Pokraka 840 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To że wole na codzień np dresy a nie sụkienki to jeszcze chyba babochlopa ze mnie nie robi. Niscy faceci nie lubią wysokich kobiet, ale ich kompleksy to nie Twój problem i zmartwienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 2 Napisano 16 godzin temu Ela byla dość drobna na foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 287 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To że wole na codzień np dresy a nie sụkienki to jeszcze chyba babochlopa ze mnie nie robi. Dla libeda liczy się gabaryt. A tak w ogóle to ty nie nosisz ...eniek tylko namioty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 16 godzin temu Zresztą libed ja dla ciebie mogę być babochlopem nawet, ja bym to inaczej nazwała, poprostu radze sobie w życiu nawet bez faceta, muszę jeszcze tylko prawo jazdy zrobic i wtedy będę całkowicie niezależna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Niscy faceci nie lubią wysokich kobiet, ale ich kompleksy to nie Twój problem i zmartwienie Czy ja wiem czy nie lubią, mój ex z którym byłam 8 lat był pół głowy niższy ode mnie i nigdy to mu nie przeszkadzało i mi też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 840 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Czy ja wiem czy nie lubią, mój ex z którym byłam 8 lat był pół głowy niższy ode mnie i nigdy to mu nie przeszkadzało i mi też nie. Wyjątki zawsze są, ale w większości nie lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Niscy faceci nie lubią wysokich kobiet, ale ich kompleksy to nie Twój problem i zmartwienie wysocy tez z babami jest tak samo i te niskie i wysokie nie lubia malych chlopow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Zresztą libed ja dla ciebie mogę być babochlopem nawet, ja bym to inaczej nazwała, poprostu radze sobie w życiu nawet bez faceta, muszę jeszcze tylko prawo jazdy zrobic i wtedy będę całkowicie niezależna. a to co sie stalo z tym chlopem ze sobie radzisz bez niego ? sadzilem ze klaudia sobei wymyslila ze szukasz nowego chlopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Czy ja wiem czy nie lubią, mój ex z którym byłam 8 lat był pół głowy niższy ode mnie i nigdy to mu nie przeszkadzało i mi też nie. to ten o ktorym moon pisze ze wolal chlopow czy tam w tylek ? no to juz masz odpowiedz dlaczego lubil wieksze baby od siebie, chcial byc jak lex zdominowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: a to co sie stalo z tym chlopem ze sobie radzisz bez niego ? sadzilem ze klaudia sobei wymyslila ze szukasz nowego chlopa. Nikogo nie szukam, dalej jestem z maolat, mówię tylko ze potrafe sobie ze wszystkim radzic sama nawet jak tego chlopa w domu nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 16 godzin temu 21 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: 172cm to wzrost babochlopa? ex miał ile 165 ? moja jest wyższa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nikogo nie szukam, dalej jestem z maolat, mówię tylko ze potrafe sobie ze wszystkim radzic sama nawet jak tego chlopa w domu nie mam. aha czyli jednak wymyslila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: to ten o ktorym moon pisze ze wolal chlopow czy tam w tylek ? no to juz masz odpowiedz dlaczego lubil wieksze baby od siebie, chcial byc jak lex zdominowany Tak o tym ale mun przekreca wszystko bo chodziło o zupelnie cos innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: wysocy tez z babami jest tak samo i te niskie i wysokie nie lubia malych chlopow. ja lubię kobiety 170-180 cm xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 840 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: wysocy tez z babami jest tak samo i te niskie i wysokie nie lubia malych chlopow. Nie koniecznie, jak masz tyle co ziemniak to wszystkie praktycznie sa dla ciebie niskie. Ja jestem z metra cięta to praktycznie wszyscy faceci są dla mnie wysocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ex miał ile 165 ? moja jest wyższa xD No okolo tyle, moze 167, ja mam 172 i szczerze to bym chciala jeszcze ze 3cm mieć wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie koniecznie, jak masz tyle co ziemniak to wszystkie praktycznie sa dla ciebie niskie. Ja jestem z metra cięta to praktycznie wszyscy faceci są dla mnie wysocy. nom najwyższa którą poznałem miała 186 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No okolo tyle, moze 167, ja mam 172 i szczerze to bym chciala jeszcze ze 3cm mieć wiecej. hah nie wiedziałem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ja lubię kobiety 170-180 cm xD tez lubisz byc zdominowany czy masz duzo pola i szukasz baby do roboty ? 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ja jestem z metra cięta to praktycznie wszyscy faceci są dla mnie wysocy. ale zaloze sie ze wolisz tych 180cm niz 165cm czyz nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ja lubię kobiety 170-180 cm xD No wlasnie, no ale u Ciebie to zrozumiale bo sam jestes wysoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: tez lubisz byc zdominowany czy masz duzo pola i szukasz baby do roboty ? ktoś musi ze mno szafy nosić xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nom najwyższa którą poznałem miała 186 To konkretna babka, maolat tyle ma wzrostu. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 840 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nom najwyższa którą poznałem miała 186 Mam koleżankę, która ma ma 192 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ktoś musi ze mno szafy nosić xd no jakbym sie przeprowadzkami zajmowal to tez bym szukal wielkiej pdorecznej taka darmowa sila robocza jest bezcenna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 840 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, libedowsky napisał: ale zaloze sie ze wolisz tych 180cm niz 165cm czyz nie ? No cóż, nie zbieram drużyny by nieść pierścień do Mordoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: no jakbym sie przeprowadzkami zajmowal to tez bym szukal wielkiej pdorecznej taka darmowa sila robocza jest bezcenna jeszcze razem stworzymy jakieś przedsiębiorstwo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 16 godzin temu 21 minut temu, libedowsky napisał: wysocy tez z babami jest tak samo i te niskie i wysokie nie lubia malych chlopow. Dlaczego wysokie chłopy nie lubią wysokich bab? Ja mam 190 cm a moja 175, ale spotykałem się z panną która miała 178 cm i miała zjawiskowo zgrabne nogi, więc nie kumam w czym problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Dlaczego wysokie chłopy nie lubią wysokich bab? Ja mam 190 cm a moja 175, ale spotykałem się z panną która miała 178 cm i miała zjawiskowo zgrabne nogi, więc nie kumam w czym problem ludzie bzdury gadajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Dlaczego wysokie chłopy nie lubią wysokich bab? Ja mam 190 cm a moja 175, ale spotykałem się z panną która miała 178 cm i miała zjawiskowo zgrabne nogi, więc nie kumam w czym problem ty jestes nietypowy podobaja ci sie baby z grubymi nogami i uwazasz siatke na ziemniaki za sexi strój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, libedowsky napisał: ty jestes nietypowy podobaja ci sie baby z grubymi nogami i uwazasz siatke na ziemniaki za sexi strój Tamta co miała prawie 180 cm nie miała grubych nóg A ta co wtedy pokazywałem z Konfederacji w Rzeszowie to na zasadzie fetyszu, a nie babek co je normalnie podrywałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach