Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie<3

Najnowsze selfie w lustrze po depilacji klaty dla Elci do oceny FOTO

Polecane posty

ogolnie ktos mnie pytal ze mi wlosy odrastaja tak, uzywam od miesiaca czasu olejku z rozmarynu/slodki migdal/slonecznik + limonene, a dzisiaj jeszcze sobie kupilem ten zel do ukladania fryzury i wlosow 😄

jak widac efekty widac, do tego naturalnym mydelkiem z aloesem myje glowe 😄 aloes + rozmaryn dobry na porost wlosow 😄

https://i.ibb.co/sQw6Mbj/20241202-130046.jpg

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Cieszę się że mogłam pomóc. 😊

ja tez sie ciesze i dziekuje, moze jestem 30 letnim praawiczkiem przez to ze nie depilowalem klaty i plecow, chooy wie xD

bede sobie dbal, zeby mi wlosy nie rosly, plywal i myl sie w bajorkach regularnie, to moze w koncu sie fajna blond angielka nawinie czy cos :D i podzjeiym razem spac do lozka a ja w koncu sobie poprzytulam swoje kochanie <3 :D

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

ja tez sie ciesze i dziekuje, moze jestem 30 letnim praawiczkiem przez to ze nie depilowalem klaty i plecow, chooy wie xD

bede sobie dbal, zeby mi wlosy nie rosly, plywal i myl sie w bajorkach regularnie, to moze w koncu sie fajna blond angielka nawinie czy cos 😄 i podzjeiym razem spac do lozka a ja w koncu sobie poprzytulam swoje kochanie ❤️😄

Z tego co mowiles to ty każda propozycje od kobiet odrzucales wiec nawet nie mialy jak widziec twojej klaty i plecow.

nie przeplacilem to dobry zel z witaminami i aloesem 😄

3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Z tego co mowiles to ty każda propozycje od kobiet odrzucales wiec nawet nie mialy jak widziec twojej klaty i plecow.

jak to odrzucalem, ja w realu nie mialem zadnej propozycji nigdy, a w internecie propozycje sie nie licza chyba xD

chcialbym zeby mnie fajny lachon wzial za ramie i chodz ze mna, a taka sytuacje mialem tylko ze dwa razy xD

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

nie przeplacilem to dobry zel z witaminami i aloesem 😄

jak to odrzucalem, ja w realu nie mialem zadnej propozycji nigdy, a w internecie propozycje sie nie licza chyba xD

Pisałeś ze jedna cie gdzieś zapraszala na jakas impreze a ty nie poszedles i jeszcze o jakiejs ktora chciała z toba uprawiac seks ale od niej uciekles.

ogolnie to ja zaplacilem za 50ml tego olejku do wlosow kurna 6.50 funtow a dzisiaj patrze a tam buteleczka 150ml ale bez tego cyngla do zakrapiania 8 funtow, to dzisiaj kupilem wielka buteleczke 150ml i mam juz zapas XD

ide sobie wysmaruje glowe tym zelem i olejkiem BRB 😄

Pisałeś ze jedna cie gdzieś zapraszala na jakas impreze a ty nie poszedles i jeszcze o jakiejs ktora chciała z toba uprawiac seks ale od niej uciekles.

no tak ale ta od seeksu to byla starsza kobita i mnie przestraszyla, bo to w moje urodziny a ja bylem wtedy odurzony jakims proszkiem dla uzaleznionych od heroiny + crack jaralem z kumplem z okazji moich urodzin i bylem nietrzezwy a potem juz nie miala ochoty, kolega jej mowil, ze jestem praawiczkiem i zeby mnie rozprawiczyla XDD

a ta druga co mnie zapraszala na karaoke to mi inny kumpel wlasciciel pubu mowil, zebym nie szedl, zreszta mi sie nie chcialo za bardzo samemu nigdzie isc, i musialbym za piwo placic, bo za darmo mi tylko ziomeczki piwo stawiaja xD

no tak ale ta od seeksu to byla starsza kobita i mnie przestraszyla, bo to w moje urodziny a ja bylem wtedy odurzony jakims proszkiem dla uzaleznionych od heroiny + crack jaralem z kumplem z okazji moich urodzin i bylem nietrzezwy a potem juz nie miala ochoty, kolega jej mowil, ze jestem praawiczkiem i zeby mnie rozprawiczyla XDD

a ta druga co mnie zapraszala na karaoke to mi inny kumpel wlasciciel pubu mowil, zebym nie szedl, zreszta mi sie nie chcialo za bardzo samemu nigdzie isc, i musialbym za piwo placic, bo za darmo mi tylko ziomeczki piwo stawiaja xD

Ja wszytko rozumiem, tylko pamietaj ze kobiety same z siebie bardzo rzadko wychodza z jakimiś propozycjami, zazwyczaj czekają aż facet to zrobi, wiec nie wiem czy warto czekac na to, musialbys sam sie przelamac i zaczac zagadywac.

wlosy sobie zapuszczam bo Katiuszce bylo smutno, gdy sobie glowe na lyso ogolilem, a plywac na outdoor zaczalem, bo sie poklocilismy a ja bardzo plakalem, wiec to dzieki niej jestem piekniejszy, mimo, ze jej juz nie ma to zmienilem sie dzieki Katiuszce na lepsze i dlatego zawsze bede ja dobrze wspominal 🧡

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Ja wszytko rozumiem, tylko pamietaj ze kobiety same z siebie bardzo rzadko wychodza z jakimiś propozycjami, zazwyczaj czekają aż facet to zrobi, wiec nie wiem czy warto czekac na to, musialbys sam sie przelamac i zaczac zagadywac.

no ja wiem, ale dzisiaj np. do mnie fajna blondyna usmiechnieta powiedziala Hiiii 😄

wlosy sobie zapuszczam bo Katiuszce bylo smutno, gdy sobie glowe na lyso ogolilem, a plywac na outdoor zaczalem, bo sie poklocilismy a ja bardzo plakalem, wiec to dzieki niej jestem piekniejszy, mimo, ze jej juz nie ma to zmienilem sie dzieki Katiuszce na lepsze i dlatego zawsze bede ja dobrze wspominal 🧡

Tam gdzie wyłysiałes już nie zapuścisz

9 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

To były urojenia schizofreniczne które opisywał 10 lat temu na forum nerwica.com

No ja sobie zapuszczam wlosy, a jak wlos sie zrobi gestniejszy i mocniejszy to nie widac zebym lysial na czubie xD

wiec teraz wlasnie jest odpowiednia pora zebym smarowal sobie preparatami wlosy i zapuszczal i zobaczymy efekty za kilka miesiecy 😄

No wlasnie i to był dobry moment zeby cos odpowiedziec i pociagnac rozmowe.

Musiałby znać angielski xD

No wlasnie i to był dobry moment zeby cos odpowiedziec i pociagnac rozmowe.

powiedzialem Hello 😄

minelismy sie tylko 😄

tam gdzie chodze sie kapac to czesto chodza fajne blondyny 😄

raz jak w bajorku bylem to sie jedna do mnie darla You're braave! 😄 a ja thank you!! a ta jak sie zaczela cieszyc i smiac ze mnie widzi wlasnie i mnie ogladala XD

tez mogla podejsc i sie zaprzyjaznic 😄

mamy rownouprawnienie podobno xD

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

no ja wiem, ale dzisiaj np. do mnie fajna blondyna usmiechnieta powiedziala Hiiii 😄

Mnie o dowód w spółdzielni nie wiem po co no jaka jest szansa że przyszedł ktoś inny i chce raty centralne ogrzewanie 

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

Bo to choru, chory, because nie Bo to chory, i Te glosy sie powtarzaja i przez Te mysli dostaje Na leb i czesto mam problemy, by wysiedziec w jednym miejscu. Bo to chory, chory, no because its chory. 😄 

• Haha 1

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Mnie o dowód w spółdzielni nie wiem po co no jaka jest szansa że przyszedł ktoś inny i chce raty centralne ogrzewanie 

Bo zobaczyła upośledzonego i myślała że jesteś ubezwłasnowolniony 

no tak kiedys mialem jak przylecialem do UK a pol roku wczesniej bylem w psychiatryku i mnie zmuszali do brania psychotropow i jakiejs depakiny w ogole to mi sie rozne jazdy dzialy w glowie

2 minuty temu, krasnal bbc napisał:

Musiałby znać angielski xD

znam angielski bardzo dobrze, bo od bardzo dawna przyjaznie sie z anglikami, i w ogole gadam super po angielsku xD

• Haha 1

powiedzialem Hello 😄

minelismy sie tylko 😄

tam gdzie chodze sie kapac to czesto chodza fajne blondyny 😄

raz jak w bajorku bylem to sie jedna do mnie darla You're braave! 😄 a ja thank you!! a ta jak sie zaczela cieszyc i smiac ze mnie widzi wlasnie i mnie ogladala XD

tez mogla podejsc i sie zaprzyjaznic 😄

mamy rownouprawnienie podobno xD

Kobiety tak maja ze rzadko pierwsze wychodza z i inicjatywa, im szybciej kazdy to zrozumie tym lepiej.

Przed chwilą, krasnal bbc napisał:

Bo zobaczyła upośledzonego i myślała że jesteś ubezwłasnowolniony 

Według mnie nie mogła uwierzyć w mój wiek bo się wygolilem a wtedy wyglądam dużo młodziej 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się