Tajemniczy On 158 Napisano 8 godzin temu No i poniedziałek prawie minął jutro wtorek ale ten czas szybko płynie. Gdzie się pochowały matki, żony i kochanki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 26 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No i poniedziałek prawie minął jutro wtorek ale ten czas szybko płynie. Gdzie się pochowały matki, żony i kochanki? Jeśli lachon jest w związku a my nie to chyba nie jest kochanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Jeśli lachon jest w związku a my nie to chyba nie jest kochanka? Z tym pytaniem to do ministra zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No i poniedziałek prawie minął jutro wtorek ale ten czas szybko płynie. Gdzie się pochowały matki, żony i kochanki? Pochowane po krzakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 26 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Z tym pytaniem to do ministra zdrowia Ale kto to jest wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Tajemniczy On napisał: No i poniedziałek prawie minął jutro wtorek ale ten czas szybko płynie. Gdzie się pochowały matki, żony i kochanki? Jak to gdzie? Ja czekam na rozwód już w korytarzu siedzę przed sądem A kociak to czeka że mną bo będzie zeznawać na moją korzyść Co do kochanki to nie mam pojęcia gdzie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnik mаrki honda 1 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Tajemniczy On napisał: No i poniedziałek prawie minął jutro wtorek ale ten czas szybko płynie. Gdzie się pochowały matki, żony i kochanki? Nie strasz. Ty również wąchasz klej jak twój kolega Promyczek? Jemu akurat kościelne dzwony i bile proboszcza robią za kalendarz, może powinieneś rozważyć podobny system możesz również zastosować wakankowy sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Megi_ona napisał: Jak to gdzie? Ja czekam na rozwód już w korytarzu siedzę przed sądem A kociak to czeka że mną bo będzie zeznawać na moją korzyść Co do kochanki to nie mam pojęcia gdzie jest Nie gadam z Tobą bo później to możesz wykorzystać na sprawie rozwodowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Nie gadam z Tobą bo później to możesz wykorzystać na sprawie rozwodowej Już wystarczająco mam dowodów by sprawę wygrać więc milczenie nic ci tutaj nie da a wogule to jutro poniedziałek jakbyś nie wiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Już wystarczająco mam dowodów by sprawę wygrać więc milczenie nic ci tutaj nie da a wogule to jutro poniedziałek jakbyś nie wiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: To po co mnie tutaj wołasz jak nie gadasz ze mną? Weź ty się ogarnij Edytowano 7 godzin temu przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 290 Napisano 7 godzin temu a ojcowie mężowie i kochankowie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 31 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 17 napisał: Jeśli lachon jest w związku a my nie to chyba nie jest kochanka? Jeśli jest w związku a spotyka się z kimś to jakbyś to nazwał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Megi_ona napisał: To po co mnie tutaj wołasz jak nie gadasz ze mną? Weź ty się ogarnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 158 Napisano 6 godzin temu 40 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: a ojcowie mężowie i kochankowie ? A to jest już inna parafia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 31 Napisano 6 godzin temu Czy tutaj biją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Megi_ona napisał: Już wystarczająco mam dowodów by sprawę wygrać więc milczenie nic ci tutaj nie da a wogule to jutro poniedziałek jakbyś nie wiedział Dokładnie nie liczą się fakty tylko dowody jeżeli chodzi o sądy i bierz kasę, bo będziemy mieć wydatki moja droga. Jak tam minęła Ci niedziela, bo ja zmarzłem ale już jest dobrze jak to w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pearl napisał: Czy tutaj biją? Nie mam pojęcia jeszczek Małgorzato, ale dobrze jak reszta jest milczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 6 godzin temu A miałem kiedyś tematy w stylu porzuć nadzieję, bo wchodzisz na własne ryzyko Stare dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 6 godzin temu No i trochę kontuzjowany jestem ale będzie się goić jak na skowyrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 31 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A miałem kiedyś tematy w stylu porzuć nadzieję, bo wchodzisz na własne ryzyko Stare dzieje Rzeki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Edytowano 6 godzin temu przez Ktoś całkiem obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnik mаrki honda 1 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dokładnie nie liczą się fakty tylko dowody jeżeli chodzi o sądy Ktoś ma jeszcze wątpliwości co do poczytalności Promyczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 6 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dokładnie nie liczą się fakty tylko dowody jeżeli chodzi o sądy i bierz kasę, bo będziemy mieć wydatki moja droga. Jak tam minęła Ci niedziela, bo ja zmarzłem ale już jest dobrze jak to w domu. Gorzej jak przegram i już się zastanawiam czy iść do tego sądu ja w ciepłe dziś siedziałam także nie zmarzłam bo nawet z domu nie wyszłam tylko ciągle znajomi przychodzili i nie zdążyłam wyjść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 303 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, silnik mаrki honda napisał: Ktoś ma jeszcze wątpliwości co do poczytalności Promyczka? To było po pół żartem już podpowiem z litości ukrowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 16 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: No i trochę kontuzjowany jestem ale będzie się goić jak na skowyrze. Miałeś wypadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Tajemniczy On napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, silnik mаrki honda napisał: Ktoś ma jeszcze wątpliwości co do poczytalności Promyczka? Przecież to żarty takie są nikt do żadnego sądu nie idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 169 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: No i trochę kontuzjowany jestem ale będzie się goić jak na skowyrze. Co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach