Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17™2

Ale mnie poleconym sądu system obudził a anastazja mi się śniła

Polecane posty

11 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

12 potraw co ty myślisz że ja będę o barczu siedzial 

Będziesz dla siebie 12 potraw kombinować jak już matki nie ma. Na wigilię wbijaj do ciotki z jakimś ciachem i tyle.

4 minuty temu, Danger napisał:

Będziesz dla siebie 12 potraw kombinować jak już matki nie ma. Na wigilię wbijaj do ciotki z jakimś ciachem i tyle.

No człowieku od przynajmniej dekady to ja robiłem wigilię matka to miała w dopie

5 minut temu, Danger napisał:

dokładnie. dla siebie samego to się nie opłaca. 12 potraw, i tak tego samemu się nie zje.

Przed chwilą, kris888 napisał:

dokładnie. dla siebie samego to się nie opłaca. 12 potraw, i tak tego samemu się nie zje.

Ja wszystko zezre w ciągu tygodnia u mnie będzie się ciągnąć wyzerka potraw wigilii 

3 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

To będzie smutna wigilia pewnie nawet elki nie będzie na forum 

spotkaj się z resztą rodziny, nie siedź na kafe w wigilię.  ciotka, siostra, kuzynka, szwagier - nie wiem kogo jeszcze masz.

do siebie wiadomo nie zaprosisz - remont masz, ale do ciotki reszta rodziny i Ty możecie wpaść.

Edytowano przez kris888

4 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

No człowieku od przynajmniej dekady to ja robiłem wigilię matka to miała w dopie

No to tym bardziej taka sama wigilia jak zawsze tylko bez tej osoby co zawsze to będzie  przygnębiające. Zgadaj się jakoś z ciotką.

Przed chwilą, kris888 napisał:

spotkaj się z resztą rodziny, nie siedź na kafe w wigilię.  ciotka, siostra, kuzynka, szwagier - nie wiem kogo jeszcze masz.

do siebie wiadomo nie zaprosisz - remont masz, ale do ciotki reszta rodziny i ty możecie wpaść.

Daj spokój nie będę dwa tysięcy km leciał na karpia zresztą nie lubię takich imprez tylko z mamą albo dziewczyna byly dobre wigilie 

1 minutę temu, Danger napisał:

No to tym bardziej taka sama wigilia jak zawsze tylko bez tej osoby co zawsze to będzie  przygnębiające. Zgadaj się jakoś z ciotką.

Chce przeżyć to przygnębienie ciekawe kto będzie na forum 

5 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Tu 3 zl tam 7 x 12 za 100 cały stol pewnie będzie 

no fakt, ostatnio kupowałem sałatkę warzywną w markecie 140g za 3,13 zł.

41 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

I się tak rozhustalo wtedy bałem się że się dowiedzą o 270k oszczędności bez pracy a teraz w pitach 1,5mln przychodu bez pracy lol

Leżak skończ tą mitomanię. Nikogo w tym kraju nie ścigają za to że nie pracuje albo że traci pieniądze na giełdzie. Nie jest ważny przychód tylko dochód, a twój dochód z giełdy był ujemny, bo co z tego że przychod 1,5 mln, jak koszty uzyskania 1,64 mln i finalnie stratą 140 tys :classic_laugh:

9 minut temu, kris888 napisał:

dla siebie samego to się nie opłaca

Z prostytutka by było fajnie taką 430 stasyq xD 

1 minutę temu, kris888 napisał:

no fakt, ostatnio kupowałem sałatkę warzywną w markecie 140g za 3,13 zł.

No właśnie także to nie jest jakiś problem 12 wylozyc 

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Leżak skończ tą mitomanię. Nikogo w tym kraju nie ścigają za to że nie pracuje albo że traci pieniądze na giełdzie. Nie jest ważny przychód tylko dochód, a twój dochód z giełdy był ujemny, bo co z tego że przychod 1,5 mln, jak koszty uzyskania 1,64 mln i finalnie stratą 140 tys :classic_laugh:

Ale ścigają skąd masz tyle oszczędności bez pracy 

22 minuty temu, Danger napisał:

Ciotka to idzie do kuzynki będą gadać o zakupie rezydencji w górach będę przeszkadzał 

9 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Ale ścigają skąd masz tyle oszczędności bez pracy 

No ale jak masz udokumentowane to ci nic nie mogą zrobić. Jak się nagle u bezrobotnego pojawia na koncie milion złotych to wiadomo że jest jakimś słupem :classic_biggrin:

Nie ścigają za to że nie pracujesz tylko chcą żeby udowodnić że kasa jest z legalnego źródła :classic_cool:

10 minut temu, Siurentajski napisał:

No ale jak masz udokumentowane to ci nic nie mogą zrobić. Jak się nagle u bezrobotnego pojawia na koncie milion złotych to wiadomo że jest jakimś słupem :classic_biggrin:

Nie ścigają za to że nie pracujesz tylko chcą żeby udowodnić że kasa jest z legalnego źródła :classic_cool:

To udowodnij 15lat oszczędności bez pracy wiesz ile to dokumentów pudlo a4 i pendrive 

Edytowano przez Pochwa w pochwie 17.™2

6 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

To udowodnij 15lat oszczędności bez pracy wiesz ile to dokumentów pudlo a4 i pendrive 

Człowieku ja mam wszystkie dokumenty z ostatnich 15 lat - PITy, świadectwa pracy, dokumenty obu mieszkań na wynajem, dokumenty domu itd. wszystko w teczkach latami poukładane więc nie wiem gdzie widzisz problem :classic_biggrin:

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Człowieku ja mam wszystkie dokumenty z ostatnich 15 lat - PITy, świadectwa pracy, dokumenty obu mieszkań na wynajem, dokumenty domu itd. wszystko w teczkach latami poukładane więc nie wiem gdzie widzisz problem :classic_biggrin:

No ja też w tym że chciałbym nie mieć 

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

No ja też w tym że chciałbym nie mieć 

Ale co ci to przeszkadza? Ja mam porządek w dokumentach i mnie nikt po sądach nie ciąga, bo wyjmuje jeden papier czy dwa i dziękuję, do widzenia :classic_cool:

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Ale co ci to przeszkadza? Ja mam porządek w dokumentach i mnie nikt po sądach nie ciąga, bo wyjmuje jeden papier czy dwa i dziękuję, do widzenia :classic_cool:

Przeszkadza mi jako minimalist cała pulka szafy dokumentów chciałbym 1 przelew i wszystko 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Przeszkadza mi jako minimalist cała pulka szafy dokumentów chciałbym 1 przelew i wszystko 

Nie wiem, ja mam szafę w domu w piwnicy to mi nie przeszkadza. Co ma poza tym do tego ten jeden przelew?

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Nie wiem, ja mam szafę w domu w piwnicy to mi nie przeszkadza. Co ma poza tym do tego ten jeden przelew?

Gdyby dostać 1 przelewu z pieczątką banku system jest bezradny 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Gdyby dostać 1 przelewu z pieczątką banku system jest bezradny 

Ale z jakim ty systemem walczysz? Co ty bredzisz? Ty jedno pismo dostajesz z sądu o księgę wieczystą, którą swoją drogą jest warto mieć i dziwne że jej nie masz jak mieszkanie własnościowe, i chcesz sāmobója strzelać z tego powodu a ludzie takie rzeczy załatwiają i nawet nie wiedzą kiedy :classic_cool:

20 minut temu, Siurentajski napisał:

Ale z jakim ty systemem walczysz? Co ty bredzisz? Ty jedno pismo dostajesz z sądu o księgę wieczystą, którą swoją drogą jest warto mieć i dziwne że jej nie masz jak mieszkanie własnościowe, i chcesz sāmobója strzelać z tego powodu a ludzie takie rzeczy załatwiają i nawet nie wiedzą kiedy :classic_cool:

Chodzi o ziemię odziedziczylem 416m2 pod Warszawą 

21 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Chodzi o ziemię odziedziczylem 416m2 pod Warszawą 

No i co to za problem? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się