Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
LordOrtalion96

Bycie miłym i uprzejmym dla kobiet to najgorsze, co może zrobić facet.

Polecane posty

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Oby były wypasione jak na uroczystość przystało, a gwiazdor wieczoru zadowolony, o tak 🤗

PlayStation retro najnowsza ta siwa wjedzie czuje to kościach , ale napęd to już sobie dokupie we własnym zakresie , bo w moim wieku ma się płyty a nie na chmurce gdzieś gry 😊

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

PlayStation retro najnowsza ta siwa wjedzie czuje to kościach , ale napęd to już sobie dokupie we własnym zakresie , bo w moim wieku ma się płyty a nie na chmurce gdzieś gry 😊

Aaa w ten sposób. 😊 A ja to zaraz popłynę na chmurce na drzemkę, co prawda nie w moim wieku o tej porze 😊

1 minutę temu, parabatai napisał:

No to 100 lat, dużo zdrowia i spełnienia marzeń 😉

No właśnie przyszłam i nie ma zbo.czków 😄 nie wiem, może to choróbsko ją całkiem rozłożyło? 🤔

Dziękuję Kociaku 😘i jak tu kobiet nie lubić. 😊

Każdy pewnie czeka aż Tajemniczy założy temat i dobrze się te tematy kręciły. Ewentualnie Magi albo Ty wyjdziecie z inicjatywą. Ona jest na tyle bezczelna że pracuje i nie choruje wyśmiewając chorobę 😄

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Aaa w ten sposób. 😊 A ja to zaraz popłynę na chmurce na drzemkę, co prawda nie w moim wieku o tej porze 😊

U nas sami materialiści to tak to wygląda , ale ceny zrywamy mamy na tyle kultury 🤭😊😁

Każdy pewnie czeka aż Tajemniczy założy temat i dobrze się te tematy kręciły. Ewentualnie Magi albo Ty wyjdziecie z inicjatywą. Ona jest na tyle bezczelna że pracuje i nie choruje wyśmiewając chorobę 😄

A teraz śpiewamy 100 lat, 100 lat niechaj żyje naaam, niech żyje nam 😁

Spełnienia najskrytszych marzeń, łap 😘

Dobrej nocy, powoli zasypiam 😊🌛

A może oni mają randkę we dwoje 😁 z maczugą wśród zwierząt 😅 i nas porzucili 😊

Jesteśmy zdani na siebie 😄

13 minut temu, Hypedotella napisał:

Owine się latającym dywanem i poszybujemy w stronę Słonca liczać, że promienie wosku nie roztopią skrzydeł i bedziemy tak sunąć niczym obłoki muskając nieboskłon marzeniami 😁

Po tych słowach już widać że pomału  wracasz na swój tor wyobraźni , ale to jeszcze nie jest pędzenie przez stepy na czarnym kopytniaku, bo jeszcze trochę musisz poleżeć 😊

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Po tych słowach już widać że pomału  wracasz na swój tor wyobraźni , ale to jeszcze nie jest pędzenie przez stepy na czarnym kopytniaku, bo jeszcze trochę musisz poleżeć 😊

Niestety, natura mnie wzywa i ululała już 🥱 A jutro jak sie obudzę już nikogo nie będzie 😕

6 minut temu, Hypedotella napisał:

A teraz śpiewamy 100 lat, 100 lat niechaj żyje naaam, niech żyje nam 😁

Spełnienia najskrytszych marzeń, łap 😘

Dobrej nocy, powoli zasypiam 😊🌛

Nie mam już reakcji ale jutro będę miał nie tylko reakcje 😊

Odpoczywaj i spokojnej nocy 😘

Niestety, natura mnie wzywa i ululała już 🥱 A jutro jak sie obudzę już nikogo nie będzie 😕

Widmo zawsze będzie i wciąż żywy 🤭😊👋

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Nie mam już reakcji ale jutro będę miał nie tylko reakcje 😊

Odpoczywaj i spokojnej nocy 😘

Jak impreza, jutro after się rozkręca to ja wymiękam. Ale coż poradzić. Miłego wieczorku Promyku, koleżanka Kocica Ci dotrzyma towarzystwa i sobota minie migiem, a jutro ekscytujacy dzień 🤗 😘

Edytowano przez Hypedotella

7 minut temu, parabatai napisał:

Nie bo ludzie się przyzwyczajają, a randke raczej z Tobą by Tajemniczy pewnie chciał 😁

4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Widmo zawsze będzie i wciąż żywy 🤭😊👋

Jutro postaram się zajrzeć na mały hype 😁 jak bedziesz słyszał mariachi za oknem to będzie mój oryginalny prezent 😉

A ja niczym terminator: jeszcze tu wrócę 😁

Jak impreza, jutro After się rozkręca to ja wymiękam. Ale coż poradzić. Miłego wieczorku Promyku, koleżanka Kocica Ci dotrzyma towarzystwa i sobota minie migiem, a jutro ekscytujacy dzień 🤗

No i nadzieja że w poniedziałek znowu przytulę flotę to trochę pracoholizm wjeżdża, ale w moim wieku już myśli się o stabilizacji i dochodach. 🤭😁Realizm bardzo wchodzi przyziemne sprawy 😊😁

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Nie bo ludzie się przyzwyczajają, a randke raczej z Tobą by Tajemniczy pewnie chciał 😁

Tajemniczy to równy gość tak jak Ty i tak jak Ty traktuje mnie jak kumpelkę 😊

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Jutro postaram się zajrzeć na mały hype 😁 jak bedziesz słyszał mariachi za oknem to będzie mój oryginalny prezent 😉

A ja niczym terminator: jeszcze tu wrócę 😁

No bo jak Cię nie będzie to widmo będzie myślał co u Artystki , a tak to spokój ducha jak pokażesz mi się może być nawet owinięta kocem 😊😁

Ale widzę, że moj kolejny tekst się przyjął tj. samosabotaż w temacie Leżaka 😁 nie ma to ja wyznaczać trendy nawet na kafe 😁 faktycznie jestem urodzoną przywódczynią 🤣

Wiesz kto jest prekursorem i jaka jest geneza wprowadzenia słowa projektowanie na Kafe? 😁

No i nadzieja że w poniedziałek znowu przytulę flotę to trochę pracoholizm wjeżdża, ale w moim wieku już myśli się o stabilizacji i dochodach. 🤭😁Realizm bardzo wchodzi przyziemne sprawy 😊😁

Też o tym miałam...w tym przypadku nie myśleć...ale wiadomo, że leżakować nie można za długo bo miesnie odmowia posluszenstwa, a to jeszcze nie w tym wieku 😁

1 minutę temu, parabatai napisał:

Swój świat rzuca się w oczy więc trochę podobieństwo, a koleżanki mieć to podstawa bo zawsze to dodatkowe oczy choćby z powodu kolorów...

No bo jak Cię nie będzie to widmo będzie myślał co u Artystki , a tak to spokój ducha jak pokażesz mi się może być nawet owinięta kocem 😊😁

Oczywiscie damska wersja mariachi w ekstra strojach, krwisto czerwonych ...enkach i nawet zatancza cancana, a może i ktoś wyskoczy z tortu 😁

Mam kocyk z pieskiem, były jeszcze z naszytym kotkiem 😁

3 minuty temu, Hypedotella napisał:

Ale widzę, że moj kolejny tekst się przyjął tj. samosabotaż w temacie Leżaka 😁 nie ma to ja wyznaczać trendy nawet na kafe 😁 faktycznie jestem urodzoną przywódczynią 🤣

Wiesz kto jest prekursorem i jaka jest geneza wprowadzenia słowa projektowanie na Kafe? 😁

Nie...powiedz mi 😊

A cechy liderki już dawno zczaiłem i ogłosiłem 😊

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Oczywiscie damska wersja mariachi w ekstra strojach, krwisto czerwonych ...enkach i nawet zatancza cancana, a może i ktoś wyskoczy z tortu 😁

Mam kocyk z pieskiem, były jeszcze z naszytym kotkiem 😁

Ja mam z tygrysem gruby i lekki biało brązowy i koty też go uwielbiają leżeć na tym 😁

6 minut temu, parabatai napisał:

Przecież jesteś jego żoną i to pierwsza w dodatku 😁😂

Swój świat rzuca się w oczy więc trochę podobieństwo, a koleżanki mieć to podstawa bo zawsze to dodatkowe oczy choćby z powodu kolorów...

Masz chyba troszkę koleżanek 🙂

Właśnie jem czekoladę gorzką truskawkową ale dobra 😋

26 minut temu, parabatai napisał:

Nie mam żadnej randki, ja już z tego wyrosłam 😁😂

6 minut temu, Hypedotella napisał:

Też o tym miałam...w tym przypadku nie myśleć...ale wiadomo, że leżakować nie można za długo bo miesnie odmowia posluszenstwa, a to jeszcze nie w tym wieku 😁

U mnie na duży plus że nie łącze roboty z życiem prywatnym i nawet telefonu nie odbiorę 😁 Jednak dużo wysiłku fizycznego co widzę na plus też, bo trochę jakbym trenował. No ale wiesz że ja nawet w kanałach bym znalazł coś opłacalnego 🤭😊😁

9 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Nie...powiedz mi 😊

A cechy liderki już dawno zczaiłem i ogłosiłem 😊

Kiedyś dawno, dawno temu bedac na wakacjach nad morzem oczywiscie nad naszym pięknym morzem poznałam fajnego chłopaka z Ustki, ale niestety zjedlismy razem nalesnika i poszlismy do disco, po czym chłopak zdenerwowal sie, ze ktos inny chcial postawic mi drinka. Z wielkiego smutku, że nie mam fajnego kompana 😩 postanowilam wejsc do netu poszukac towarzystwa i wpisałam fraze rozmowy o zwiazkach 😁 i trafilam na stulejarskie forum z tekstami o wanne 🤣 nie moglam uwierzyć wlasnym oczom, ale emotki były przednie i w tym czasie wybieralam sie studiowac psychologie...czytalam o pustce wewnetrznej...zniewalaniu lustrami..projekcji. I użyłam tam tego słowa 😁 po czym wyszlam z tego forum, bo mnie wygonili na Kafe 😁  ale nie wiedzialam jakie Kafe i w ogole bylam na urlopie wiec zew natury ciagnal mnie na plaze do pachnacych ludzi, nie sadzilam, ze to slowo bedzie tak chwytliwe. Potem wrocilam do siebie czyli za granicę i zapomnialam o tej historii az do 2019 roku kiedy tu weszlam i moim oczom ukazał się tekst o projektowaniu 😁 siedziełes na tym forum? 😁 kiedyś jeszcze ogladalam filmiki o babce ze stulejką 😎

2 minuty temu, Megi_ona napisał:

Masz chyba troszkę koleżanek 🙂

Właśnie jem czekoladę gorzką truskawkową ale dobra 😋

Wcale nie tak dużo że dwie i w rozjazdach same materialistki i w necie tutaj , bo też wolę jakość niż ilość. 😁

Dobre są jeszcze wiśniowe i kokos na wzrok w trosce. 😊

14 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Bardzo poetycko 😊

11 minut temu, Megi_ona napisał:

Przecież jesteś jego żoną i to pierwsza w dodatku 😁😂

Zapomniałam 😳🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się