Qwerty88 375 Napisano 8 godzin temu Jednogarbny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 8 godzin temu Nie wiem co wróży... Możesz się poczęstować wirtualnym ciastkiem z wróżbą : ) https://horoskopy.fazi.pl/chinskie-ciasteczko-mobile.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 8 godzin temu "Kto wielkie stawia kroki, daleko nie zajdzie." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 375 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Możesz się poczęstować wirtualnym ciastkiem z wróżbą : ) Najlepszym sposobem na pozbycie się wroga jest zaprzyjaźnienie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 375 Napisano 8 godzin temu Brzmi widmokowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Najlepszym sposobem na pozbycie się wroga jest zaprzyjaźnienie się. Mądre słowa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 8 godzin temu Mnie w to nie mieszaj dzidzia , bo jesteś obcą osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Mnie w to nie mieszaj dzidzia , bo jesteś obcą osobą. Miłości i kataru nie da się ukryć. Co myślisz? Wychodzisz czy zostajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Miłości i kataru nie da się ukryć. Co myślisz? Wychodzisz czy zostajesz? Zostaje, bo cały dzień byłem poza domem, a Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Zostaje, bo cały dzień byłem poza domem, a Ty Losuję ciastko od Mary i mi wywróżyło: wkrótce skontaktuje się z tobą kosmita. Dopiero wróciłam i patrzę coby tu zjeść. A gdzie byłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Losuję ciastko od Mary i mi wywróżyło: wkrótce skontaktuje się z tobą kosmita. Dopiero wróciłam i patrzę coby tu zjeść. A gdzie byłeś? Zazdroszczę .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 8 godzin temu Oki, miłego wieczoru... jak ktoś chce niech się ciastkiem poczęstuje... dla każdego wystarczy .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Zazdroszczę .) Ciekawe czy do spełnienia? Może o północy przyjdzie i co mi powie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Losuję ciastko od Mary i mi wywróżyło: wkrótce skontaktuje się z tobą kosmita. Dopiero wróciłam i patrzę coby tu zjeść. A gdzie byłeś? Zakupy i w lesie byłem Czyli Ty się ze mną skontaktowałaś. Ja herbata pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Oki, miłego wieczoru... jak ktoś chce niech się ciastkiem poczęstuje... dla każdego wystarczy .) Już uciekasz Maro i Tobie też miłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: Oki, miłego wieczoru... jak ktoś chce niech się ciastkiem poczęstuje... dla każdego wystarczy .) Miłego. Mara? Czy tylko raz można? Reszta nieważna? Bo kusi o więcej ciekawych sentencji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Ciekawe czy do spełnienia? Może o północy przyjdzie i co mi powie? Że nic nie może Cię spotkać co nie miało początku w Twoim potężnym mózgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Ciekawe czy do spełnienia? Może o północy przyjdzie i co mi powie? Kto wie, ponoć nie kontaktują się z nami bo zamiast porozumiewania telepatycznego używamy ust i trzeba z nami gadać : ) pa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2016 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Miłego. Mara? Czy tylko raz można? Reszta nieważna? Bo kusi o więcej ciekawych sentencji. Może być do trzech razy sztuka : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: Kto wie, ponoć nie kontaktują się z nami bo zamiast porozumiewania telepatycznego używamy ust i trzeba z nami gadać : ) pa Nie kontaktują się , bo widzą jak myślimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Zakupy i w lesie byłem Czyli Ty się ze mną skontaktowałaś. Ja herbata pije Przyjemnie w lesie? Bo po grzybach już, co? Kontaktowałam i dobrze odebrałeś fale. Co za herbata? Piję kawę bo zamierzam tu spędzić noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
de novo 5 Napisano 8 godzin temu Ranny ptaszek dostaje robaka a druga mysz zjada ser- co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Może być do trzech razy sztuka : ) E, nie Mara. Pierwszy los sie liczy. Wierzę w siłę przeznaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Przyjemnie w lesie? Bo po grzybach już, co? Kontaktowałam i dobrze odebrałeś fale. Co za herbata? Piję kawę bo zamierzam tu spędzić noc. Yunan liściasta black jedna z lepszych. Mokro bagienny klimat i nie kradną drzewa , to dobrze jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Kto wie, ponoć nie kontaktują się z nami bo zamiast porozumiewania telepatycznego używamy ust i trzeba z nami gadać : ) pa Ponoć są dowody na kontakt z obcym. Ale to długa historia. Pa. Cześć. :] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Że nic nie może Cię spotkać co nie miało początku w Twoim potężnym mózgu Żeby nie spotkał mnie koniec Widmo o północy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Yunan liściasta black jedna z lepszych. Mokro bagienny klimat i nie kradną drzewa , to dobrze jest. Piłam w Pl pyszną herbatę liściastą. Z Turcji. Pojechałam do Polski popijać światowe herbaty, a tu szukam rodzimej. U mnie mokro i wolgotno. Ale bez deszczu, mgła opada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 340 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Żeby nie spotkał mnie koniec Widmo o północy. Żeby nie spotkała Cię kwatera widmo , bo znikają tak szybko jak się pojawią, a ludzie to rezerwują I zaliczkują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 488 Napisano 8 godzin temu Weź sobie coś powróż, jestem ciekawa co wylosujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 563 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Yunan liściasta black jedna z lepszych. Mokro bagienny klimat i nie kradną drzewa , to dobrze jest. Nie Jukon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach