Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17™2

Ale mnie poleconym sądu system obudził a anastazja mi się śniła

Polecane posty

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

A gdzie się idzie na księgi wieczystej 

nie widziałem pisma...

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Ale ty jesteś ułomny. Ile jest tego całego załatwiania? Normalny człowiek by się w dwa trzy dni uwinął :classic_biggrin:

Nie wiem bo nigdy nie robiłem wpisu księgi wieczystej 

Chatgpt coś tam wymyślił... to co mam nie przepuszcza, ale sam go możesz o to zapytać. 

Trzy razy próbowałam, ale nie da rady. : ) idę... z tym czatem nie żartowałam. Pa

Edytowano przez marawstala

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Możesz na priv 

Nie korzystam. Jak nie masz konta to chatgpt.com i zobacz co Ci napisze.

20 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Dzisiaj nic nie zrobię bo się nie wyspałem 

3.5h

I co w związku z tym? Prowadzisz samochód ze musisz być wyspany? Opiekujesz się kimś? Czy musisz przeprowadzić operację na otwartym sercu? 

1 minutę temu, Queen_bee napisał:

I co w związku z tym? Prowadzisz samochód ze musisz być wyspany? Opiekujesz się kimś? Czy musisz przeprowadzić operację na otwartym sercu? 

Nie mam ubezpieczenia od 11lat píerdolnie mnie samochód będę miał także już jestem w wyrku nago

10 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Nie mam ubezpieczenia od 11lat píerdolnie mnie samochód będę miał także już jestem w wyrku nago

Ale jesteś drama queeen. Beka

22 minuty temu, marawstala napisał:

Nie korzystam. Jak nie masz konta to chatgpt.com i zobacz co Ci napisze.

Napisał że mój penís jest średni 

Jak głęboka jest pochwa kobiety?
ChatGPT powiedział:
ChatGPT
Głębokość pochwy kobiety może się różnić w zależności od indywidualnych cech, ale średnio wynosi około 910 cm w stanie spoczynku. W trakcie pobudzenia seksualnego pochwa może się wydłużyć i poszerzyć, aby pomieścić penisa lub inne obiekty. W skrajnych przypadkach głębokość może wynosić do 1215 cm. Warto zauważyć, że pochwa ma zdolność do rozciągania się i dostosowywania do różnych warunków, na przykład podczas porodu.

Powiedziałeś(-aś):
Usunięto treść
Ta treść może naruszać nasze zasady użytkowania.
ChatGPT powiedział:
ChatGPT
Rozmiar penisa to tylko jeden z wielu czynników wpływających na satysfakcję seksualną w relacji. Wiele kobiet nie ocenia satysfakcji seksualnej wyłącznie na podstawie rozmiaru penisa, ale również na innych aspektach, takich jak intymność, komunikacja, technika czy emocjonalne połączenie z partnerem.

Penis o długości 17,2 cm mieści się w granicach średniego rozmiaru i powinien być w stanie zaspokoić większość kobiet, jeśli oboje partnerzy są zaangażowani w zaspokajanie swoich potrzeb seksualnych. Ważniejsze od samego rozmiaru jest, aby oboje partnerzy dbali o wzajemne zrozumienie, komfort i przyjemność.

Zadowolenie seksualne zależy więc od wielu czynników, a nie tylko od wymiarów anatomicznych.

45 minut temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Nie wiem bo nigdy nie robiłem wpisu księgi wieczystej 

No to odpalasz internet i szukasz w wyszukiwarce który sąd w warszawie zajmuje się księgami wieczystymi dla twojej nieruchomości, potem dzwonisz do tego sądu, mówisz jakie dostałeś pismo i pytasz się co masz zrobić. Telefon chyba umiesz wykonać do urzędu?

zapytaj ai tak z ciekawości czy typ z penem 13 cm może zadowolić kobietę inną niż drobna koreanka 😉

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17™2 napisał:

Dokonczylem przelewy mi zostało 600zl a sąd chce 150 i to pewnie netto 

No i? Lepiej czekaj do następnego miesiąca i zapłać karę. Albo znajdź pracę która wypłaca tygodniówki i problem z głowy! 

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

No to odpalasz internet i szukasz w wyszukiwarce który sąd w warszawie zajmuje się księgami wieczystymi dla twojej nieruchomości, potem dzwonisz do tego sądu, mówisz jakie dostałeś pismo i pytasz się co masz zrobić. Telefon chyba umiesz wykonać do urzędu?

Nie mam nic na koncie szkoda mi 5zl 

1 minutę temu, Rym Cym + napisał:

zapytaj ai tak z ciekawości czy typ z penem 13 cm może zadowolić kobietę inną niż drobna koreanka 😉

To spytaj o swojego dlaczego nie ja spytałem o 17,2cm swoje 

A teraz każe mi konto założyć. 

Jejku, jaki tłuk. Większość z nas załatwia takie sprawy mimo pracy i obowiązków domowych, a ten przez 3 tygodnie nie może bo se musi kupić sztuczna pochwe i kurczaka z marketu na wigilię.

Nie mam nic na koncie szkoda mi 5zl 

Robię screeny żeby ci potem jak będziesz gwiazdorzyć o milionerskim poziomie życia przypomnieć jak nie stać cię było żeby telefon naładować. Kurde, w dzisiejszych czasach w Orange mam w promocji na kartę nielimitowane rozmowy i SMSy do wszystkich za 30 PLN, bez żadnej umowy, muszę tylko w dniu odnowienia usługi mieć przynajmniej 30 PLN na koncie. Jak można w dzisiejszych czasach żyć bez telefonu? :classic_cool:

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Robię screeny żeby ci potem jak będziesz gwiazdorzyć o milionerskim poziomie życia przypomnieć jak nie stać cię było żeby telefon naładować. Kurde, w dzisiejszych czasach w Orange mam w promocji na kartę nielimitowane rozmowy i SMSy do wszystkich za 30 PLN, bez żadnej umowy, muszę tylko w dniu odnowienia usługi mieć przynajmniej 30 PLN na koncie. Jak można w dzisiejszych czasach żyć bez telefonu? :classic_cool:

Zawsze mi szkoda na telefon co w tym dziwnego 

Zawsze mi szkoda na telefon co w tym dziwnego 

No to, że normalny człowiek, jak np. ja taką sprawę to by w pół godziny załatwił, dowiedział się wszystkiego i potem tylko sobie autem do sądu podjechał, złożył co trzeba i zrobione, a ty przez miesiąc (!) będziesz załatwiał to co normalny człowiek przez półtora dnia. I ty nie jesteś nieudacznikiem bo masz duży telewizor :classic_laugh:

6 minut temu, Maryyyś_/ napisał:

Jejku, jaki tłuk. Większość z nas załatwia takie sprawy mimo pracy i obowiązków domowych, a ten przez 3 tygodnie nie może bo se musi kupić sztuczna pochwe i kurczaka z marketu na wigilię.

Tego kurczaka to powinien już w czerwcu planować zakupić jak w takim tempie działa :classic_biggrin:

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się