Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
LordOrtalion96

Bycie miłym i uprzejmym dla kobiet to najgorsze, co może zrobić facet.

Polecane posty

12 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ja mam z tygrysem gruby i lekki biało brązowy i koty też go uwielbiają leżeć na tym 😁

Pieseł znajomej lubi gryźć ale tylko jedną zabawkę 😁 to moja zabawka to jest ten kocyk, ale nie gryzę go 😁

Edytowano przez Hypedotella

6 minut temu, Megi_ona napisał:

Nie mam żadnej randki, ja już z tego wyrosłam 😁😂

Dobra randka nie jest zła w każdym wieku 😁

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Wcale nie tak dużo że dwie i w rozjazdach same materialistki i w necie tutaj , bo też wolę jakość niż ilość. 😁

Dobre są jeszcze wiśniowe i kokos na wzrok w trosce. 😊

Taka materialistka to dobra bo będzie dbała o finanse 😁

Nigdy nie jadłam takich dziś jakoś rzuciły mi się w oczy te czekolady.

5 minut temu, Hypedotella napisał:

Kiedyś dawno, dawno temu bedac na wakacjach nad morzem oczywiscie nad naszym pięknym morzem poznałam fajnego chłopaka z Ustki, ale niestety zjedlismy razem nalesnika i poszlismy do disco, po czym chłopak zdenerwowal sie, ze ktos inny chcial postawic mi drinka. Z wielkiego smutku, że nie mam fajnego kompana 😩 postanowilam wejsc do netu poszukac towarzystwa i wpisałam fraze rozmowy o zwiazkach 😁 i trafilam na stulejarskie forum z tekstami o wanne 🤣 nie moglam uwierzyć wlasnym oczom, ale emotki były przednie i w tym czasie wybieralam sie studiowac psychologie...czytalam o pustce wewnetrznej...zniewalaniu lustrami..projekcji. I użyłam tam tego słowa 😁 po czym wyszlam z tego forum, bo mnie wygonili na Kafe 😁  ale nie wiedzialam jakie Kafe i w ogole bylam na urlopie wiec zew natury ciagnal mnie na plaze do pachnacych ludzi, nie sadzilam, ze to slowo bedzie tak chwytliwe. Potem wrocilam do siebie czyli za granicę i zapomnialam o tej historii az do 2019 roku kiedy tu weszlam i moim oczom ukazał się tekst o projektowaniu 😁 siedziełes na tym forum? 😁 kiedyś jeszcze ogladalam filmiki o babce ze stulejką 😎

Tak byłem na 02 i tutaj trafiłem jak tamto zlikwidowano. Na O2 byłem dzieciak jeszcze i dla jaj zakładaliśmy tematy w stylu "mam sto lat i jestem prаwiczkiem", Ludzie traktowali to poważnie , bo było inne pokolenie i z netu korzystało się mając laptoka . 😁Albo "jak poznać dziewczynę , jakie teksty stosować na podryw" Starsi ludzie nam doradzali całkiem sensownie 😁No głupi byliśmy jako dzieci 😁 

7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

U mnie na duży plus że nie łącze roboty z życiem prywatnym i nawet telefonu nie odbiorę 😁 Jednak dużo wysiłku fizycznego co widzę na plus też, bo trochę jakbym trenował. No ale wiesz że ja nawet w kanałach bym znalazł coś opłacalnego 🤭😊😁

A ja tak mysle, że byłabym udana trendestterka albo spin doktorem 😁 

A czasami też całymi dniami latam i zalatwiam rozne sprawy, a o forme musze zadbac jak juz sie wykaraskam z tych niedyspozycji.

4 minuty temu, parabatai napisał:

Zapomniałam 😳🤣

To pamiętaj bo jak Tajemniczy to usłyszy to będzie dopiero 😁

Przed chwilą, Megi_ona napisał:

To pamiętaj bo jak Tajemniczy to usłyszy to będzie dopiero 😁

No... znając jego przełoży przez kolano i da klapsa 😁🤣

4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Tak byłem na 02 i tutaj trafiłem jak tamto zlikwidowano. Na O2 byłem dzieciak jeszcze i dla jaj zakładaliśmy tematy w stylu "mam sto lat i jestem prаwiczkiem", Ludzie traktowali to poważnie , bo było inne pokolenie i z netu korzystało się mając laptoka . 😁Albo "jak poznać dziewczynę , jakie teksty stosować na podryw" Starsi ludzie nam doradzali całkiem sensownie 😁No głupi byliśmy jako dzieci 😁 

A zlikwidowano? 😲 w ktorym roku? 😲

Jak zobaczyłam słowo stulejarz to 🤣 albo filmik babka z tulejka 🤣 beka xd

Edytowano przez Hypedotella

6 minut temu, parabatai napisał:

O to chodzi że nie będzie dobrej bo pewnie kolejny jakiś narwaniec wole nie ryzykować już 😁😂

Edytowano przez Megi_ona

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Taka materialistka to dobra bo będzie dbała o finanse 😁

Nigdy nie jadłam takich dziś jakoś rzuciły mi się w oczy te czekolady.

W Top market polskim mają chyba wszystkie z możliwych czekolad i te gorzkie bez mleka ale z owocami wymiatają. 

A jeszcze ,bo nam umknęło ...ten biały nalot delikatny to jest normalne zjawisko z powodu zmian temperatury, bo wtedy wytrąca się tłuszcz z czekolady i można jeść bez obaw. 😉

A ode mnie przesiąkły dbaniem o finanse 🤭😁

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

O to chodzi że nie będzie dobrej bo pewnie kolejny jakiś narwaniec wole nie ryzykować już 😁😂

Ja tam bym próbowała.. do skutku 😉 w końcu musi się trafić jakiś normalny... Adonis 😁

3 minuty temu, parabatai napisał:

No... znając jego przełoży przez kolano i da klapsa 😁🤣

Tylko gdzie on się podziewa ty napewno wiesz?  w końcu tobie się spowiada 😁😂

33 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Widmo zawsze będzie i wciąż żywy

A to dzisiaj, 16 listopada? Sto lat 🥰  buzi 🥰 Skorpionie 🙂 

11 minut temu, parabatai napisał:

Bardzo poetycko 😊

No z tymi kolorami bez kitu ja chyba nie czaje tych wszystkich odcieni, a baba widzi w jednym kolorze różne odmiany odcieni jakby. Patrzę wtedy podejrzliwie na całą sytuację 😁

10 minut temu, parabatai napisał:

Oj tak, wiesz co mówisz  🙂 A jak uskrzydla 😜

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Tylko gdzie on się podziewa ty napewno wiesz?  w końcu tobie się spowiada 😁😂

No właśnie nie wiem, nie zwierzył mi się, jak wróci porozmawiam z nim po Twojemu  👊🤣

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

W Top market polskim mają chyba wszystkie z możliwych czekolad i te gorzkie bez mleka ale z owocami wymiatają. 

A jeszcze ,bo nam umknęło ...ten biały nalot delikatny to jest normalne zjawisko z powodu zmian temperatury, bo wtedy wytrąca się tłuszcz z czekolady i można jeść bez obaw. 😉

A ode mnie przesiąkły dbaniem o finanse 🤭😁

Właśnie wiem że mają to po tobie 😁 choć człowieka ciężko zmienić pod tym kątem i mnie byś nie dał rady zmienić pod tym względem 😁

Ja wiem bo takie czekolady daje dzieciom którymi się opiekuje i wiem że to im nie zaszkodzi bo bym im nie dała ale sama jakoś nie chce jeść takich 😁

1 minutę temu, parabatai napisał:

No właśnie nie wiem, nie zwierzył mi się, jak wróci porozmawiam z nim po Twojemu  👊🤣

Koniecznie 😂😂😂

No z tymi kolorami bez kitu ja chyba nie czaje tych wszystkich odcieni, a baba widzi w jednym kolorze różne odmiany odcieni jakby. Patrzę wtedy podejrzliwie na całą sytuację 😁

Ja mam znajomego daltonistę, dopóki nie poznał swojej żony ubierał się w same żarówiaste rzeczy bo tylko takie kolory cokolwiek odróżniał 😄

Dzięki 😘 Cóż starzeje się już 😁

Byle zdrowo i spokojnie. I tego Ci życzę 🙂

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Dzięki 😘 Cóż starzeje się już 😁

Masz dziś urodziny? 🙂

4 minuty temu, Pearl napisał:

Oj tak, wiesz co mówisz  🙂 A jak uskrzydla 😜

Człowiek zaczyna spacerować wśród chmur 😄

Właśnie wiem że mają to po tobie 😁 choć człowieka ciężko zmienić pod tym kątem i mnie byś nie dał rady zmienić pod tym względem 😁

Ja wiem bo takie czekolady daje dzieciom którymi się opiekuje i wiem że to im nie zaszkodzi bo bym im nie dała ale sama jakoś nie chce jeść takich 😁

Zdrowy egoizm jeszcze wdrażam w trosce o własne cztery litery, takie priorytety i to zawsze na zdrowie wychodzi. 😊

Na każdej czekoladzie jak się przyjrzysz będzie delikatny nalot, to normalne jest. 

8 minut temu, parabatai napisał:

Ja tam bym próbowała.. do skutku 😉 w końcu musi się trafić jakiś normalny... Adonis 😁

Właśnie że nie może być normalny 😁

Masz dziś urodziny? 🙂

Nom a jutro będę na realu świętował, bo dzisiaj nie mieliśmy jak się spotkać...po prostu w niedzielę łatwiej  wolne wygospodarować.

4 minuty temu, parabatai napisał:

Ja mam znajomego daltonistę, dopóki nie poznał swojej żony ubierał się w same żarówiaste rzeczy bo tylko takie kolory cokolwiek odróżniał 😄

Aż tak to chyba nie mam 🤭😁

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Zdrowy egoizm jeszcze wdrażam w trosce o własne cztery litery, takie priorytety i to zawsze na zdrowie wychodzi. 😊

Na każdej czekoladzie jak się przyjrzysz będzie delikatny nalot, to normalne jest. 

Pewnie tak ale ja tam lubię wydać kasę jak mam bo po coś ją zarabiam a i tak nie nadążam nigdy z wydawaniem 😂

Ale mały to może być a czasem jest taka biała cała prawie.

3 minuty temu, Megi_ona napisał:

Właśnie że nie może być normalny 😁

Normalny, wg naszej normy 😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować