Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
LordOrtalion96

Bycie miłym i uprzejmym dla kobiet to najgorsze, co może zrobić facet.

Polecane posty

8 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Jak ja będę robił im prezenty  pod choinkę oj bekne na flotę, ale cóż trzeba trzymać fason żeby wyjść z twarzą 😊

Nie muszą być drogie, zawsze to miły gest 😊

20 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

🙂Kociaku. 🙂 (Uśmiecham się zamiast witać taka instrukcja obsługi co do mnie )

Nu ba zwłaszcza jak przytuliłem PlayStation , nawigacja,  kamerę do auta i dwie bluzy z kapturem marki adidas. 🤭😁 Tylko musiałem jeść słodkie ciasta i trochę porobić za kierowcę. U mnie w portfelu wszystko się zgadza😊

Jesteś słodziak 😊 cieszysz się jak dzieciak 😊 cieszę się że jesteś zadowolony 😉

10 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Jak ja będę robił im prezenty  pod choinkę oj bekne na flotę, ale cóż trzeba trzymać fason żeby wyjść z twarzą 😊

Oj tam ważne by dać coś fajnego a nie drogiego. A bluzy w jakim kolorze dostałeś? Czarne? 🙂

18 minut temu, Tajemniczy On napisał:

W kołchozie to pracują powyżej 12 godzin😜 Tylko urzędasy pracują po 8 godzin, lenie🤣 albo praca trzy zmianowa. 

Ładnie to tak? Żonę od leni wyzywać? No to już nie licz na nic dziś w nocy 😖😜🤣

17 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Po dziesięciu godzinach odczuwam zmęczenie , ale wtedy mam kreatynę 😊A z dojazdem wtedy wychodzi do dwunastu godzin poza azylem. Najgorzej zwierzęta udomowione tęsknią jak mnie nie ma. ...

Jak się postarasz to nie tylko zwierzaki będą wypatrywać Twego powrotu do domu 😉

To się powinno każdemu spodobać, bo takie krzepiące i nie jest tak że jestem zamknięty tylko na hip hop. 

Pod osłoną nocy z Magi już mam przyszykowane stary dobry rap. 😊

• Like 1

3 minuty temu, parabatai napisał:

Jak się postarasz to nie tylko zwierzaki będą wypatrywać Twego powrotu do domu 😉

W ogóle fajnie jest jak jest świadomość, że jest do czego wracać. Kaukaske już oswoiłem w parę dni i będzie czas to wezmę ją do lasu rekonesans zrobić. Prawie siedemdziesiąt kilo waży jeszcze szczeniak , bo jedenaście miesięcy ma i nie wie że jest duża. 😁 Ogólnie mnie zwierzęta lubią...

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

W ogóle fajnie jest jak jest świadomość, że jest do czego wracać. Kaukaske już oswoiłem w parę dni i będzie czas to wezmę ją do lasu rekonesans zrobić. Prawie siedemdziesiąt kilo waży jeszcze szczeniak , bo jedenaście miesięcy ma i nie wie że jest duża. 😁 Ogólnie mnie zwierzęta lubią...

Ja wierzę w to że jak ktoś lubi zwierzaki a zwierzaki lubią jego to nie może być zły człowiek 😉

70 kg? Wow to kawał piesełka 🙂

31 minut temu, Megi_ona napisał:

Nie są normalne bo ja pracuję czasem 24 😁

Tak i pewnie  jeszcze wcześniej wstajesz do pracy 🤣

12 minut temu, Megi_ona napisał:

Oj tam ważne by dać coś fajnego a nie drogiego. A bluzy w jakim kolorze dostałeś? Czarne? 🙂

Moje kolory jedna zgniła zieleń z czarnymi paskami , a druga ciemnobrązowa z białymi paskami prawie sto procent bawełny , to ciepło będę miał. Czarną mam pumy i naszki do tego.😊

Prezenty muszą być trafione i dla kobiet nie ma nic lepszego niż jakieś lepsze perfumy...

13 minut temu, parabatai napisał:

Ładnie to tak? Żonę od leni wyzywać? No to już nie licz na nic dziś w nocy 😖😜🤣

A skąd mogłem wiedzieć że żona  jest urzędniczką 😜 Trudno się mówi 😜 😄

2 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

A skąd mogłem wiedzieć że żona  jest urzędniczką 😜 Trudno się mówi 😜😄

Urzędniczką??  Ha-tfu! 🤣 ale 8 h pracuje... zazwyczaj 😁

1 minutę temu, parabatai napisał:

Ja wierzę w to że jak ktoś lubi zwierzaki a zwierzaki lubią jego to nie może być zły człowiek 😉

70 kg? Wow to kawał piesełka 🙂

Dzieciaki i konie jeszcze potrafią wyczuć ludzi , bo jest coś takiego że przy jednych ludziach są spokojne, a przy innych zdenerwowane. Znajomą podwoziem do lekarza małe dziecko ma i aż wyłączyłem Słonia bo przeklina i nie wypada , ale spokojnie są przy mnie. A na poczekalni to dziecko krzyczy, mama nerwowa. Konie oglądałem u kogoś jak po jajka byłem od kur i pozwalały się głaskać po twarzach. Ktoś przyjechał podszedł się przywitać konie zaczynają być nerwowe.  Tutaj chyba chodzi o to że czują jaką energią emanujemy....

25 minut temu, parabatai napisał:

Jesteś słodziak 😊 cieszysz się jak dzieciak 😊 cieszę się że jesteś zadowolony 😉

Kociaku 😊 ja się cieszę z małych rzeczy i w ten sposób pomału się cuś uzbiera w stylu grosz do grosza i mamy kokosze. 🤭😊😁

• Like 1

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Dzieciaki i konie jeszcze potrafią wyczuć ludzi , bo jest coś takiego że przy jednych ludziach są spokojne, a przy innych zdenerwowane. Znajomą podwoziem do lekarza małe dziecko ma i aż wyłączyłem Słonia bo przeklina i nie wypada , ale spokojnie są przy mnie. A na poczekalni to dziecko krzyczy, mama nerwowa. Konie oglądałem u kogoś jak po jajka byłem od kur i pozwalały się głaskać po twarzach. Ktoś przyjechał podszedł się przywitać konie zaczynają być nerwowe.  Tutaj chyba chodzi o to że czują jaką energią emanujemy....

Działasz jak czekolada z chrupkami 😋

6 minut temu, parabatai napisał:

Urzędniczką??  Ha-tfu! 🤣 ale 8 h pracuje... zazwyczaj 😁

No to co się czepiasz jak to nie tyczyło się Ciebie 😝🤣

20 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Moje kolory jedna zgniła zieleń z czarnymi paskami , a druga ciemnobrązowa z białymi paskami prawie sto procent bawełny , to ciepło będę miał. Czarną mam pumy i naszki do tego.😊

Prezenty muszą być trafione i dla kobiet nie ma nic lepszego niż jakieś lepsze perfumy...

To fajne prezenty. Widać, że jestes zadowolony 🤗

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Działasz jak czekolada z chrupkami 😋

Emanuje dobrą w miarę energią, bo jakaś flota jest , coś już sobie odłożyłem prawie w rok w razie czego gdyby noga się powinęła żeby było na chleb na czarną godzinę. Naprawdę dużo do życia nie potrzebuje i badania wyszły mi dobrze zdrowy jestem , tylko muszę pilnować żeby nie nabawić się niedoborów żelaza. Nie ćpam już ani nie pije alko blisko rok i w sumie nic wielkiego nie osiągnąłem, ale mam taki spokój ducha wewnętrzny. 😊

Ty jak nabrałaś sił witalnych 🤔🤔🤔Założyłem że dzisiaj zyskasz zdolność popracować już coś 😊 

16 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Dzieci mnie przerażają a konie budzą respekt 😄

13 minut temu, Tajemniczy On napisał:

No to co się czepiasz jak to nie tyczyło się Ciebie 😝🤣

Bo myślałam że leń bo 8 h 😜 a poza tym czepiam się bo chce, bo życie jest złe...😜🤣🤣🤣

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Emanuje dobrą w miarę energią, bo jakaś flota jest , coś już sobie odłożyłem prawie w rok w razie czego gdyby noga się powinęła żeby było na chleb na czarną godzinę. Naprawdę dużo do życia nie potrzebuje i badania wyszły mi dobrze zdrowy jestem

w sumie nic wielkiego nie osiągnąłem, ale mam taki spokój ducha wewnętrzny. 😊

Ty jak nabrałaś sił witalnych 🤔🤔🤔Założyłem że dzisiaj zyskasz zdolność popracować już coś 😊 

A co to były za badania, coś Ci dolegało? 😕

Ciesze się, że masz spokój ducha i wydajesz się pogodny 🤗

A mnie wczoraj dopadła karma od BBB i zwróciłam obiad i w ogóle leciało ze mnie jak z mokrej gąbki 😕 wlasnie ide uzupełnić plyny i elektrolity. 

18 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Kociaku 😊 ja się cieszę z małych rzeczy i w ten sposób pomału się cuś uzbiera w stylu grosz do grosza i mamy kokosze. 🤭😊😁

Ja też się cieszę z małych rzeczy ale ciułaczkiem niestety nie jestem to fortuny się nie dorobię 😄

Ogólnie to poczułam troche smuteczek, bo znowu nadchodzi czas powrotu do rzeczywistości i nie bedzie czasu dla Was kafe-rodziny 😕 poza tym zmartwiły mnie te nagłe niedyspozycje 😕 i też był temat o zapraszaniu przez faceta na spacer na takiem zimnie 😕 coraz trudniej znaleźć porzadnego, opiekuńczego chłopaka, co dba o dobrostan kobiety 😕

11 minut temu, parabatai napisał:

Bo myślałam że leń bo 8 h 😜 a poza tym czepiam się bo chce, bo życie jest złe...😜🤣🤣🤣

Napisałem tam że urzędasy lenie, a nie ci co pracują 8 godzin 😜

Życie jest wspaniałe 😜🤣

6 minut temu, Tajemniczy On napisał:

Napisałem tam że urzędasy lenie, a nie ci co pracują 8 godzin 😜

Życie jest wspaniałe 😜🤣

Oj dobra dobra to miał być cytat piosenki, Troszkę mi nie wyszedł 😁

8 minut temu, Hypedotella napisał:

coraz trudniej znaleźć porzadnego, opiekuńczego chłopaka, co dba o dobrostan kobiety 😕

Tu masz przynajmniej dwóch takich 😁

• Like 1

32 minuty temu, Hypedotella napisał:

A co to były za badania, coś Ci dolegało? 😕

Ciesze się, że masz spokój ducha i wydajesz się pogodny 🤗

A mnie wczoraj dopadła karma od BBB i zwróciłam obiad i w ogóle leciało ze mnie jak z mokrej gąbki 😕 wlasnie ide uzupełnić plyny i elektrolity. 

Przegląd techniczny prywatnie żeby wyczaili czy mi coś nie dolega. (okresowe badania zalecane w moim wieku )

Trzeba fasadę psychiczną budować taki klosz ochronny jeżeli wdajesz sie w gadki z toksykami, bo zakładam w ciemno że Wojciech i siur ten od skody. Jeszcze knur ten narzeczony paryżanki to już big toksyk. Takie osoby zawsze będą pasożytować zwłaszcza na wrażliwych , bo łatwiej im się wydalić z toksyn, a muszą bo inaczej się uduszą.

1 godzinę temu, Tajemniczy On napisał:

Tak i pewnie  jeszcze wcześniej wstajesz do pracy 🤣

Czasem wstaje jak trzeba o 3 w nocy 😁

11 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Przegląd techniczny prywatnie żeby wyczaili czy mi coś nie dolega. (okresowe badania zalecane w moim wieku )

Trzeba fasadę psychiczną budować taki klosz ochronny jeżeli wdajesz sie w gadki z toksykami, bo zakładam w ciemno że Wojciech i siur ten od skody. Jeszcze knur ten narzeczony paryżanki to już big toksyk. Takie osoby zawsze będą pasożytować zwłaszcza na wrażliwych , bo łatwiej im się wydalić z toksyn, a muszą bo inaczej się uduszą.

Strasznie mnie umordowała ta niedyspozycja, a jutro już chyba będę powoli ruszać niczym lokomotywa, więc zapewne znikne na jakis czas. Wygladałam Cie wczoraj, ale niestety nie było Cię 😕 Ale dziś jeszcze chwilkę jest, nim udam się na drzemkę 😊😘

Edytowano przez Hypedotella

1 godzinę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ładne kolory śliczne dla mężczyzny 🙂

Perfumy i dla mężczyzny też są trafione choć też lubię dostawać bluzy. Ostatnio dostałam taką czerwoną cieplutką i najbardziej ją lubię.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się