieswoje ładować? przecież mają ojca. A ojciec ma obowiązek alimentacyjny a twoj janusz siedzi z twoimi dziecmi w mikolaja czy swieta i co im mowi ze nie da im prezentu tylko tobie bo one maja swojego ojca ? dziwne jak dla mnie jedziecie gdzies i mowi dzieciom ze one spia w samochodzie bo nie jego ? wklejalas podobno jakis filmik z januszem i dziecmi czyli byliscie "nowa rodzina" ma walacjach i co rozliczalas sie jak zydzi ze dzieci jedza mniej to ojciec dzieci placi za nie 1/3 a janusz za siebie itd. ? to logiczne chyba ze laduje jak to nazwalas w nieswoje jak sie z ich matka zwiaze. Edytowano 6 godzin temu przez libedowsky 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach