Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
LordOrtalion96

Bycie miłym i uprzejmym dla kobiet to najgorsze, co może zrobić facet.

Polecane posty

3 minuty temu, LordOrtalion96 napisał:

Zawsze jest to jego wina. Niezależnie od płci. 

Zależy z jakiego punktu widzenia 😎

4 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Tak samo ciężko jak z toba. Widocznie obejrzałeś się w lustrze. Adijos.

Mrauuuu lubie pistacje i twarde orzechy do zgryzienia 😸

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Mrauuuu lubie pistacje i twarde orzechy do zgryzienia 😸

To odwrotnie niż ja. To była tylko dygresja bo nudzisz mnie jako postać i nie zamierzam dalej ciągnąć tek sraki uposledzonej.

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

A na co liczyłeś na sprawiedliwość i co ty nie wiesz na czym świat wisi 😁 Ale to nie znaczy że trzeba tym żyć, bo nawet w syfie można spotkać i poznać normalnych łudzi stawiając na jakość. 

Widzisz, ktos juz tu wyjasnil co ten Kitek kombinowal. Ale że naczytal sie braci smalcow to szok 32%.  Widocznie tonący brzytwy sie chwyta 😁

Edytowano przez Hypedotella

9 minut temu, failenormik napisał:

one lubia jak jest sie milym i uprzejmym ale od czasu do czasu jak sie je zwyzywa i zajeeebe liscia, tak zeby plakaly a potem je trzeba pocieszyc, one lubia taka chustawke emocji i wyrabia to u nich silny syndrom sztochholmski

Tylko u tych które są nosicielkami tego syndromu, ale to jest marginalne bo ile znasz takich kobiet. 😁

9 minut temu, failenormik napisał:

one lubia jak jest sie milym i uprzejmym ale od czasu do czasu jak sie je zwyzywa i zajeeebe liscia, tak zeby plakaly a potem je trzeba pocieszyc, one lubia taka chustawke emocji i wyrabia to u nich silny syndrom sztochholmski

Tylko u tych które są nosicielkami tego syndromu, ale to jest marginalne bo ile znasz takich kobiet. 😁

2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

To odwrotnie niż ja. To była tylko dygresja bo nudzisz mnie jako postać i nie zamierzam dalej ciągnąć tek sraki uposledzonej.

Ale wiesz, że po drugiej stronie lustra jestes tez Ty i jabłko z napisem: zjedz mnie 😁

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

jakies 60-80%

Niestety zapewne znał, co więcej zakochał się, a ona ekhmm...zgaduje...poszła do innego? 😎

1 minutę temu, failenormik napisał:

jakies 60-80%

Nie wiedziałam, że mnie już prześwietliłes. A to skaner swiatlowodowy telekinetyczny, przeswietla mysli 80% kobiet w tym moje? 😎

3 minuty temu, Hypedotella napisał:

Ale wiesz, że po drugiej stronie lustra jestes tez Ty i jabłko z napisem: zjedz mnie 😁

Nie jadam jabłek więc problem mnie nie dotyczy. Weź zmień płytę i zaskocz czymś bo ile można zgrywa infantylna 15 latke?

7 minut temu, Hypedotella napisał:

Widzisz, ktos juz tu wyjasnil co ten Kitek kombinowal. Ale że naczytal sie braci smalcow to szok 32%.  Widocznie tonący brzytwy sie chwyta 😁

Tam niektórzy z tych braci na YouTube wyjaśniają jakieś afery i kto wie  czy na wokandę nie będą stawiać jeden drugiego , bo z braku wroga zewnętrznego (kobiety w ich ocenie) trenują walkę między sobą identycznie jak taliby 😁 To jest właśnie pielęgnowanie nienawiści. 

Kitek chyba przekombinował , bo nie dość że socjotechnika to jeszcze weszła socjotechnika zwrotna w pewnym momencie. 😁

5 minut temu, Hypedotella napisał:

Niestety zapewne znał, co więcej zakochał się, a ona ekhmm...zgaduje...poszła do innego? 😎

Poszła tam gdzie miała dobrze korzystając z wyboru tylko rozciągnęło się to w czasie ...

3 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Nie jadam jabłek więc problem mnie nie dotyczy. Weź zmień płytę i zaskocz czymś bo ile można zgrywa infantylna 15 latke?

Boisz sie ugryźć jabłko by poznac prawde o sobie, zwietrzylas cykora 😁

7 minut temu, failenormik napisał:

jakies 60-80%

Ale daj jakiś link wiarygodnych badań, bo raczej nie byłeś że wszystkimi kobietami z całego świata aby oszacować procentowo skalę zjawiska 😁

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Tam niektórzy z tych braci na YouTube wyjaśniają jakieś afery i kto wie  czy na wokandę nie będą stawiać jeden drugiego , bo z braku wroga zewnętrznego (kobiety w ich ocenie) trenują walkę między sobą identycznie jak taliby 😁 To jest właśnie pielęgnowanie nienawiści. 

Kitek chyba przekombinował , bo nie dość że socjotechnika to jeszcze weszła socjotechnika zwrotna w pewnym momencie. 😁

Zgadza się, chciał mnie od siebie uzależnić, naczytał się o tym wywoływaniu emocji i postanowił zagrać zimnego drania, po czym zatroskanego 😩 Romeo. Stad te obiadki...noszenie zakupów...

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Nadal ma uraz po tym że czekała aż każdemu odpiszesz , a jej na szarym końcu stąd ten żal. 😄

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Nadal ma uraz po tym że czekała aż każdemu odpiszesz , a jej na szarym końcu stąd ten żal. 😄

Egocentrycy tak już mają, że świat musi kręcić się tylko wokół nich 😁

Zgadza się, chciał mnie od siebie uzależnić, naczytał się o tym wywoływaniu emocji i postanowił zagrać zimnego drania, po czym zatroskanego 😩 Romeo. Stad te obiadki...noszenie zakupów...

Metoda kija i marchewki i może na początku to działało bo jednak huśtawka emocji. A jeszcze weszła trzecia twarz ni bedboj ni beciak 😁

4 minuty temu, Hypedotella napisał:

Znam się na wylot. To ze każdego kogo nie trawisz traktujesz jak gorszy sobie pomiot bynajmniej nie oznacza iż jest on w rzeczywistości tym pomiotem. Zachowujesz się jak ów jegomość do którego masz pretensje ze nic do niego nie dociera. Jesteś taka sama. Mnie to naprawdę ani nie bawi ani nie interesuje ale brzydzą mnie tacy ludzie jak ty. Na szczęście zaraz wylacze telefon i znikniesz. A co se popisze to se popisze. Mogę.

Metoda kija i marchewki i może na początku to działało bo jednak huśtawka emocji. A jeszcze weszła trzecia twarz ni bedboj ni beciak 😁

Trzecia twarz to był kot w 7 milowych butach, który zapomniał o czymś wspomnieć, bo już musiał uciekać 😁

Zreszta wyznaje zasadę ze kazdy może być jaki chce nawet gdy ja go nie trawie w związku z tym bądź sobie kim chcesz bo i tak mam to w dupje tak naprawdę. Świat jest szeroki i nasze drogi nie muszą się przecinać nawet tutaj. 

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Znam się na wylot. To ze każdego kogo nie trawisz traktujesz jak gorszy sobie pomiot bynajmniej nie oznacza iż jest on w rzeczywistości tym pomiotem. Zachowujesz się jak ów jegomość do którego masz pretensje ze nic do niego nie dociera. Jesteś taka sama. Mnie to naprawdę ani nie bawi ani nie interesuje ale brzydzą mnie tacy ludzie jak ty. Na szczęście zaraz wylacze telefon i znikniesz. A co se popisze to se popisze. Mogę.

Nie czytałam 😎 ale odpowiem, żebys nie czuła sie zaniedbywana 😁

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Egocentrycy tak już mają, że świat musi kręcić się tylko wokół nich 😁

Urażone ego jeszcze będzie dawało znać o sobie i nastąpi przymilanie się do Ciebie z desperacji po to aby później Cię obrażać. Pozerstwo ma wiele imion zresztą 😁 

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Zreszta wyznaje zasadę ze kazdy może być jaki chce nawet gdy ja go nie trawie w związku z tym bądź sobie kim chcesz bo i tak mam to w dupje tak naprawdę. Świat jest szeroki i nasze drogi nie muszą się przecinać nawet tutaj. 

Ka ka ka?  Ke ke? 😎

Nie czytałam 😎 ale odpowiem, żebys nie czuła sie zaniedbywana 😁

Do dbania o siebie nie potrzebuje obcych ludzi. W dodatku takich którym się wydaje że cokolwiek znaczą. No wiec sama widzisz ze możesz zakończyć popisy. Przede mną już nie musisz a promyczek i tak nie zrozumie.

4 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Klasyka projekcji 😄

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Urażone ego jeszcze będzie dawało znać o sobie i nastąpi przymilanie się do Ciebie z desperacji po to aby później Cię obrażać. Pozerstwo ma wiele imion zresztą 😁 

Z braku laku przyjdzie zagadać, podobnie jak inni wychodzą w samotną sobotę oświecić swoimi kregosłupami i pokazać jedyną slyszną drogę 😁

4 minuty temu, Hypedotella napisał:

Trzecia twarz to był kot w 7 milowych butach, który zapomniał o czymś wspomnieć, bo już musiał uciekać 😁

A z pięć twarzy tam naliczyłem wtedy u niego jak żeśmy rozkładali to na części pierwsze. 😁To i tak długo wytrzymałaś 😊

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować