Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Osoba123

Mój facet wyjeżdża z byłą żoną córką i wnuczką

Polecane posty

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

Ale spodnie kuzynki zostaną z nami na lata.

Aaa... Tak, miejsce pierwsze niewątpliwie zajmują zwłoki kuzynki u leżaka 😄

Choć kolekcja w wc idzie łeb w łeb 🤔 Jakby nie patrzeć, leżak w tym roku zwycięży, jak to tu piszą: "mistrzostwa spier....ia", pravik daleko w tyle 😄

• Like 1

28 minut temu, kiii napisał:

Nikt nie patrzy tylko kieruje uprzedzeniem hejtem,  nie matematyką o której piszę.

Dla nich jest inaczej.

Zamien sobie < na "mniejsze niz", a > "wieksze niz" moze to pomoze.

19 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

On to wymyślił potem, te bzdury, jemu się po prostu "dzióbki" poje...y, na co jasno wskazuje jego post 😄

18 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Nie, jemu się nie pojepały, on serio ma swoją logikę. Przy dwóch liczbach dobrze by postawił dzióbek.

Gadacie z gościem który twierdził że na elektrycznym rowerze przejechał 100 000 km w dwa lata, a przynajmniej tak twierdził zawzięcie i nie budziło w nim żadnej refleksji, że żeby zrobić taki dystans w dwa lata, to codziennie trzebaby przejeżdżać tym rowerem 136 km :classic_cool:

10 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Już to pisałem im takie coś pasuje <0>  >0<   ogólnie tekst formatowany w html czy bbcode

Jest w formacie nie wiem czy to zobaczysz.

tekst mały tekst duży

Tam niestety niema znakòw <> tylko takie / otwarcie [ zamknięcie ]

Edytowano przez kiii

1 minutę temu, kiii napisał:

Już to pisałem im takie coś pasuje <0>  >0<   ogólnie tekst formatowany w html czy bbcode

tekst mały tekst duży

Ale my nie piszemy o html tylko o matematyce.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Ale my nie piszemy o html tylko o matematyce.

Inny format zapisu i źle się posługujesz znakiem < tam tego nie używa. inne jednostki nawet inny format zapisu.

Przed chwilą, kiii napisał:

Inny format zapisu i źle się posługujesz znakiem < tam tego nie używa. inne jednostki nawet inny format zapisu.

NIKT tutaj nie pisze o kodach.

NIKT tutaj nie pisze o kodach.

Wyraźnie napisała małe a a duże A  sama czytasz  inny format zapisu.

Prawidłowo inaczej pisze.

35 minut temu, kiii napisał:

Sama śmiejesz z siebie znak mniejszości jest po stronie 20.

Znaczy jest mniejsze. Porównać co jest mniejsze albo większe trzeba mieć dwie wartości.

Janusz J> 20

Przecież czy napiszesz

x> 20

czy 

x >20

czy 

x>20

czy

x > 20 

to to wszystko jest to samo i znaczy x jest większe od dwudziestu. Ważny jest KIERUNEK znaku, a nie przy której wartości on bliżej stoi. Matko, co za baran :classic_sleep:

• Haha 1

W zegarku masz 12 h może być 12am albo 12pm 

Tak coś większe coś większe

Albo format 24 godzinny.

Edytowano przez kiii

1 minutę temu, kiii napisał:

W zegarku masz 12 h może być 12am albo 12pm 

Tak coś większe coś większe

Albo format 24 godzinny.

Ale my mówimy o liczbach naturalnych, czyli całkowitych dodatnich ogór, bo w takim zbiorze są wartości IQ :classic_cool:

Dyskusja nie jest o godzinach ani o tagach HTML tylko o matematyce z zakresu nauczania początkowego (klasy 1 - 3 szkoły podstawowej) :classic_cool:

23 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

15 minut temu, kiii napisał:

tekst mały tekst duży

Tam niestety niema znakòw <> tylko takie / otwarcie [ zamknięcie ]

9 minut temu, kiii napisał:

7 minut temu, kiii napisał:

Wyraźnie napisała małe a a duże A  sama czytasz  inny format zapisu.

Prawidłowo inaczej pisze.

Kuuuuurwaaaaa, ja chcę do psychiatryka 😂 jaki to jest thebil, Żaba mu pisze zwykłe zdanie a on w tym widzi kody informatyczne i jej tłumaczy, że źle zapisała. Leżę i nie wstanę 🤣

1 godzinę temu, kiii napisał:

Sama jesteś deklem jak są zawartości konkretne to 100 np do 100 tej samej liczby to jest 1. Nie znak większości ani mniejszości.

Stosuje inny format zapisu 

Nie ...o, po pierwsze 0,  a po drugie takie IQ ma człowiek, który nie żyje. Nie podejmuje się tłumaczenia Ci rozkładu wyników z krzywej Gaussa, odchyleń standardowych itp. bo jesteś zbyt glupi.

Kuuuuurwaaaaa, ja chcę do psychiatryka 😂 jaki to jest thebil, Żaba mu pisze zwykłe zdanie a on w tym widzi kody informatyczne i jej tłumaczy, że źle zapisała. Leżę i nie wstanę 🤣

Nie masz pojęcia  jednostki liczyła odległość  km w Celsjusza albo  fahrenheitach

On myślał, że liczy się przy której liczbie jest bliżej znak większości, tj. jak masz x> 30 to x jest większy od 30, bo znak jest bliżej przy x, a jak x >30, to x jest mniejszy od 30, bo znak jest bliżej przy 30 :classic_biggrin:

PS: porobiłem screeny bo to nie może przepaść :classic_biggrin:

Nie masz pojęcia  jednostki liczyła odległość  km w Celsjusza albo  fahrenheitach

De.bilu, nie piszemy o żadnych jednostkach. Napisz dwie różne liczby i wstaw między nimi znak pokazujący, która z nich jest większa. Dasz radę zrobić taką prostą rzecz, czy zaczniesz wykładać teorię względności?

Koleś, ty myślałeś że przy znakach większości i mniejszości liczy się bliżej której liczby jest znak, nie jaki jest jego kierunek. I ty chcesz kogokolwiek uczyć czegokolwiek. Ty nawet swoim córkom nie powinieneś matmy tłumaczyć, bo wrócą do domu zapłakane i z 2 w e-dzienniczku :classic_cool:

5 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Ha ha, poddaje sie i juz nic nie pisze. Wydawalo mi sie, ze prosciej sie nie da.

6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Zanim pójdziesz i ci telefon zabiorą, to wstaw na Kafe zdjęcie swojego zawieszenia :classic_tongue:

2 minuty temu, The Big Siur napisał:

On myślał, że liczy się przy której liczbie jest bliżej znak większości, tj. jak masz x> 30 to x jest większy od 30, bo znak jest bliżej przy x, a jak x >30, to x jest mniejszy od 30, bo znak jest bliżej przy 30 :classic_biggrin:

PS: porobiłem screeny bo to nie może przepaść :classic_biggrin:

Moim zdaniem nie o to chodzi. On uznaje dzióbek tylko w powiązaniu z liczbą a nie tekstem. Czyli zawsze przeczyta na odwrót.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Ha ha, poddaje sie i juz nic nie pisze. Wydawalo mi sie, ze prosciej sie nie da.

Skomplikowałaś sprawę, bo dla autystycznych informatyków w twoim tekście widać tylko nawias do komend <srutututu> 😄

Edytowano przez Caryca z czubrycą
  • Haha 1

1 minutę temu, The Big Siur napisał:

Zanim pójdziesz i ci telefon zabiorą, to wstaw na Kafe zdjęcie swojego zawieszenia :classic_tongue:

Zmieniając temat, czy facetów kręcą nawet nieurodziwe zawieszenia?

Zmieniając temat, czy facetów kręcą nawet nieurodziwe zawieszenia?

Ciężko powiedzieć bo najpierw trzeba zobaczyć czy jest nieurodziwe. Ale z nogami to też kwestia jak się je eksponuje, bo to w końcu między nimi drzemie ogień i grzech :classic_cool:

4 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

Skomplikowałaś sprawę, bo dla autystycznych informatyków w twoim tekście widać tylko nawias do komend <srutututu> 😄

Myslalam, ze informatykom tez jest potrzebna znajomosc matematyki. Zreszta w kodowaniu tez sie stosuje znak mniejszosci i wiekszosci.

• Thanks 1

3 minuty temu, The Big Siur napisał:

Ciężko powiedzieć bo najpierw trzeba zobaczyć czy jest nieurodziwe. Ale z nogami to też kwestia jak się je eksponuje, bo to w końcu między nimi drzemie ogień i grzech :classic_cool:

To wolę pozostawić cię w pozytywnych wyobrażeniach 😄

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

kocham to forum jest takie spi3rdolone aż się człowiekowi robi lepiej na serduszku

Ale przez to nie umyłam w porę okien i mi teraz słońce napier...😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się