Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17.™2

Kolejność prac po zeskrobaniu ścian wewnętrznych

Polecane posty

1 minutę temu, Kuui napisał:

Mały Pokój ogrzeje w mróz do temperatury 18 stopni? 

Tylko grzeje jak słońce pada na ten kolektor czym więcej pada tym lepiej grzeje. 

Teraz tego słońca jest co kot napłakał.

Luty marzec to już działa.

Ale mnie chodzi o konkrety ogor, czy to jest 5 kW, 2 kW czy 500W?

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Na pewno typek z Ferrari czeka na zmyta dumbo co nie używa perfum 

Ale co ma do tego dumbo? Czy ja pisałem o dumbo?

17 minut temu, miramar napisał:

U mnie rogi popbgryzał pies. I to na dodatek nie mój. 😄 Miałam stresa czy mu ta chemia z farby i tynków nie zaszkodzi.

To dobrym jesteś człowiekiem. Ja bym chyba chciała żeby zdechł po takiej demolce. Na szczęście wobec obcych dzieci jestem wyrozumiała. Prawie mi wyrwali drzwi wejściowe z zawiasów, zostały pęknięcia.

Widzicie szyba pojemnik ocieplony i pomalowane na czarno i zobaczcie czarny grzeje. Dam inny filmik gdzie pokazane wraz z mierzeniem temperatury na wyjściu. Proste jak drut.

1 minutę temu, kopanie po brzuchu napisał:

A tu co, ciągle upośledzone siurki, fifi i inne odleżyny? Ciekawa farma NPC.

Jak widać wpadł upośledzony krasnal w którym paniczny strach wywołuje perspektywa zrobienia prawa jazdy i poruszanie się samochodem :classic_cool:

3 minuty temu, kopanie po brzuchu napisał:

A tu co, ciągle upośledzone siurki, fifi i inne odleżyny? Ciekawa farma NPC.

Przecież to ty jesteś npcem w mojej sytuacji rzeczywistości 

1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał:

To dobrym jesteś człowiekiem. Ja bym chyba chciała żeby zdechł po takiej demolce. Na szczęście wobec obcych dzieci jestem wyrozumiała. Prawie mi wyrwali drzwi wejściowe z zawiasów, zostały pęknięcia.

Pamietacie takie drzwi do pokoju z szybami w PRLu? Brak mojej kolezanki kiedys przez takie przelecial na jej urodzinach.

Przed chwilą, Kuui napisał:

Widzicie szyba pojemnik ocieplony i pomalowane na czarno i zobaczcie czarny grzeje. Dam inny filmik gdzie pokazane wraz z mierzeniem temperatury na wyjściu. Proste jak drut.

Ale nie jest ważna temperatura na wyjściu. Ważna jest moc cieplna. Źródło o temp 50 stopni i mocy 15 kW ogrzeje ci dom, a o temp 90 i mocy 2 kW nie :classic_cool:

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Jak widać wpadł upośledzony krasnal w którym paniczny strach wywołuje perspektywa zrobienia prawa jazdy i poruszanie się samochodem :classic_cool:

Pluję na ciebie wszo. 

Siur ma chyba bardzo oryginalny kolor domu skoro nie chce napisać jaki, boi się wystalkowania 😄

Wy macie żółte konsole, ja mam różowy czajnik elektryczny 😄

• Thanks 1

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Przecież to ty jesteś npcem w mojej sytuacji rzeczywistości 

W twojej rzeczywistości to białe myszki mogą nawet być, ale ty się kurrewsko musisz bać śmierci i tego jednego momentu w którym tuż przed nią dochodzi prawda. Ten moment w świadomości zanim zgaśnie kiedy dociera do ciebie że amrnowałeś życie i już nigdy ono nie powróci. Coś wspaniałego. 

Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał:

Siur ma chyba bardzo oryginalny kolor domu skoro nie chce napisać jaki, boi się wystalkowania 😄

Nie tak bardzo oryginalny ale strzeżonego… :classic_cool:

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Pamietacie takie drzwi do pokoju z szybami w PRLu? Brak mojej kolezanki kiedys przez takie przelecial na jej urodzinach.

Jasne, też takie mieliśmy. Dużo jest takich historii rodzinnych 😄 Ale u nas szyby przetrwały lata aż do wymiany remontowej.

Przed chwilą, kopanie po brzuchu napisał:

W twojej rzeczywistości to białe myszki mogą nawet być, ale ty się kurrewsko musisz bać śmierci i tego jednego momentu w którym tuż przed nią dochodzi prawda. Ten moment w świadomości zanim zgaśnie kiedy dociera do ciebie że amrnowałeś życie i już nigdy ono nie powróci. Coś wspaniałego. 

To masz z leżakiem coś wspólnego :classic_laugh:

ja sobie poukladalem plyty lezak i slucham sobie teraz muzyki ze swojej wiezy i glosnikow 😄

ale mam stan ❤️😄

2 minuty temu, kopanie po brzuchu napisał:

Pluję na ciebie wszo. 

Przy dysproporcji mojego i twojego wzrostu możesz mi co najwyżej opluć podeszwy :classic_cool:

Co wiązałoby się dla ciebie z tym, że szybko byś z nich zlizywał to co naplułeś :classic_cool:

3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał:

Róż antyczny, majtkowy, pudrowy?

Ja mam żółty portfel na pieniądze. A właściwie na kartę miejską. 😄

1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał:

Jasne, też takie mieliśmy. Dużo jest takich historii rodzinnych 😄 Ale u nas szyby przetrwały lata aż do wymiany remontowej.

Moze dlatego juz ich nie wstawiaja, bo niejedne dziecko pewnie przelecialo przez te szybe.

Na koloniach tez takie mielismy juz bez szyby, chlopcy nam zagladali do pokoju, zero intymnosci. 

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Czasem były takie wytaczane w kwiatkowe wzory.

5 minut temu, Caryca cukrowa napisał:

Spoko taki czajnik, tez mi sie podobaja kolorowe vintagowe.

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

Przy dysproporcji mojego i twojego wzrostu możesz mi co najwyżej opluć podeszwy :classic_cool:

Co wiązałoby się dla ciebie z tym, że szybko byś z nich zlizywał to co naplułeś :classic_cool:

Jesteś zwolennikiem siłowego rozwiązywania sytuacji problemowych?

5 minut temu, kopanie po brzuchu napisał:

Bo ty nie zmarnowales stojąc w nocy z czekolada pod zabka skończ píerdolic nie masz lachona ani nawet wzrostu na lachona 

1 minutę temu, miramar napisał:

Czasem były takie wytaczane w kwiatkowe wzory.

My mielismy taka witrazowa w kwiaty w duzym pokoju, jako ze tam goscie mogli podziwiac zakup i poczuc sie prawie jak w kosciele.

3 minuty temu, miramar napisał:

Róż antyczny, majtkowy, pudrowy?

Ja mam żółty portfel na pieniądze. A właściwie na kartę miejską. 😄

Hah, żebym to ja wiedziała 😄 pokazałabym ci model w necie, ale jakoś to zdjęcie nie oddaje rzeczywistości. Albo producent zmienił barwniki.

3 minuty temu, miramar napisał:

Jesteś zwolennikiem siłowego rozwiązywania sytuacji problemowych?

Zależy od sytuacji i od tego czy jest z kim dyskutować. Ale jeśli pytasz czy jest dla mnie problemem komuś piêrdolnąć w momencie jak mnie wkūrwi a wiem że nie spotkają mnie z tego tytułu żadne prawne konsekwencje, to nie, nie jest :classic_cool:

14 minut temu, Siurentajski napisał:

Zależy od sytuacji i od tego czy jest z kim dyskutować. Ale jeśli pytasz czy jest dla mnie problemem komuś piêrdolnąć w momencie jak mnie wkūrwi a wiem że nie spotkają mnie z tego tytułu żadne prawne konsekwencje, to nie, nie jest :classic_cool:

W życiu pozaforumowym i pozafilmowym to nie ma tak, że możesz nawalać ludzi bezkarnie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się