PacjętkaSrebrzyska 30 Napisano 9 godzin temu W sensie że gosc w dom bóg w dom i drzwi ogólnie otwarte na wizyty. Bo ja nie i niespodziewane wizyty zaburzają mi wszystko cały rytm. Nienawidze tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 281 Napisano 8 godzin temu Wolę jak się ktoś zapowie. Tak żebym nie miała przedszkola na środku salonu i pustej lodówki. Co innego jak leżała w domu chora babka, wtedy rodzina przyjeżdżała bez umawiania się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 150 Napisano 8 godzin temu 23 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: W sensie że gosc w dom bóg w dom i drzwi ogólnie otwarte na wizyty. Bo ja nie i niespodziewane wizyty zaburzają mi wszystko cały rytm. Nienawidze tego. Gość w dom żona w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 281 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Gość w dom żona w ciąży No nie mów, że nie twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 150 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: No nie mów, że nie twoje Nie mówię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 30 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Gość w dom żona w ciąży Współczuję. Naprawdę współczuję jednocześnie gratulując bo niedługo zostaniesz niewolnikiem na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1219 Napisano 8 godzin temu Nie przepadam za odwiedzinami bez zapowiedzi, na szczescie nikt mnie tak nie odwiedza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 150 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Współczuję. Naprawdę współczuję jednocześnie gratulując bo niedługo zostaniesz niewolnikiem na zawsze. Patrząc z tej perspektywy to nie na zawsze, bo kiedyś umrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 30 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Patrząc z tej perspektywy to nie na zawsze, bo kiedyś umrę Na zawsze dopóki zyjesz. Logiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2012 Napisano 8 godzin temu Nie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 307 Napisano 5 godzin temu jak czasem i wgl dla kogo ale kumpel od 2 tyg próbuje mi wbić na planszówki albo piwo a mi to nie na rękę wolę do pubu potem bedo mi siedzieć i nie wyjdo niech sam zaprosi ale z mamą mieszka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 786 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: jak czasem i wgl dla kogo ale kumpel od 2 tyg próbuje mi wbić na planszówki albo piwo a mi to nie na rękę wolę do pubu potem bedo mi siedzieć i nie wyjdo niech sam zaprosi ale z mamą mieszka xD hmm agent czesto pisal o planszowkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 30 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: hmm agent czesto pisal o planszowkach. Bo to on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siusiaczek 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Bo to on. MASZ RACJE WIECZORNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 374 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 godziny temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: W sensie że gosc w dom bóg w dom i drzwi ogólnie otwarte na wizyty. Bo ja nie i niespodziewane wizyty zaburzają mi wszystko cały rytm. Nienawidze tego. nikt do mnie nie wpada bez zapowiedzi oprócz sąsiadki Edytowano 4 godziny temu przez Qwerty88 no dobra jeszcze Janusz i czasem tata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 307 Napisano 4 godziny temu to się ciesz bo do mnie często wbijajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 307 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: hmm agent czesto pisal o planszowkach. planszówki są fajne na konsoli już nie gram na kompie grałem ale tera mam za słaby może jednak se kupię stacjonarkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 786 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: planszówki są fajne na konsoli już nie gram na kompie grałem ale tera mam za słaby może jednak se kupię stacjonarkę Ja to chyba tylko w karty lubię grać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17"2 2 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja to chyba tylko w karty lubię grać. W łapanie kootasa ustami xD A tekkena mk tetris? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 33 Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: W sensie że gosc w dom bóg w dom i drzwi ogólnie otwarte na wizyty. Bo ja nie i niespodziewane wizyty zaburzają mi wszystko cały rytm. Nienawidze tego. Gość w dom, Bóg w dom Ale nie, nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach