nowy swir 11 Napisano 5 godzin temu Gaja chciala bys zeby ktos Cie zalal? Ale tak zebys w ciaze nie zaszla jakby mial wazektomie zrobiona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Nie mogę. Czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 146 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Znacie jakieś dziewczyny które chodziły do liceum katol? Jakie one są teraz? na pewno nie sa normalne taka szkola musi sie negatywnie na psychice odbic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, nowy swir napisał: Gaja chciala bys zeby ktos Cie zalal? Ale tak zebys w ciaze nie zaszla jakby mial wazektomie zrobiona ? Czasami bym chciała, ale umiem żyć bez tego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Gajja napisał: Czasami bym chciała, ale umiem żyć bez tego. Chciala bys poczuc jak ciepelko sie w Tobie rozlewa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: na pewno nie sa normalne taka szkola musi sie negatywnie na psychice odbic Bo w takich szkołach mocno cisną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, nowy swir napisał: Chciala bys poczuc jak ciepelko sie w Tobie rozlewa ? Wiem jak to jest, ale lepiej niech się rozleje w prezerwatywie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Wiem jak to jest, ale lepiej niech się rozleje w prezerwatywie xD Skad wiesz jak to jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gajja napisał: Wiem jak to jest, ale lepiej niech się rozleje w prezerwatywie xD Zalewal juz ktos Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, nowy swir napisał: Skad wiesz jak to jest ? Bo miałam faceta. Nie gadajmy o seksie bo nie jestem z klanu leżak. Opowiedz coś o życiu truckera 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Bo miałam faceta. Nie gadajmy o seksie bo nie jestem z klanu leżak. Opowiedz coś o życiu truckera Dzis zly dzien mialem ale nie chce o tym pisac , a teraz stoje na dzikusie A on zalewal Ciebie bez gumki ? Czy przez prezerwatywe czulas cieplo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 5 godzin temu Pije alkohol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, nowy swir napisał: Dzis zly dzien mialem ale nie chce o tym pisac , a teraz stoje na dzikusie Czyli gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gajja napisał: Czyli gdzie? Na paekingu bez stacji, sklepu ani kibli, tylko asfalt wylany pod lasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, nowy swir napisał: Pije alkohol Po alkoholu jesteś wyjątkowo zboczony, zaraz sobie pójdę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gajja napisał: Po alkoholu jesteś wyjątkowo zboczony, zaraz sobie pójdę xD Bo wtedy sie uczuciowy robie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, nowy swir napisał: Na paekingu bez stacji, sklepu ani kibli, tylko asfalt wylany pod lasem To nie pij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, nowy swir napisał: Bo wtedy sie uczuciowy robie Zboczony xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gajja napisał: Zboczony xD To nie jest zboczenie , jak kochasz dziewczyne to wyobrazasz sobie rozne rzeczy z nia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 4 godziny temu Mama coś chce, idę pogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Gajja napisał: Mama coś chce, idę pogadać. Idz pomoz mamie , dobra coreczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy swir 11 Napisano 4 godziny temu Z Toba jak pisze to zawsze czuje niedosyt, Gaju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 55 Napisano 2 godziny temu Pacz https://zapodaj.net/plik-tlCFZmHH9N 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach