aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Lezak to alegoria bezsensu istnienia i dwoistości świata i przeznaczenia od ktorego nie da sie uciec Edytowano 7 godzin temu przez aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 566 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Lezak jest najgorszy bo wzbudza odczucia mix odrazy i jakiegos pseudo współczucia. Jego los sie nie poprawi cokolwiek sie tu mu nie napisze bo tak jest i już. Mam wrażenie ze on sie rozłoży w tym mieszkaniu a my do jego ostatnich chwil będziemy sobie tu robić ‚bekę’. To jest dziwne Jakaś część człowieczemstwa w nas rozłoży się tu razem z nim. 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Kosy się tępią od śmiechu i ostrzą na światopoglądzie u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajja 57 Napisano 7 godzin temu Jest śliwka a gdzie Widmok? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 14 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Lezak to alegoria bezsensu istnienia i dwoistości świata i przeznaczenia od ktorego nie da sie uciec Kreeeejzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, Caryca cukrowa napisał: No widzisz siur jak ja dobrze czuję tę twoją wieś. Aż mi ciarki przeszły po plecach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 7 godzin temu 58 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ja cos dawno nie dostalem bana wlasnie, nabijam posty xD Zapewne nie dostales przez ładny nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Lezak to alegoria bezsensu istnienia i dwoistości świata i przeznaczenia od ktorego nie da sie uciec On ma bardzo silne mechanizmy obronne, żyje we wlasnej rzeczywistosci. Czasem mi go szkoda, a czasem bym go lała ścierką po głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Aż mi ciarki przeszły po plecach Czy te plecy są owłosione? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 7 godzin temu Ladny nick haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: bym go lała ścierką po głowie. W pol.skiej wersji językowej Avengers jest takie ładne określenie "rekalibracja kognitywna". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Ladny nick haha xD Mi sie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 7 godzin temu pomarańcza 5 zł zdzierstwo kanapkę z mocarello bym pożarł do familoka się nie przeprowadziłem ale mam już mieszkanie załatwione ino nowej pracy ni mom xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: On ma bardzo silne mechanizmy obronne, żyje we wlasnej rzeczywistosci. Czasem mi go szkoda, a czasem bym go lała ścierką po głowie. Szkoda a potem zaczyna oblesnie pjerdolic o tym swoim ‚obladzaniu’ i porzygac sie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: pomarańcza 5 zł zdzierstwo kanapkę z mocarello bym pożarł do familoka się nie przeprowadziłem ale mam już mieszkanie załatwione ino nowej pracy ni mom xD A rzuciłeś już stara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: A rzuciłeś już stara? nie ale właśnie szukam pracy byłemu mojej laski no to jest hit mam 1 mc wypowiedzenia tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu Zreszta mnie bardziej szkoda tej siostry bo ma świadomość ze zgniłek żyje jak żyje i ani tu sie odciąc w pełni bo pewnie jakies wyrzuty sumienia może mieć ani mieć cierpliwosc no normalnie żyćko w pełnej krasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 159 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, ZłyKróliczek napisał: No to dla Twojego kumpla betona, który mierzy tyle samo, już pozamiatane - "babochłop" nie mam 175cm jednak nie pisałem widzę. tak jestem mały ale nie az tak no babochłop wiec to musi byc milosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Czy te plecy są owłosione? W okolicy krzyża jak najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: W okolicy krzyża jak najbardziej Po przeciwnej stronie od krzyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: nie mam 175cm jednak nie pisałem widzę. tak jestem mały ale nie az tak no babochłop wiec to musi byc milosc jesteś kurduplę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 159 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Caryca cukrowa napisał: Bo się wkurza jak libed wyjeżdża ze swoimi ocenami wymiarów kobiet. Ale na pewno nie jest gruba. zal jej grubych ze sie moga zle poczuc ona nawet czasami lezaka zaluje jak mu jada. taka usterka w glowie uzywanie wspolczucia nie tam gdzie trzeba w przypadku ludzi ktorzy maja cos na wlasne zyczenie za to brak empatii jesli chodzi o zwyroli ktorzy trzymaja zwierzeta na lancuchu wiec poziom empatii wychodzi sredni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czyste niebo 14 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Szkoda a potem zaczyna oblesnie pjerdolic o tym swoim ‚obladzaniu’ i porzygac sie można. No jak facet o tym gada to ble ale jak fajna laska to robi to nic obrzydliwego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Żaba Monìka napisał: On ma bardzo silne mechanizmy obronne, żyje we wlasnej rzeczywistosci. Czasem mi go szkoda, a czasem bym go lała ścierką po głowie. Tak, a jak się go przyprze do muru dowodami to odpływa i zaczyna bełkotać. Swoją drogą to jest niesamowite jak można sobie wymyślać alternatywną rzeczywistość na przekór wszystkim i wszystkiemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ino nowej pracy ni mom xD Będziemy ci płacić za nudesy jakby co. Uczynek miłosierny w adwencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Po przeciwnej stronie od krzyza Też, tam dodatkowo kręcone jak sprężynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 159 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca cukrowa napisał: Za 10 lat po ślubie będzie miała 70 ta twoja ślunsko baba wiecej slaskie baby sa jak kuleczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Czyste niebo napisał: No jak facet o tym gada to ble ale jak fajna laska to robi to nic obrzydliwego Facet tez może o tym gadac i to jest Ok ale ów facet nie może być klejący od brudu bo wtedy juz nie jest to sexy tylko wymiotogenne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Będziemy ci płacić za nudesy jakby co. Uczynek miłosierny w adwencie. nudesy mogę wam za darmo zrobić ale zapłaćcie se za studio bo w krzokach zimno będzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 159 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: dodam że nie jest to Nimfa bo ona też podobno ma 180 i jest z Katowic xD gdzies ty ja znalazl, na hipodromie ? teraz dzieci planujesz z nia a z tydzien czy dwa temu jakies inne chciales bzykac masz jakas dwubiegunowa chorobe czy o co chodzi ? Edytowano 6 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: wiecej slaskie baby sa jak kuleczki sam jesteś kuleczka za 10 lat będzie pomorską babą nie będę tu tyle siedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach