Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

Wszystko wskazuje na to że kandydatem PiS na prezydenta będzie bezpartyjny...

Polecane posty

Ona serio myśli, że w społeczeństwie składającym się z wielu grup wszyscy myślący trochę inaczej niż ona to mityczni "lewacy", odpowiedź na wszystko. Pisowska propaganda mocno zryła mniej myślącym mózgi.

Jeżeli pis kogokolwiek rekomenduje, to z pewnością osobę która może być Rezydentem.. więzienia 😛

• Like 1

1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał:

Ona serio myśli, że w społeczeństwie składającym się z wielu grup wszyscy myślący trochę inaczej niż ona to mityczni "lewacy", odpowiedź na wszystko. Pisowska propaganda mocno zryła mniej myślącym mózgi.

Słowo wytrych. A swoją drogą mnie określenie lewak się kojarzy bardziej z byciem postępowym a nie z obelga

• Like 1
  • Haha 1

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Ja piszę z tel. To mi przekręca . Nie będę każdego słówka sprawdzać. A ty zamiast merytorycznie gadać to się czepiasz szczegółów. Na serio łatwiej się dogadać z Nibu czy Ogorem

Diabeł tkwi w szczegółach 😁 Jeśli ktoś się myli a przy tym upiera, to lubię poprawić. Szczególnie gdy ów pomyłka, jest to pożywka dla moich hejterów. I zobacz jak pięknie Żabka nabrała teraz wody w usta w temacie owego cytatu, a taka pewna była tego co widzi 😆. Ty masz jaja przyznać że się pomyliłaś (choć w sumie wyjścia nie ma mając czarno na białym, no ale są tacy co i wtedy się nie przyznają 🐸)😄 Także na tym koniec sprawy.

9 godzin temu, Hebee napisał:

Diabeł tkwi w szczegółach 😁 Jeśli ktoś się myli a przy tym upiera, to lubię poprawić. Szczególnie gdy ów pomyłka, jest to pożywka dla moich hejterów. I zobacz jak pięknie Żabka nabrała teraz wody w usta w temacie owego cytatu, a taka pewna była tego co widzi 😆. Ty masz jaja przyznać że się pomyliłaś (choć w sumie wyjścia nie ma mając czarno na białym, no ale są tacy co i wtedy się nie przyznają 🐸)😄 Także na tym koniec sprawy.

Hej, a Lex jeszcze tu pisze? Nie widziałam go dawno 😄

13 minut temu, Anna Wiktoria C napisał:

Lex. Wczoraj o nim myślałam gdzie się zawieruszył i czy wszystko okej u niego. Lex? W porządku?

11 godzin temu, Hebee napisał:

Ha ha, o matko, ja pisalam, ze widze cytat, nie wiedzialam, ze sie czepiasz takich szczegolow. Czy to jakas choroba?

1 godzinę temu, Anna Wiktoria C napisał:

Wystraszyl sie Iskry.

2 godziny temu, Żaba Monìka napisał:

Ha ha, o matko, ja pisalam, ze widze cytat, nie wiedzialam, ze sie czepiasz takich szczegolow. Czy to jakas choroba?

Miała podać cytat pytania. Nie podała. A Ty twierdziłaś że widzisz a ja jedna nie. A nie widziałam bo takowego nie było. 😁

Co do Lexa, jak się pojawi to go tu zobaczymy, ot cała filozofia. Widocznie ma swoje powody, nie wątpiłabym w to że żyje, dliabli sprytnego nie biorą.😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się