Seven 488 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Nad jeziorami ładnie wyglądają ale nie o tej porze roku Albo w necie zamówić te różne zioła na herbaty Można i w sieci, jasne. Jak daleko do sklepu z ziołami. U mnie są takie sklepy i to dość blisko. Poza tym nie ręczę w zakupy onlajn, w sensie nie przepadam. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: No ja wiem, że zadomowiłeś się w mojej głowie i dobrze ci tam i sympatycznie. Mam robotę małą w domu, czyli przyjdę później. Ja pomyśle jeszcze o wielu rzeczach , a Ty bywaj i jak poczujesz chęć to zajrzysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 7 godzin temu Leżę na sofce i się w głos śmieję jak sobie przypomnę co mnie rozśmiesza. ;] Ale trzeba wstać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja pomyśle jeszcze o wielu rzeczach , a Ty bywaj i jak poczujesz chęć to zajrzysz Tak jest. Żebyś później był wolny, od trosk też. Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Można i w sieci, jasne. Jak daleko do sklepu z ziołami. U mnie są takie sklepy i to dość blisko. Poza tym nie ręczę w zakupy onlajn, w sensie nie przepadam. ;] Akurat w tym przypadku miasto to atut i ja bym najchętniej w aptece takie herbaty brał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Leżę na sofce i się w głos śmieję jak sobie przypomnę co mnie rozśmiesza. ;] Ale trzeba wstać. Dobrze że przez okno nikt nie widzi jak się śmiejesz sama do siebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Akurat w tym przypadku miasto to atut i ja bym najchętniej w aptece takie herbaty brał... Pod wieloma względami miasto jest atutem. Jednak wybieram wieś z każdym utrudnieniem, łącznie ze sklepami do których idzie się i idzie. Zielarskie sklepy pachną tak, że nie chcesz z nich wyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dobrze że przez okno nikt nie widzi jak się śmiejesz sama do siebie Rzeczywiście, myślałby kto czego się tu wstydzić. Śmiech mam wspaniały. Hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 7 godzin temu Tymczasem. Buzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Pod wieloma względami miasto jest atutem. Jednak wybieram wieś z każdym utrudnieniem, łącznie ze sklepami do których idzie się i idzie. Zielarskie sklepy pachną tak, że nie chcesz z nich wyjść. Wiem że pachną, bo chodzę tam po kreatynę o smaku coli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 30 Napisano 6 godzin temu Zapomnialam o tym. Nie potrzebuje juz wróżek bo sama se tworze własną rzeczywistośc. Takim ludziom nawet tarot pokazuje fejki. Po wyjściu z matrixa nie ma już szans na poprawna wróżbę dla takiej osoby. Jedynie oni mogą wróżyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie kontaktują się , bo widzą jak myślimy Nieatrakcyjnie... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Seven napisał: Mara poszła a czytałam o barze mlecznym: Jagienka. Że najlepsze tam posiłki. Były bo chyba zamknęli albo po remoncie i inny skład kuchni, czyli i smak nie ten. Jakoś dwa tygodnie temu mój brat leżał w szpitalu i mama z siostrą były chyba w tym barze bo blisko... kolejki spore, kuchnia była kiedyś lepsza (zdanie klientów), ale obecna też zła nie jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sevillo 9 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Seven napisał: Dziś wszyscy sobie wróżą i jak tego nie zrobisz to zrobię ja za ciebie. Więc co postanawiasz? Wywróżysz i mnie? Tylko szybko ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, marawstala napisał: Nieatrakcyjnie... : ) Nie chcą się ujawniać jak widzą jakie homo sapiens stworzyli. Dobranoc, bo śpię snem sprawiedliwego Maro 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie chcą się ujawniać jak widzą jakie homo sapiens stworzyli. Dobranoc, bo śpię snem sprawiedliwego Maro Istnieją teorie twierdzące, że my też jesteśmy, a raczej byliśmy kosmitami nim na ziemię przybyliśmy. Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 2 godziny temu Kilka dni temu wyświetlił mi się jej kanał... skoro temat o wróżbach to wrzucę ten filmik jako ciekawostkę... : ) i idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach