Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 16

Ja bym pojechał do tych Gliwice

Polecane posty

2 godziny temu, Pochwa w pochwie 16 napisał:

Się spytał co tak niepasowalo we mnie żeby skreślić całego wszechświata 

Prędzej w nachy byś się zessrał niż tam pojechał 

ja ci mogę bez wyjazdów powiedzieć co jej nie spasowało:

- brak kasy (to była materialistka typowa, normalna dziewczyna nie pała się prostytucją, nie handluje godnością)

- brak odwagi robienia kolejnych kroków w tej pożal się Boże relacji. (nawet imienia twojego nie znała xD)

TAK OTO ZAOSZCZĘDZIŁEM CI KASĘ NA POCIĄG DO GLIWIC, NIE DZIĘKUJ.  😉

Edytowano przez Rym Cym +

no tak, ale jednak jakby lezak wygladal jak srymcym andrzej sawicki i pokazywal swoj jezor na avatarze na srafe, to brak kasy i niepodjecie kolejnego kroku nie byloby problemem

52 minuty temu, Rym Cym + napisał:

ja ci mogę bez wyjazdów powiedzieć co jej nie spasowało:

- brak kasy (to była materialistka typowa, normalna dziewczyna nie pała się prostytucją, nie handluje godnością)

- brak odwagi robienia kolejnych kroków w tej pożal się Boże relacji. (nawet imienia twojego nie znała xD)

TAK OTO ZAOSZCZĘDZIŁEM CI KASĘ NA POCIĄG DO GLIWIC, NIE DZIĘKUJ.  😉

Ale ona nie chciała żadnych związków. Ona po prostu pracę stacjonarną gdzie musiała się kłaść pod stękającymi, spoconymi januszami chciała zastąpić pracą zdalną, czyli kręceniem chudym tyłkiem przez kamerkę dla piwniczaków za kasę. Leżak najlepiej jej rokował i ją najdłużej zwodził, bo myślała że on milioner, pisała mu nawet że ona też, i że ma kilka mieszkań na wynajem, po czym jak nawet ona przy swoim nie za wysokim IQ domyśliła się, że to gołodupiec, więc zniknęła stąd na zawsze, a leżak do końca życia będzie się zastanawiał dlaczego tak się stało :classic_biggrin:

4 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

pewnie pojedzie, bo i tak nie ma co robic, lepiej poznac prawde 

Ale jaką prawdę - że prostytutka dała sobie spokój bo okazało się że kasy z tego nie będzie? Przecież już mu to tutaj każdy tłumaczył :classic_biggrin:

Lepiej niech weźmie ze dwie stówy to będzie randka udana, choć krótka :classic_laugh:

1 godzinę temu, KochamElcie<3 napisał:

no tak, ale jednak jakby lezak wygladal jak srymcym andrzej sawicki i pokazywal swoj jezor na avatarze na srafe, to brak kasy i niepodjecie kolejnego kroku nie byloby problemem

największym problemem by było gdyby był sodomitą za papierosy i dach nad głową, no ale nie jest... tylko ty masz ten problem na forum 😉

21 minut temu, The Big Siur napisał:

Ale ona nie chciała żadnych związków. Ona po prostu pracę stacjonarną gdzie musiała się kłaść pod stękającymi, spoconymi januszami chciała zastąpić pracą zdalną, czyli kręceniem chudym tyłkiem przez kamerkę dla piwniczaków za kasę. Leżak najlepiej jej rokował i ją najdłużej zwodził, bo myślała że on milioner, pisała mu nawet że ona też, i że ma kilka mieszkań na wynajem, po czym jak nawet ona przy swoim nie za wysokim IQ domyśliła się, że to gołodupiec, więc zniknęła stąd na zawsze, a leżak do końca życia będzie się zastanawiał dlaczego tak się stało :classic_biggrin:

w skrócie szukała sponsora, który by ją finansował, a w zamian ona musiałaby dawać tylko jednemu januszowi oblechowi, zamiast tuzinowi tygodniowo... nie pykło...

Edytowano przez Rym Cym +

nie jestem sodomita, bo nigdy sie za nic nie oddawalem, wiec to ty masz problem na tym srorum, bo grzeszysz klamiac, i wmawiajac mi cos, co sie nigdy nie wydarzylo. wyspowiadaj sie ksiedzu w niedziele w kosciele katoliczku sawicki

Edytowano przez KochamElcie<3

no i niech sie spotkaja, ja bym pojechal majac 140 tys zl na koncie, zrobi sobie przerwe od was i pojedzie na wycieczke xD

8 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

no i niech sie spotkaja, ja bym pojechal majac 140 tys zl na koncie, zrobi sobie przerwe od was i pojedzie na wycieczke xD

On ma 140 zł na koncie, a tej całej Anastazji nie potrafił się nawet przedstawić, a teraz głupkowate pytania zadaje, retard. 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się