Anna Milska 35 Napisano 5 godzin temu Normalny, zdrowy na umyśle chłop nie chce mieć koło siebie wariatki kłapiącej na prawo i lewo o swoim życiu erotycznym. To są sprawy między mężczyzną a kobietą, między małżonkami. Cyrk i magiel nie imponuje nikomu prawomyślnemu (bogobojnemu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 35 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dobra _Dusza napisał: Miała trudne dzieciństwo. Dorosła dziwa powinna już sama dojść do rozumu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 939 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Ba, za darmo, w ramach współpracy. Powinna zademonstrować na filmie. Larwy by się strasznie pochorowały jakby to zobaczyły, trauma, utrata apetytu, bezsenność, HDMI, PTSD. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 777 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Ba, za darmo, w ramach współpracy. Powinna zademonstrować na filmie. Nie wywołuj wilka z lasu, bo jeszcze sobie weźmie do serca i to zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7366 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Plus napisał: Nie wywołuj wilka z lasu, bo jeszcze sobie weźmie do serca i to zrobi Siwa, znana behawiorystka, tancerka egzo, teraz będzie prowadzić kącik porad seksualnych wraz z pokazowym instruktażem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 5960 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, Dobra _Dusza napisał: Miała trudne dzieciństwo. Dalej ma... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1683 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Dobra _Dusza napisał: Pomidor myślał, że przy celebrytce będzie miał lekkie, dostatnie życie. Okazało się że trafił do wariatkowa, siwa baba jaga żre, śpi do południa, a jak wstanie oczekuje obsługi i wdzięczności. Ale jest jeden plus tego związku, on chyba już się uleczył. Siwa jest niereformowalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1683 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Plus napisał: Na Siutku? Na livie jak zjawił się Siutek, który jest nawet przystojny, ktoś w komentarzach chciał ich zeswatać. I Siwa się odpaliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plus 777 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mi a napisał: Na livie jak zjawił się Siutek, który jest nawet przystojny, ktoś w komentarzach chciał ich zeswatać. I Siwa się odpaliła. Jakiś random, jedyny płci męskiej który udziela się regularnie na tych lajwach i już Siwa traktuje go jak dobrego kolegę. Ufa mu tylko dlatego, że podał jej przepis na grzyby w occie, które "wyszły". Dżizas krajst.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1350 Napisano 3 minuty temu 4 godziny temu, Mi a napisał: Na livie jak zjawił się Siutek, który jest nawet przystojny, ktoś w komentarzach chciał ich zeswatać. I Siwa się odpaliła. Myślę, że odpaliła się ponieważ kolega Siutek był mało aktywny, owszem przywitał się, ale szybko zamilkł... Liczyła chyba na jakieś jego wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach