Chill 15 Napisano czwartek o 15:46 13 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Bicu startuje do iskry? Ja go nie szanuje on da się tak upodlic że zgodzi na sex raz w tygodniu w gumie po ciemku na misjonarza On się pomylił z tym nickem bo myślał że jestem iskra, a ja go wyczuwam na odległość i jak nie odpisywałam to zaraz mi zablokował skrzynkę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 138 Napisano czwartek o 15:49 jak lezak pisze uratowac to w domysle chce ubezwlasnowolnic, pozrec i zrobic z baby kaleke ale ok yebac lezaka bo ile mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 138 Napisano czwartek o 15:52 taka to prawdziwa milosc jakby 80 kilowa baba smierdzaca ci sie do chalupy zwalila i mowila kochaj mnie jestem do wziecia a jakbys chcial wywalic to by ciagnela za nogawki na kleczkach i by trzeba bylo odstrzelic jak kurke wodna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 265 Napisano czwartek o 15:54 7 minut temu, Vlad Srakula napisał: nigdy nie bylo widac ciagot z jej strony, za to w strone malowanego tak, nic nie poradzisz bo pozadania sie nie negocjuje jak to ktos gdzies pisal ja pisałem o tym że pożądania się nie negocjuje dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 15 Napisano czwartek o 15:57 To Ela jest z tym małolatem czy już nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 138 Napisano czwartek o 15:57 postepowac jak ty to najgorsze co mozna zrobic zeby od siebie ostraszyc a jak ktos ma styl przywiazywania jakis unikajacy jak moja osoba to moze od takich typow dostac schizy i kuku na muniu masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 15 Napisano czwartek o 15:58 Ja miałam schizy, że to cyberpunk bo on ciągle przez jakiś czas gadał o srelci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 138 Napisano czwartek o 16:00 w ogole jak czytalam o tych stylach przywiazania i poczytalam ludzi w takich zwiazkach to se mysle ze lepiej juz dac spokoj bo nie chce ani cierpiec ani zeby ktos przeze mnie cierpial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 265 Napisano czwartek o 16:01 (edytowany) pani demolka. Edytowano czwartek o 16:01 przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 219 Napisano czwartek o 16:01 6 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: wykrzaczy Co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 265 Napisano czwartek o 16:02 Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: liczy się serduszko twarz i to czy jest gotowa schudnąć chociaż trochę i dobre relacje z ojcem, żeby miała wcześniej jakiś męski wzorzec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 138 Napisano czwartek o 16:06 w ogole zabawne jak niedoebane praviczki i deviczki gadaja o zwiazkach jakby to mialo ich jescze spotkac w tym zyciu, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 138 Napisano czwartek o 16:09 1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: No nie każdy jak dumbo ma życie bez perspektyw zmiany ojcu pampersy lepiej staremu niz lezakowi, serio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 265 Napisano czwartek o 16:10 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Napisz priv ci powiem kiedy jest koniec bo nawet się nie znasz na samicach wyjątkowo na dzisiaj włączam skrzynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 28 Napisano czwartek o 16:12 a ja sobie gram w Diablo Immortal na moim handheldzie i dzisiaj z Alison robilem dungeony i dwa raidy skonczylem i zaraz 60 level wbije, super sie bawie ide po pepsi max do sklepu i zaraz wracam i dalej gram milego wieczoru wszystkim xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 219 Napisano czwartek o 16:12 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Napisz priv ci powiem kiedy jest koniec bo nawet się nie znasz na samicach Ty się Leżak powinieneś zdystansować od całej dramy, tzn odpuścić sobie kopanie w niej celem znalezienia jakiejś drogi powrotu do tego co było. Zamknąć temat dramy. Nie myśleć juz o Eli jako opcji do zwiazku czy sexu. Po czym z biegiem czasu polepszył by się kontakt między wami na zasadzie znajomych z tego samego forum. A zacząć szukać lasek na portalach. Nie ma teraz szans na cokolwiek więcej u niej, na powrót do tego co było, ale może być lepiej niż obecnie, tylko to byś musiał przestać wiercić jej dziurę w brzuchu, bo to daje efekt odwrotny do zamierzonego. Wiem że jesteś niecierpliwy, zawiedziony itd ale trwanie w tym co teraz Ci nie pomoże. Zostaw tę dramę, zostaw staranie o Elę, oraz aktywne próby powrotu do tego co było bo to jakbyś zaciskał ręce na jej szyi i się dusi i tym jeszcze sobie więcej grabież w jej oczach, daj jej odetchnąć i sobie tak samo. Wyobraź sobie że cofnąłeś się do dnia gdy pierwszy raz wymieniliście posty na kafeterii. Na tym etapie tetaz jesteś i tak się zachowuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 510 Napisano czwartek o 16:13 5 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Napisz priv ci powiem kiedy jest koniec bo nawet się nie znasz na samicach Ale napisz nam wszystkim kiedy jest koniec jeśli nie wtedy kiedy ktoś każe wypièrdalać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano czwartek o 16:14 Ale cię wzięło na tą Elkę , a takich pełno jest na realu i jak ona zajęta jest, to będzie karkołomna misja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 15 Napisano czwartek o 16:14 Mężatki mu się zachciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 510 Napisano czwartek o 16:15 Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Nie Bo wiesz, że to koniec a reszta to twoje urojenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano czwartek o 16:17 Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Elka nie ma ślubie Nawet jeżeli nie ma, to co cię to obchodzi? I skończ zgłaszać Piotruś tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach