Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Klitek

Dlaczego tak mało ludzi popełnia samobójstwa żyjąc w tak beznadziejnych czasach ciągłego zapierd/olu w pracy i w braku perspektyw?

Polecane posty

25 minut temu, Siurentajski napisał:

Kiedy pisałem że to jest proceder i cieszyłem się ze mnie nikt nie złapał? Przestań kłamać bezczelnie, i projektować na mnie swojej nędzy życiowej panie pracownik magazynu :classic_cool:

pisaleś mitomanie nie raz nie dwa. łatwo cie zlapac na tym, szybko tracisz kontrole nad tym co piszesz i sie wypierasz, tak jak teraz 😅

2 minuty temu, buongiorno napisał:

Razem z Lexem macie jakieś traumatyczno dramatyczne projekcje na temat obcych ludzi, baba albo typ puści bąka a wy już widzicie w nim dręczyciela molestatora albo babę która olala xD

Nie moja wina, że przebywanie u mojej   m a m y   tak na mnie działa. 😢🤭

1 godzinę temu, Iga.7 napisał:

Ty tak serio czy udajesz, że jesteś niedorozwinięty? 

Pytanie Siura jest zasadne, dlaczego sama położyła się do drogiej, prywatnej kliniki, by się leczyć. Największy zarzut do niej z tego, co wiem, jest taki, że jej podopieczni byli pozbawieni rzeczy najważniejszej - opieki medycznej, leczenia, dzięki któremu wielu mogłoby nawet wrócić do zdrowia. Jej domy to były umieralnie. Czy dokonywała malwersacji finansowych celowo nie wiem, może nad tym nie panowała, a zapewne nikt nie dbał o transparentność tych ogromnych sum, no bo jak tu sprawdzać świętą za życia, co nie. Brak opieki medycznej, z tego co wiem, byla także efektem jej filozofii, oni mieli dostać podstawową opiekę i umrzeć sobie w Panu. Sama nie zdecydowała się "umrzeć w Panu" obok nich, tylko wybrała ratowanie się w drogim szpitalu. Dlatego pytanie Siura jest uzasadnione.  

• Thanks 1

4 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Pytanie Siura jest zasadne, dlaczego sama położyła się do drogiej, prywatnej kliniki, by się leczyć. Największy zarzut do niej z tego, co wiem, jest taki, że jej podopieczni byli pozbawieni rzeczy najważniejszej - opieki medycznej, leczenia, dzięki któremu wielu mogłoby nawet wrócić do zdrowia. Jej domy to były umieralnie. Czy dokonywała malwersacji finansowych celowo nie wiem, może nad tym nie panowała, a zapewne nikt nie dbał o transparentność tych ogromnych sum, no bo jak tu sprawdzać świętą za życia, co nie. Brak opieki medycznej, z tego co wiem, byla także efektem jej filozofii, oni mieli dostać podstawową opiekę i umrzeć sobie w Panu. Sama nie zdecydowała się "umrzeć w Panu" obok nich, tylko wybrała ratowanie się w drogim szpitalu. Dlatego pytanie Siura jest uzasadnione.  

Ty się słyszysz...? "Położyła się..."? Serio? Od kiedy umierający ludzie "się kładą" albo mają cokolwiek do powiedzenia w kwestii leczenia, jak już umierają...? Wiem coś o tym, bo mój tata był w stanie ciężkim i nie mógł logicznie myśleć o tym, co się z nim dzieje, tylko rodzina decydowała... Więc jakie zasadne pytanie masz na myśli...? 

Edytowano przez Iga.7

9 minut temu, Ismael de Mexico napisał:

pisaleś mitomanie nie raz nie dwa. łatwo cie zlapac na tym, szybko tracisz kontrole nad tym co piszesz i sie wypierasz, tak jak teraz 😅

Ale to dobrze jak się wypiera, bo oznacza że do dzbana dotarło , że gdyby no nie wiem murarz wynosił po jednej cegle dziennie , to w rok albo w dwa  będzie miał część materiału na dom. 😁 On wie o tym tylko dorabia ideologię identycznie jak nаziści żeby się wybielić. 😁 

A ta fabia to on z netu ściągnął fotę, bo co by mu szkodziło dać swoją tylko że ciecia nie stać nawet na jakieś 5-7 k żeby kupić takie gie 😁

15 minut temu, Ismael de Mexico napisał:

Projektujesz teraz na mnie swoje zachowanie jak szukałeś chłopca do męskiej dominacji :classic_biggrin:

Ja napisałem, że wziąłem z pracy ok 100 ml tego amoniaku, żeby usunąć grzyba z silikonów w kabinie. Usunąłem i już, połowa z tej 100 ml buteleczki została niezużyta. Ty zacząłeś piërdolić że na butelki ten amoniak wynoszę i sprzedaje na boku a potem widmok zaczął ci wtórować. 
Nie mogę dyskutować z waszymi urojeniami, od tego są lekarze :classic_cool:

3 minuty temu, Iga.7 napisał:

Ty się słyszysz...? "Położyła się..."? Serio? Od kiedy umierający ludzie "się kładą" albo mają cokolwiek do powiedzenia w kwestii leczenia, jak już umierają...? Wiem coś o tym, bo mój tata był w stanie ciężkim i nie mógł logicznie myśleć o tym, co się z nim dzieje, tylko rodzina decydowała... Więc jakie zasadne pytanie masz na myśli...? 

Piszesz do drewnianej która z powodu problemów zdrowotnych waży jak skazańcy w Oświęcimiu i która ogłaszała że poznała na forum o kupie milionera który zostawił dla niej rodzinę i została podręczną żeby on ją utrzymywał za sex. 😁 Zresztą porozmawiasz z nią chwilę to zorientujesz się co to za odklejony psychiatryk. 😁

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ale to dobrze jak się wypiera, bo oznacza że do dzbana dotarło , że gdyby no nie wiem murarz wynosił po jednej cegle dziennie , to w rok albo w dwa  będzie miał część materiału na dom. 😁 On wie o tym tylko dorabia ideologię identycznie jak nаziści żeby się wybielić. 😁 

A ta fabia to on z netu ściągnął fotę, bo co by mu szkodziło dać swoją tylko że ciecia nie stać nawet na jakieś 5-7 k żeby kupić takie gie 😁

Widzę że strasznie cię detonuje to zdjęcie, dlatego ono tam jest gdzie jest.

Nie wynoszę po litrze amoniaku dziennie widmok, bo nie wiem co miałbym z tym amoniakiem robić. Jak jesteś tępy i nie rozumiesz co się do ciebie mówi, to już nie moja wina tylko twoich starych i ich kiepskiej jakości genów. Jak mawiają z gôwna bata nie ukręcisz :classic_cool:

8 minut temu, Iga.7 napisał:

No ale czemu w takim razie nie umierała tak jak jej podopieczni? Skoro im kazała cierpieć w warunkach urągających godności człowieka i bez środków przeciwbólowych, bo jak człowiek cierpi to jakby go bóg całował, to czemu sama na koniec życia nie chciała być przez tego Boga całowana?

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Projektujesz teraz na mnie swoje zachowanie jak szukałeś chłopca do męskiej dominacji :classic_biggrin:

Ja napisałem, że wziąłem z pracy ok 100 ml tego amoniaku, żeby usunąć grzyba z silikonów w kabinie. Usunąłem i już, połowa z tej 100 ml buteleczki została niezużyta. Ty zacząłeś piërdolić że na butelki ten amoniak wynoszę i sprzedaje na boku a potem widmok zaczął ci wtórować. 
Nie mogę dyskutować z waszymi urojeniami, od tego są lekarze :classic_cool:

Ale w tej ruderze na wsi potrzebowałeś więcej tego środka na grzyba , bo żaden odgrzybiacz nie zniweluje grzyba po jednym użyciu. Czyli więcej tego musiałeś kraść z roboty. 😁 

A na szczury jakiś toxan też wynosisz jak ten amoniak , bo według twojej teorii po co kupować skoro można okradać pracodawcę. 😁

iskra zwariowałą po co wy z nią gadacie jak ona nie ma już kontaktu z rzeczywistością.

