malowany 123 Napisano piątek o 19:08 (edytowany) Edytowano piątek o 19:08 przez malowany 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 123 Napisano piątek o 19:13 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:15 rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 123 Napisano piątek o 19:19 Wydaje ci się, nie chodziłeś w moich butach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:29 coraz bardziej mam wrażenie że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:35 przeżywamy miłoś romantyczno i tragiczno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak84 7 Napisano piątek o 19:36 jak dodać linka video lub internetowego? bo chciałem wrzucić do tematu z Dyskusji Ogólnej: MUZYCZNA LISTA KAFE linki do piosenek/utworów i nie mogę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:39 piątek jest weekend mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:43 a ja piję wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:43 nie chce mi się jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:44 sama robiłaś te pierogi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:48 to takich nie widziałem albo z mięsem albo z pieczarkami i serem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 724 Napisano piątek o 19:48 Co wy tak na smutno dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:51 bo muszę zmienić 3/4 życia i nwm jak zabrać się za to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:52 miałem kiedyś koło domu taki sklepik osiedlowy gdzie sprzedawali pierogi jako fastfuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano piątek o 19:52 takie wielkie pyszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 535 Napisano sobota o 00:16 4 godziny temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Kto ma ten ma. Pyszne pierogi se jem. Ze pieczarkami i ze miensem. Poezja Nowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nic istotnego 9 Napisano sobota o 06:46 10 godzin temu, PacjętkaChoroszczy napisał: A widzisz. Ciasto było zayebiste. Ale ja na parze robilam po wcześniejszym podsmażeniu. Smażone na parze, hmm ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nic istotnego 9 Napisano sobota o 06:47 śpiewa mi ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 62 Napisano sobota o 06:57 10 minut temu, Nic istotnego napisał: Smażone na parze, hmm ciekawe. Przeczytaj ze zrozumieniem może. To już nie będzie ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nic istotnego 9 Napisano sobota o 07:05 6 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Przeczytaj ze zrozumieniem może. To już nie będzie ciekawie. Na szczęście mam tę świadomość że nie wszystko muszę rozumieć babko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 62 Napisano sobota o 07:07 1 minutę temu, Nic istotnego napisał: Na szczęście mam tę świadomość że nie wszystko muszę rozumieć babko. Ale to akurat banał. Smażysz potem dusisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nic istotnego 9 Napisano sobota o 07:14 5 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Smażysz potem dusisz. Okrutne. Nie ma opcji żeby utrzymać w ciągu dnia ph 7,5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 62 Napisano sobota o 07:16 1 minutę temu, Nic istotnego napisał: Okrutne. Nie ma opcji żeby utrzymać w ciągu dnia ph 7,5. Ja tam nie mam pecha. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nic istotnego 9 Napisano sobota o 07:23 6 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Ja tam nie mam pecha. Pa. Aha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano sobota o 20:22 26 minut temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Odnośnie pua facet nie powinien używać słowa nie wiem podobno lachony wtedy uciekają i to gadzie. to niezdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1988 Napisano niedziela o 11:22 Spokojny, wyciszający utworek... kiedyś pojawił się w propozycjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vladislava Srăkulea 1 Napisano niedziela o 11:46 tak, ne znaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach