Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Co sądzicie, szczerze o takim cliche z cyklu

Polecane posty

5 minut temu, The Big Siur napisał:

A to jakaś straszna tajemnica jest? Ja się np. w Polsce urodziłem. Ty twerdzisz że dzieciństwo spędziłaś w Los Angeles, CA, więc to chyba naturalne, że się pytam czy się tam urodziłaś czy wyemigrowałaś z PL jako dziecko :classic_cool:

Ja sie dowiaduje z forum, od Waszej paczki z kafe, że jestem babką z tulejką, 60 letnią w wełnianej ...ence i że mam sadło, a nic mi o tym nie wiadomo 😁 po co mam o czymkolwiek opowiadać, skoro wszystko wiecie najlepiej? 😁 

11 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Skoncz te projekcje. Ojciec wie że coś się z tobą dzieje? 

Az dziw bierze, że masz mnie niby w nosie, a nadajesz jak gdybym była ostatnią wodą mineralną na pustyni 😁

14 minut temu, The Big Siur napisał:

No jak ci userzy plotą bzdury tak jak Twój promyk, że czytając to można się od razu zorientować, że chłop nie dość że nigdy nie był w Ameryce Północnej, nigdy nie leciał samolotem to nawet lotniska na oczy nie widział, to czemu się dziwisz?

To brzmi podobnie jak szczesliwe zwiazki siedzace na forum w weekend ze mna, czyż nie? 😎

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

W nosie mam inne rzeczy. Ciebie mam w dupje.

A szeroka jest czy wąska, bo nie wiem czy nie bede wystawac? 😎

Czyli wiedzę o Kalifornii czerpiesz z serialu Californication a piszesz że dzieciństwo tam spędziłaś - wnikliwe :classic_biggrin: (to ostatnie ironia jakbyś nie skumała)

A Ty wiedze czerpiesz z kafe o szczesliwych zwiazkach i jak wszyscy pisza o tym, ze zalozyli rodzine to Ty tez 😁a wolisz siedziec niedziele ze mna odwrotnie niz zonaci faceci robia 😁

3 minuty temu, Hypedotella napisał:

Ja sie dowiaduje z forum, od Waszej paczki z kafe, że jestem babką z tulejką, 60 letnią w wełnianej ...ence i że mam sadło, a nic mi o tym nie wiadomo 😁 po co mam o czymkolwiek opowiadać, skoro wszystko wiecie najlepiej? 😁 

No bo w każdej opowieści o relacjach damsko-męskich osób w wieku od 16 lat w górę, jest jakiś, większy lub mniejszy pierwiastek seksualny, zazwyczaj większy, u ciebie natomiast wszystkie historie związane ze związkami są tego pierwiastka całkowicie pozbawione, dodatkowo sam temat Cię krępuje i jak na dorosłą osobę masz na ten temat zerowe pojęcie, choćby dzisiejsze "wydawanie dźwięków bez majtek" - więc prowadzi to do prostych wniosków że masz z tą sferą życia poważny problem który skutecznie uniemożliwia Ci wejście w jakiekolwiek głębsze relacje damsko-męskie. Cieszę się, że mogłem pomóc :classic_cool:

Ale Ty się wstydzisz napisać słowo seks na forum więc jakie masz pojęcie o tej sferze życia? :classic_biggrin:

Damy nie piszą takich...a phi...bezeceństw. Tylko to jest temat tabu. 😎

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

A Ty wiedze czerpiesz z kafe o szczesliwych zwiazkach i jak wszyscy pisza o tym, ze zalozyli rodzine to Ty tez 😁a wolisz siedziec niedziele ze mna odwrotnie niz zonaci faceci robia 😁

Nie, ja wiedzę o związkach czerpię z praktyki, gdzieś od 14 roku życia, kiedy pierwszy raz widziałem dziewczynę całkowicie nagą a ona mnie i razem bawiliśmy się w lekarza, tylko w wersji XXX :classic_biggrin:

14 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Ty poświęcasz nawet noce żeby samemu sobie przytakiwać. Pelnia szczęścia i spełnienia. Pokazówki się skończyły to teraz trzeba pisemnie glupa porznac o spełnionym życiu. Ty marny czlowieczku. Chorujesz na mitomanie.

spelnionym zyciu spedzanym w niedziele ze mna na kafe rakietujac mnie postami 😁

1 minutę temu, Hypedotella napisał:

Damy nie piszą takich...a phi...bezeceństw. Tylko to jest temat tabu. 😎

No właśnie dla normalnej, zdrowej psychicznie i emocjonalnie dorosłej osoby seks nie jest tematem tabu tylko codziennością, bo dorośli zdrowi ludzie uprawiają seks :classic_biggrin:

14 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Nie mam w zwyczaju pokazywać uzębienia w uśmiechu głupiego i głupszego. Zostawiam to tobie. Poza tym ty mnie już nawet nie smieszysz żałośnie.

nie wiem o czym w ogole piszesz, juz sama tego nawet nie wiesz 😁

11 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

My też się dowiadujemy o sobie nowości. Ty pieprzony hipokryto. Rzygac mi się chce.

Bhe bhe bhe 😁

Przecież nie Ben 😁

Dla kogoś kto mieszkał w Kalifornii powinno być to raczej oczywiste :classic_cool:

6 minut temu, The Big Siur napisał:

No bo w każdej opowieści o relacjach damsko-męskich osób w wieku od 16 lat w górę, jest jakiś, większy lub mniejszy pierwiastek seksualny, zazwyczaj większy, u ciebie natomiast wszystkie historie związane ze związkami są tego pierwiastka całkowicie pozbawione, dodatkowo sam temat Cię krępuje i jak na dorosłą osobę masz na ten temat zerowe pojęcie, choćby dzisiejsze "wydawanie dźwięków bez majtek" - więc prowadzi to do prostych wniosków że masz z tą sferą życia poważny problem który skutecznie uniemożliwia Ci wejście w jakiekolwiek głębsze relacje damsko-męskie. Cieszę się, że mogłem pomóc :classic_cool:

A wymyślona żona teraz siedzi w pokoju obok...😁

A wymyślona żona teraz siedzi w pokoju obok...😁

Ale co Cię przerasta w tej sytuacji: że ludzie mają więcej jak jeden pokój w domu czy to że małżonkowie w jednym domu mogą siedzieć w różnych pokojach i każde może robić coś innego? :classic_cool:

7 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Musiałbyś mieć pale jak king kong żeby wystawać z mojej důpy.

Ale dokazujesz dziś wąsaty kolego 👋😎

Ale dokazujesz dziś wąsaty kolego 👋😎

No tak. Jak przyszlo do konkretów to bilard. Pokaz bile i skoncz zgrywac nieśmiałego bo i tak nikt nie uwierzy ze czeba z tobo chodzić mugolu.

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Pokaz siusiaka. 

Przecież Sjurek ma ponoć żone, a Ty ponoc kregeslup moralny i zawsze uczciwa to jak mozesz go presic o takie rzeczy. Wstyd 😕

Edytowano przez Hypedotella

Przecież Sjurek ma zone, a Ty ponoc kregeslup moralny i zawsze uczciwa to jak mozesz go presic o takie rzeczy. Wstyd 😕

A co ma uczciwość do chęci zobaczenia twojego miecza? Gdzie takie zależności występujo?

Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał:

A co ma uczciwość do chęci zobaczenia twojego miecza? Gdzie takie zależności występujo?

Ona myślała że Ty do mnie z tym apelem :classic_biggrin:

9 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Miałaś do czynienia z żonatym facetem kiedykolwiek? Śmiem wątpić. Starzy pewnie też po rozwodzie. A ty ile związków utrzymanych? Haha

Zonaci nie maja czasu w weekend, bo żona pilnuje. 😁 Ty tez nie miales wasaty kolego 👋😎

8 minut temu, The Big Siur napisał:

No właśnie dla normalnej, zdrowej psychicznie i emocjonalnie dorosłej osoby seks nie jest tematem tabu tylko codziennością, bo dorośli zdrowi ludzie uprawiają seks :classic_biggrin:

Ach te, szczesliwe zwiazki spedzane na kafe zamiast z wymysloną żoną...😁

Zostawiam Was Kochani, sasiad idzie na partyjke bielarda 👋😎

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

Zonaci nie maja czasu w weekend, bo żona pilnuje. 😁 Ty tez nie miales wasaty kolego 👋😎

Ale czego ta żona pilnuje? Może się czegoś ciekawego dowiem :classic_biggrin:

Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Twojej cnoty.

To już 27 lat za późno. Z resztą ona swojej też nie upilnowała, także podwójny dramat :classic_biggrin:

Jak przychodzi do konkretów to klitus ucieka w podskokach. Ewidentny dowód na to że woli żyć fantazjami niż realnym życiem w którym występuje zjawisko zwane seksem.

6 minut temu, The Big Siur napisał:

Ale co Cię przerasta w tej sytuacji: że ludzie mają więcej jak jeden pokój w domu czy to że małżonkowie w jednym domu mogą siedzieć w różnych pokojach i każde może robić coś innego? :classic_cool:

że nie maja wesel na 350 osob 😕 i wola na kafe spedzac szczesliwe zwiazki zamiast z wymysloną żoną 😕

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się