6 minut temu, Siurentajski napisał:

Nie wynoszę po litrze amoniaku dziennie widmok, bo nie wiem co miałbym z tym amoniakiem robić. Jak jesteś tępy i nie rozumiesz co się do ciebie mówi, to już nie moja wina tylko twoich starych i ich kiepskiej jakości genów. Jak mawiają z gôwna bata nie ukręcisz :classic_cool:

Widzę nerwy puszczają bo zaczynasz jeździć po rodzinie czyli prawda w oczy kole złodzieja 😁

Edytowano przez Ktoś całkiem obcy

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

No ale czemu w takim razie nie umierała tak jak jej podopieczni? Skoro im kazała cierpieć w warunkach urągających godności człowieka i bez środków przeciwbólowych, bo jak człowiek cierpi to jakby go bóg całował, to czemu sama na koniec życia nie chciała być przez tego Boga całowana?

Ona nie kazała nikomu cierpieć. Ci ludzie mieli wyjście

a) umierać na ulicy we własnych fekaliach

b) położyć się w tzw. szpitalu polowym i próbować leczyć rany, gnijącą skórę itp. 

Pokaż mi kliniki, które przyjmują do siebie ludzi trędowatych? 🫢😂

2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Ale w tej ruderze na wsi potrzebowałeś więcej tego środka na grzyba , bo żaden odgrzybiacz nie zniweluje grzyba po jednym użyciu. Czyli więcej tego musiałeś kraść z roboty. 😁 

A na szczury jakiś toxan też wynosisz jak ten amoniak , bo według twojej teorii po co kupować skoro można okradać pracodawcę. 😁

Teraz już wymyśliłeś że wynoszę Toxan (ciekawe skąd i po coba laboratorium syntezy organicznej środek na szczury, ale za logiką wariata człowiek nie nadąży), a jutro będziesz pisał, że to ja napisałem że ten Toxan wynoszę :classic_biggrin:

Dlatego zaraz zrobię screena ksysiu, na okoliczność jakbyś miał potem zaniki pamięci :classic_cool:

6 minut temu, Siurentajski napisał:

domorosły manipulant z forum o kupie. Ty już tu sie popisywałeś małżenstwem, dzieckiem, domem, autem, jak tyłek wypinasz do studentów....co tam jeszcze wymyślisz mitomanie? nie wiadomo co jest prawdą co nie.

1 minutę temu, Iga.7 napisał:

b) położyć się w tzw. szpitalu polowym i próbować leczyć rany, gnijącą skórę itp. 

Indie to nie kraj ze średniowiecza. Nie wiem czy się orientujesz, że mają własny program kosmiczny, wysłali sondę na Marsa i zbudowali broń jądrową i termojądrową. Te slumsy to nie cała Kalkuta, to jakiś tam ułamek powierzchni miasta

Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał:

domorosły manipulant z forum o kupie. Ty już tu sie popisywałeś małżenstwem, dzieckiem, domem, autem, jak tyłek wypinasz do studentów....co tam jeszcze wymyślisz mitomanie? nie wiadomo co jest prawdą co nie.

O wypinaniu tyłka to ty wymyśliłeś więc nie wiem jak mam dyskutować z twoimi urojeniami? 

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Teraz już wymyśliłeś że wynoszę Toxan (ciekawe skąd i po coba laboratorium syntezy organicznej środek na szczury, ale za logiką wariata człowiek nie nadąży), a jutro będziesz pisał, że to ja napisałem że ten Toxan wynoszę :classic_biggrin:

Dlatego zaraz zrobię screena ksysiu, na okoliczność jakbyś miał potem zaniki pamięci :classic_cool:

Oczywiście porób skriny i wydrukuj po czym wytapetuj sobie pokój waląc pod to konia,a później ogłoś że z żoną spędziłeś wieczór podstarzały mitomanie. 😁

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

O wypinaniu tyłka to ty wymyśliłeś więc nie wiem jak mam dyskutować z twoimi urojeniami? 

dam ci rade chłopino, nie wymyślaj bo słabo to robisz...zapominasz cos powymyślał..

3 minuty temu, Iga.7 napisał:

przecież ona wyłudzała kasę na nieistniejące szkoły 😄

zbierałą kasę na coś czego nigdy nie był więc co się stalo z tymi pieniedzmi ?

a cud za jaki niby bnyła odp[owiedzialna to rezyser filmu o niej w slabym swietle nakrecil film ktory dosc dobrze wyszedl i uznal ze to "boskei światło" 😄 jak sie okazalo to boskie swiatlo to byl kamerzysta ktory zastosowal nowa klisze kodaka o wiekszej czulosci niz wczesniej byly 😄 taki to cud 😄

• Thanks 1

dostala ponad milion dolarow od dyktatora haiti jak go zlapali i poprosili ja o zwrot kasy ktora ten dyktator ukradl to odmowila :d typowa katoliczka 😄 zgromadzila ponad 100 milionow majatku 😄

Edytowano przez libedowsky
  • Thanks 1

Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał:

dam ci rade chłopino, nie wymyślaj bo słabo to robisz...zapominasz cos powymyślał..

To ty zapominasz co ci się roiło i już sam nie wiesz, czego dowodem są powyższe posty. A twoje obsesje dotyczące męskich pośladków są związane z twoim ukrytym homoseksualizmem więc wyjdź Mirek z tej szafy to odetchniesz :classic_cool:

4 minuty temu, Siurentajski napisał:

Indie to nie kraj ze średniowiecza. Nie wiem czy się orientujesz, że mają własny program kosmiczny, wysłali sondę na Marsa i zbudowali broń jądrową i termojądrową. Te slumsy to nie cała Kalkuta, to jakiś tam ułamek powierzchni miasta

No i co w związku z tym? To znaczy że nie ma tam chorych, ubogich? 

3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Oczywiście porób skriny i wydrukuj po czym wytapetuj sobie pokój waląc pod to konia,a później ogłoś że z żoną spędziłeś wieczór podstarzały mitomanie. 😁

Ja ci po prostu wstawię jak będziesz znowu gwiazdorzyć, tak jak z tym screenem co pisałeś że kobiety będą płacić braciom samscym za sekrety dotyczące psychologii i biologii ewolucyjnej :classic_biggrin:

5 minut temu, Siurentajski napisał:

Indie to też największą "degeneracja", gwałty dzieci, porwania, handel, prostytucja itp. itd. I co w związku z tym? 

indie to kraj z tektury posklejanej brudem powinni na nie zrzucic bombe atomową bo to wylegarnia zarazków a dla tych ludzi co tam zyja to lepsza szybka smierc niz sie meczyc xx lat zanim umra. nie ma chyba gorszego kraju z wieksza bieda moze jakas afrykanska dzicz w somalii

• Like 1

1 minutę temu, Iga.7 napisał:

No i co w związku z tym? To znaczy że nie ma tam chorych, ubogich? 

No są, ale ona im nie pomagała wyzdrowieć tylko umierać w Panu, chrzciła ich przemocą i generowała tylko większą biedę. Tym nastoletnim matkom zamiast mówić żeby dalej dzieci rodziły to trzeba było pokazać jak się kondomy stosuje, bo co to za sens żyjąc w skrajnej biedzie jeszcze piątkę dzieci na ten świat sprowadzić żeby miały tak samo przejêbane? :classic_cool:

4 minuty temu, libedowsky napisał:

dostala ponad milion dolarow od dyktatora haiti jak go zlapali i poprosili ja o zwrot kasy ktora ten dyktator ukradl to odmowila :d typowa katoliczka 😄 zgromadzila ponad 100 milionow majatku 😄

oczywiscie że Tereska była cwana i nabita hajsem. jest sporo informacji w necie jak goliła firmy wykorzystując patent na biednego katolika

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się