Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BetiTheBest

Miłość gdy jest duża różnica wieku

Polecane posty

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

A ta co wtedy pokazywałem z Konfederacji w Rzeszowie to na zasadzie fetyszu, a nie babek co je normalnie podrywałem :classic_cool:

chyba z bialegostoku i pamietam jak mowiles ze ta z serdelkami to bys chetnie sprawdzil co ma pod spodnica 😄

jestes zbokiem po prostu wiec masz specyficzny gust 😄

4 minuty temu, libedowsky napisał:

chyba z bialegostoku i pamietam jak mowiles ze ta z serdelkami to bys chetnie sprawdzil co ma pod spodnica 😄

jestes zbokiem po prostu wiec masz specyficzny gust 😄

No bo bym sprawdził, ale na zasadzie że nigdy takiej baby nie dymałem, zarówno jeśli idzie o gabaryt jak i poglądy :classic_cool:

Natomiast ładne i zgrabne baby o wzroście 170 cm i w górę mają amatorów i nie są to zboki jak ja :classic_cool:

Edytowano przez Siurentajski

1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Dla ciebie 90% tu to zboki w tym ja.

na kafeterii zapewne tak 😄

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

No bo bym sprawdził, ale na zasadzie że nigdy takiej baby nie dymałem, zarówno jeśli idzie o gabaryt jak i poglądy :classic_cool:

Natomiast ładne i zgrabne baby o wzroście 170 cm i w górę mają amatorów i nie są to zboki jak ja :classic_cool:

obawiam sie ze jak polecisz tyum kluczem to niebawem przyjdzie kolej na staruszki i anorektyczki bo przy 30 tu to juz niewiele jest takich typow ktorych nie dymales 😄

• Haha 1

3 minuty temu, Siurentajski napisał:

że nigdy takiej baby nie dymałem,

a dymales murzynke albo babe z siurkiem 😄 ?

nie myslisz zeby sprobowac 😄 ?

2 minuty temu, libedowsky napisał:

obawiam sie ze jak polecisz tyum kluczem to niebawem przyjdzie kolej na staruszki i anorektyczki bo przy 30 tu to juz niewiele jest takich typow ktorych nie dymales 😄

No nie, wszystko ma swoje granice :classic_cool:

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

No nie, wszystko ma swoje granice :classic_cool:

ee tam granica moze sie przesunac 😄 nie kusi cie jako badacza 😄 ? powinienes sprawdzic chociaz raz jak bedzie 😄 

18 minut temu, libedowsky napisał:

a dymales murzynke albo babe z siurkiem 😄 ?

nie myslisz zeby sprobowac 😄 ?

Murzynkę tak, ale co to jest Twoim zdaniem baba z siurkiem, bo nigdy o czymś takim nie słyszałem?

Poza tym z mojej perspektywy Ty kiedyś stwierdziłeś, że atrakcyjną i seksowną kobietą jest Cielecka, a dla mnie to ona jest raz sztywna, dwa pozbawiona zmysłowości. Taka baba co jak ją na misjonarza bierzesz, to jest głównie zainteresowana kolorem na jaki jest sufit pomalowany :classic_cool:

Miałam koleżankę modelkę (potem o zaięgu światowym), każdy facet się za nią oglądał na ulicy, a miała wzrost żyrafy. 

Murzynkę tak, ale co to jest Twoim zdaniem baba z siurkiem, bo nigdy o czymś takim nie słyszałem?

Poza tym z mojej perspektywy Ty kiedyś stwierdziłeś, że atrakcyjną i seksowną kobietą jest Cielecka, a dla mnie to ona jest raz sztywna, dwa pozbawiona zmysłowości. Taka baba co jak ją na misjonarza bierzesz, to jest głównie zainteresowana kolorem na jaki jest sufit pomalowany :classic_cool:

no czyli jednak badacz bo chociaz na murzynke chcesz sie zdecydowac 😄

bvaba z siurkiem to transwestyta transseksualista nie wiem kto jeszcze moze miec 😄 moze hermafrodyta ale to penwie ciezej spotkac niz jakiegos lady boya 😄

no ale ja nie namawiam do podzielania mojego gustu 😄

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

Miałam koleżankę modelkę (potem o zaięgu światowym), każdy facet się za nią oglądał na ulicy, a miała wzrost żyrafy. 

widzialem kiedys na ulicy chlopa mial z 215cm wysokosci i tez sie kazdy za nim ogladal na ulicy 😄

17 minut temu, libedowsky napisał:

ee tam granica moze sie przesunac 😄 nie kusi cie jako badacza 😄 ? powinienes sprawdzic chociaz raz jak bedzie 😄 

Jakby mnie kusiło to już bym dawno sprawdził, podobnie jakby mnie kusiło jak jest z chłopem to też już bym miał odhaczone. Momentami masz straszne zahamowania jeśli idzie o seks, tak jakbyś miał jakieś nietypowe fantazje, które wybierasz, bo uważasz że są nienormalne.

A co do granic to jak najbardziej mam. Lubię anālny z babką jeśli ona też lubi, ale nie wyobrażam sobie akcji typu from ass to mouth, tak samo jak próbowałem pissingu z więcej jak jedna laską w obie strony, ale scat jako taki jest dla mnie ohydny, i nawet filmu bym w tej tematyce nie obejrzał, i mogę spokojnie umrzeć nigdy go nie próbując :classic_cool:

• Haha 1

Jakby mnie kusiło to już bym dawno sprawdził, podobnie jakby mnie kusiło jak jest z chłopem to też już bym miał odhaczone. Momentami masz straszne zahamowania jeśli idzie o seks, tak jakbyś miał jakieś nietypowe fantazje, które wybierasz, bo uważasz że są nienormalne.

A co do granic to jak najbardziej mam. Lubię anālny z babką jeśli ona też lubi, ale nie wyobrażam sobie akcji typu from ass to mouth, tak samo jak próbowałem pissingu z więcej jak jedna laską w obie strony, ale scat jako taki jest dla mnie ohydny, i nawet filmu bym w tej tematyce nie obejrzał, i mogę spokojnie umrzeć nigdy go nie próbując :classic_cool:

masz coś z lezaka 😄

1 minutę temu, libedowsky napisał:

no czyli jednak badacz bo chociaz na murzynke chcesz sie zdecydowac 😄

bvaba z siurkiem to transwestyta transseksualista nie wiem kto jeszcze moze miec 😄 moze hermafrodyta ale to penwie ciezej spotkac niz jakiegos lady boya 😄

no ale ja nie namawiam do podzielania mojego gustu 😄

Dla mnie baba z siurkiem nie istnieje, bo to chłop zrobiony na babę. Mógłbym z taką osobą pracować, przyjaźnić się, chodzić na imprezy, ale kontaktów intymnych bym nie mógł mieć bo dla mnie to chłop i już :classic_cool:

Dla mnie baba z siurkiem nie istnieje, bo to chłop zrobiony na babę. Mógłbym z taką osobą pracować, przyjaźnić się, chodzić na imprezy, ale kontaktów intymnych bym nie mógł mieć bo dla mnie to chłop i już :classic_cool:

no to mamy jakis wspolny mianownik dla mnie baba 175cm i 65kg wagi to jak chlop i bym nie mogl 😄

masz coś z lezaka 😄

Tam miało być wypierasz nie wybierasz :classic_cool:

Przed chwilą, libedowsky napisał:

no to mamy jakis wspolny mianownik dla mnie baba 175cm i 65kg wagi to jak chlop i bym nie mogl 😄

Dla mnie nie bo jest od urodzenia kobietą i od urodzenia ma naturalną cipkę więc bym mógł :classic_cool:

Dla mnie nie bo jest od urodzenia kobietą i od urodzenia ma naturalną cipkę więc bym mógł :classic_cool:

no bo dla ciebie najwazniejsza ci.pka 😄 dlatego tez pytalem czy z przerobionym chlopem bys mogl 😄

murzynka podobnie dla mnie to jak chlop jesli chodzi o taka typowa murzynke z tylkiem zaczynajacym sie od polowy plecow i grubymi nogami.

Edytowano przez libedowsky

no bo dla ciebie najwazniejsza ci.pka 😄 dlatego tez pytalem czy z przerobionym chlopem bys mogl 😄

murzynka podobnie dla mnie to jak chlop jesli chodzi o taka typowa murzynke z tylkiem zaczynajacym sie od polowy plecow i grubymi nogami.

Przerobiony chłop, nawet ze zrobioną cipką to dalej chłop, przynajmniej w moim rozumieniu świata :classic_cool:

40 minut temu, libedowsky napisał:

widzialem kiedys na ulicy chlopa mial z 215cm wysokosci i tez sie kazdy za nim ogladal na ulicy 😄

Ujmę to więc łopatologicznie jak dla betona: miała bardzo duże powodzenie. Zapewne ma nadal, modelingiem nadal się zajmuje, zdarza mi się natknąć na reklamy telewizyjne z jej udziałem. 

39 minut temu, libedowsky napisał:

No ale też jesteś sam kurduplem (metr 70 ileś). 

4 godziny temu, BetiTheBest napisał:

Mam 16 ( niedługo 17 ) lat i zako...ę się w 35-50 latkach. Mam o nich seksualne i romantyczne fantazje

no pacz.. ja mam 50+ i sexualne fantazje o 16latkach ale za zgodą oczywiscie. nie zakochooje sie. czyzby zrzadzenie boze?

Edytowano przez Ismael de Mexico

4 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

To jest nic, pamiętam jak miałam 18 lat i 2 sąsiadów w wieku po 25 lat, wtedy mi się wydawali starymi dziadami już. 😄

Ja w wieku 38 lat uświadomiłem sobie, że ja niedługo sam będę po 40., więc ja zacząłem zwracać uwagę na wygląd ludzi 40+. Ja muszę przyznać, że ja jestem pozytywnie zaskoczony. Wiele kobiet 40+ nadal wygląda ładnie, a nawet młodo ❤️

1 godzinę temu, ZłyKróliczek napisał:

No ale też jesteś sam kurduplem (metr 70 ileś). 

dokladnei do tego jestem drobnokościsty wiec jak widzę wielką babę to uciekam 😄

• Haha 1

4 minuty temu, libedowsky napisał:

To dobrze, że zdajesz sobie sprawę, że Elcia urosła prawidłowo jak na kobietę (1,70 z hakiem to średni wzrost dla kobiety), to ty nie urosłeś prawidłowo jako facet. W tym momencie twoje obelgi wyglądają już w innym świetle. 

10 minut temu, Daniel86 napisał:

Ja w wieku 38 lat uświadomiłem sobie, że ja niedługo sam będę po 40., więc ja zacząłem zwracać uwagę na wygląd ludzi 40+. Ja muszę przyznać, że ja jestem pozytywnie zaskoczony. Wiele kobiet 40+ nadal wygląda ładnie, a nawet młodo ❤️

Spoko, tylko po co używasz "ja" na początku każdego zdania?

• Haha 1

14 minut temu, libedowsky napisał:

Ostatnio stałem obok blondynki 1,8m huh ale miała włoski jakby równa mi 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się