Szara mysz 495 Napisano 9 godzin temu Nie zdążyłam sprawdzic reakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 937 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Szara mysz napisał: Nie zdążyłam sprawdzic reakcji. Wątki lecą przez spamming Trumana... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 937 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Ja mam pralkę najzwyklejsza i normalnie mam wszystko czyste i bez plam. Nic mi się nie kurczy, piorę nawet takie rzeczy jak mopy buty sportowe itp. Edytowano 9 godzin temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3079 Napisano 9 godzin temu Zakollo, szybko rób lajwa na którym pokażesz nam zbliżenia na pryszcza, łysinę wysmarowaną brązową pastą i czarne kreski na linii wodnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 495 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Kingeczka napisał: Ja mam pralkę najzwyklejsza i normalnie mam wszystko czyste i bez plam. Nic mi się nie kurczy, piorę nawet takie rzeczy jak mopy buty sportowe itp. Ja tez mam jedna z tańszych pralek na rynku i nigdy mi sie nie zdarzyło zeby mi cos skurczyla jak piore w odpowiedniej temperaturze,no ale ja nie wrzucam wszytkiego jak popadnie,segreguje pranie i sprawdzam metki. 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3079 Napisano 9 godzin temu Zresztą wece, jak to pranie ma byc normalne skoro ona ładuje wszystko na kupę - zajszczane szmaty z ciuchami albo same gąbeczki za to zalane wszystkim co znalazła w szafce, do każdej szufladki 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2557 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Kingeczka napisał: Wątki lecą przez spamming Trumana... Dokładnie, nie wiem po co te wywody polityczne na forum plotkarskim. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 937 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Kebap napisał: Zakollo, szybko rób lajwa na którym pokażesz nam zbliżenia na pryszcza, łysinę wysmarowaną brązową pastą i czarne kreski na linii wodnej Szkoda że usunąła kurzaję z przodu, mogłaby zrobić test pasty na kurzajce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 735 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, evoiva napisał: Dokładnie, nie wiem po co te wywody polityczne na forum plotkarskim. Produkuje się, a i tak nikt tego nie czyta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 735 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Dziewczyny, nie chce mi się już wracać do ostatniej produkcji. Co nasz ucki grinch gada do tego dostawcy żarcia? Edytowano 8 godzin temu przez arbuz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3634 Napisano 8 godzin temu A co to taki krotki wątek? To przez Plutona w wodnyku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3634 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Kebap napisał: Zakollo, szybko rób lajwa na którym pokażesz nam zbliżenia na pryszcza, łysinę wysmarowaną brązową pastą i czarne kreski na linii wodnej Wyafirmowalaś. Lajw jest 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 937 Napisano 8 godzin temu Jakaś WiCka czyta kafe, mam nadzieję że nie tylko jedna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kebap 3079 Napisano 8 godzin temu O i już nasza spadająca gwiazdka urażona, że paczkomat nazywają paczkomatem "Ty to pewnie nawet meblościanki nie masz" Sywa, nie nadymaj się, w doopie byłaś, gvnwo widziałas, koło kasy nie stałaś 1 2 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 937 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kebap napisał: O i już nasza spadająca gwiazdka urażona, że paczkomat nazywają paczkomatem "Ty to pewnie nawet meblościanki nie masz" Sywa, nie nadymaj się, w doopie byłaś, gvnwo widziałas, koło kasy nie stałaś Przynajmniej nasze życie to więcej niż wypady do Lidla i Biedronki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1683 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, arbuz napisał: Dziewczyny, nie chce mi się już wracać do ostatniej produkcji. Co nasz ucki grinch gada do tego dostawcy żarcia? Chyba „zapomniała”, że musi zapłacić więc cofnęła się po blika? Pan jej powiedział „smacznego” ona mu odpowiedziała to samo. Ale sama to powiedziała i się z tego śmiała, więc ok każdemu może się zdarzyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 735 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Mi a napisał: Chyba „zapomniała”, że musi zapłacić więc cofnęła się po blika? Pan jej powiedział „smacznego” ona mu odpowiedziała to samo. Ale sama to powiedziała i się z tego śmiała, więc ok każdemu może się zdarzyć;) Z tym "smacznego" to wiem. Mi chodziło właśnie o to co wcześniej mówiła. Dlaczego po ang?Nie kumam, przecież on normalnie gadał po polsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 735 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Mi a napisał: Chyba „zapomniała”, że musi zapłacić więc cofnęła się po blika? Pan jej powiedział „smacznego” ona mu odpowiedziała to samo. Ale sama to powiedziała i się z tego śmiała, więc ok każdemu może się zdarzyć;) Nie chodziło mi o tą pomyłkę z "smacznego" (wiem, że się może każdemu zdarzyć). Miałam właśnie na myśli to co powiedziała wcześniej tuż przed tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 937 Napisano 8 godzin temu Niech ktoś ją wkurzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 937 Napisano 8 godzin temu Ona mieskza jak Ela Gawin... Wszystko porozkładane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 937 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Larwy kochane jesteście Edytowano 8 godzin temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Just93 21 Napisano 8 godzin temu Ale rzuca koorwami na lajwie. Ciekawe kogo teraz udaje, nie oglądam seriali i hamerykańckich tiktokerek, więc nie wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 495 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, Kebap napisał: O i już nasza spadająca gwiazdka urażona, że paczkomat nazywają paczkomatem "Ty to pewnie nawet meblościanki nie masz" Sywa, nie nadymaj się, w doopie byłaś, gvnwo widziałas, koło kasy nie stałaś Otóż to, bladego pojęcia nie ma jak ludzie zyja,jak mieszkaja,co jedzą,jakie maja wyposażenie w domach,jakie samochody w garazach i jakie wille. Ona myśli ze takie szfki jakn u niej to jest synonim luksusu i nikt nie ma bo nikogo nie stać. Nie pomyśli bezmozgowiec że moze to jest brzydkie dla innych. Beznadziejnie jest urządzone to jej mieszkanie, bez klasy ,pomyslu, stylu i jakiejkolwiek spójności. No ale wystarczy spojrzec na nią i xhyba to nikogo nie zdziwi. Edytowano 8 godzin temu przez Szara mysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaspodKielc 57 Napisano 8 godzin temu moj Boże, jak ona wymysla... gada o bylym bo my gadamy. Mieszkamy w mysich norach itp itd. Ona żyje w swojej bańce, nie wie jak komfort życia się ludziom polepszył. Przyjmuje tylko dobre słowa. Kiedyś się obudzi z palcem w dup** . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5464 Napisano 8 godzin temu O jaka odpicowana. Polowanie na siutka trwa nadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5464 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 20 minut temu, Kingeczka napisał: Niech ktoś ją wkurzy. chętnie ale mnie już chyba 3 razy zablokowala. W każdym razie ostatnio juz mialam problem założyć nowe konto na tt. Wiec musze sie pilnować. Edytowano 8 godzin temu przez Etoile 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 937 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 'Musisz sobie kupić tą baterie to wagi zanim będzie za późno' jakaś zdolna larwusia🥰 Edytowano 8 godzin temu przez Kingeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolajnaaaaa 108 Napisano 7 godzin temu Niech ktoś zapyta jak tam mop ktory sie skurczył ploooooseeee 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 727 Napisano 7 godzin temu Ja prdl jak ona wygląda Coś poszło nie tak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2557 Napisano 7 godzin temu Tzytzki ewidentnie chcą się uziemić i idzie im to nieźle 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach