Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Miłość czy dziecko?

Polecane posty

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Ale gadałeś już ze swoją babą żeby ci w końcu ustami dobrze zrobiła, czy dalej pełen żalu kręcisz śmigło? :classic_laugh:

Piszesz takie brednie ja przynajmniej swoją szanuje, nie pisze daje d.uupy jak twoja.

Przychylam się do zdania libeda - człowiek w pełni sprawny intelektualnie po jednej rozmowie zorientuje się że ktoś ma to IQ bardziej poniżej 100 :classic_cool:

Jak przemyślałam sprawę to dochodzę do wniosku, że to byli głupki i desperaci 😄

2 minuty temu, libedowsky napisał:

no sorry ale zanim sie ktos "zakocha" to jednak da sie ocenic czy ktos jest usposledzony czy nie nawet jak to niewielkiki stopien uposledzenia. poza tym wiele osob uposledzonych przeciez nie ma zadnych papierow na to a widac ze sa uposledzeni po zachowaniu i tym jak gadaja i co.

w specjalnej to moze byc i ktos sprawny intelektualnie z jakims adhd czy autyzmem bo w normalnej szkole przeciez nie beda trzymac jakiegos typa ktory sie dziwnie zachowuje.

Myślę, że autor tematu to by chciał sobie wziąć znaleźć atrakcyjną babę ale opóźnioną intelektualnie tak żeby była na poziomie gdzieś 12 - 14 latki, żeby mógł korzystać z jej ciała jako osoby dorosłej ale żeby jednocześnie mógł ją kontrolować jak dziecko, tylko się boi to głośno powiedzieć i zaczyna tak na okrętkę w nadziei że ktoś mu da przyzwolenie i napisze: tak to możliwe :classic_laugh:

4 minuty temu, libedowsky napisał:

bo w normalnej szkole przeciez nie beda trzymac jakiegos typa ktory sie dziwnie zachowuje.

Tssssss, dobrze by było.

2 minuty temu, Kuui napisał:

Piszesz takie brednie ja przynajmniej swoją szanuje, nie pisze daje d.uupy jak twoja.

To jak twoja baba nie daje ci duupy, to jak wy te dzieci zrobiliście? Korespondencyjnie? Bocian przyniósł? W beczce z kapustą znaleźliście? :classic_laugh:

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

To jak twoja baba nie daje ci duupy, to jak wy te dzieci zrobiliście? Korespondencyjnie? Bocian przyniósł? W beczce z kapustą znaleźliście? :classic_laugh:

Mężczyzna masz tyle wspólnego co zeszłoroczny śnieg. 

Niektórzy faceci skazani na to samo. Porzuci takiego wieśniaka. Wątpię ona czyta co piszesz o niej.

Przed chwilą, Kuui napisał:

Mężczyzna masz tyle wspólnego co zeszłoroczny śnieg. 

Niektórzy faceci skazani na to samo. Porzuci takiego wieśniaka. Wątpię ona czyta co piszesz o niej.

A z pracy kiedy mnie wyrzucą? Kiedy ci moi studenci się domyślą że to ja to ja jak trafią na kafeterię ogórek?

A z pracy kiedy mnie wyrzucą? Kiedy ci moi studenci się domyślą że to ja to ja jak trafią na kafeterię ogórek?

Kiedyś przekonasz twoje fantazje piwniczne. 

8 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Tssssss, dobrze by było.

u mnie dawali do specjalnej delikwentow z dziwnymi odpalami.

Libed tak sprawny intelektualnie klękajcie narody.

3 minuty temu, Kuui napisał:

Libed tak sprawny intelektualnie klękajcie narody.

Przynajmniej wie jak działa znak większości/mniejszości, w przeciwieństwie do ciebie ogór :classic_laugh:

• Haha 1

6 minut temu, libedowsky napisał:

u mnie dawali do specjalnej delikwentow z dziwnymi odpalami.

Stare dobre czasy. Teraz masz klasy integracyjne gdzie trzeba znosić odpały thebili.

1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał:

Stare dobre czasy. Teraz masz klasy integracyjne gdzie trzeba znosić odpały thebili.

To akurat uważam za zły pomysł. Tj. integrację z dzieciakami niepełnosprawnymi ruchowo a pełnosprawnymi intelektualnie tak, natomiast nie chciałbym, żeby moje córki chodziły do klasy gdzie będą też dzieci niepełnosprawne intelektualnie, bo w tedy zamiast równać w górę równa się w dół :classic_sleep:

• Like 1

4 minuty temu, Siurentajski napisał:

Przynajmniej wie jak działa znak większości/mniejszości, w przeciwieństwie do ciebie ogór :classic_laugh:

Ciekawe jak mówi o nim aby nie słyszał. 

Na bank inny powód  finansowy.

Żyjcie złudzeniami niepełnosprawności intelektualnej.

4 minuty temu, Kuui napisał:

Ciekawe jak mówi o nim aby nie słyszał. 

Na bank inny powód  finansowy.

Żyjcie złudzeniami niepełnosprawności intelektualnej.

Ty słyszysz co się pisze na forum internetowym? :classic_laugh:

To lepiej szybko jedź na SOR do najbliższego psychiatryka ogór :classic_laugh:

16 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

u nas jedna klasa byla dla uposledzonych jakac wyrownawacza tam ich dawali tych tepszych zanim trafili do specjalnej. 10 klas bylo dla normalnych a 11 byla dla tych opoznionych jak ich nazywalismy.

14 minut temu, Siurentajski napisał:

To akurat uważam za zły pomysł. Tj. integrację z dzieciakami niepełnosprawnymi ruchowo a pełnosprawnymi intelektualnie tak, natomiast nie chciałbym, żeby moje córki chodziły do klasy gdzie będą też dzieci niepełnosprawne intelektualnie, bo w tedy zamiast równać w górę równa się w dół :classic_sleep:

dokladnie nauczycile musi de.bilom po 5 razy tlumaczyc a inni sie nudza albo tlumaczy innym a de.bil coraz glupszy bo nic nie rozumie.

jak ktos np. w 6 klasie nie umie plynnie czytac tylko duka to do specjalnej powinno go dawac dla jego dobra zeby chociaz czytac sie nauczyl.

1 minutę temu, libedowsky napisał:

u nas jedna klasa byla dla uposledzonych jakac wyrownawacza tam ich dawali tych tepszych zanim trafili do specjalnej. 10 klas bylo dla normalnych a 11 byla dla tych opoznionych jak ich nazywalismy.

Kurfa, jakbyś do mojego gimnazjum chodził 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się