Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaczarowana

Jest tu ktoś??

Polecane posty

5 minut temu, Ismael de Mexico napisał:

wyjasniam forumowego mitomana..a to nie ma nic wspolnego z moonem. teraz jego sie czepiasz bo argumenty pogubiles😆

Nie czepiam się, tylko on mnie aktualnie podrywa, podszywając się pode mnie, ty projektujesz na mnie swoje fantazje seksualne, więc może się umówcie razem? W trakcie możecie nawet obaj fantazjować na mój temat :classic_cool:

Ten podszyw Siurentajski to moze byc Widmo chociaz kto tam ich wie...

Edytowano przez buongiorno

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Księgi wieczystej nie da się online tylko ewentualnie pocztą polską 

No ale on line i przez telefon można się dowiedzieć gdzie trzeba pójść i z jakimi dokumentami, i najważniejsze kiedy pójść, żeby klamki nie pocałować :classic_cool:

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

No ale on line i przez telefon można się dowiedzieć gdzie trzeba pójść i z jakimi dokumentami, i najważniejsze kiedy pójść, żeby klamki nie pocałować :classic_cool:

Nie koniecznie ale czasem tak pomogło 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Księgi wieczystej nie da się online tylko ewentualnie pocztą polską 

Idź do sądu rejonowego do wydziału ksiąg wieczystych, zabierz ze sobą akt notarialny i dowód osobisty założą Ci księgę od ręki, ewentualnie idź do notariusza tam gdzie podpisywałeś papiery, daj 200 zł i zgłosi.

Przed chwilą, Słońcem napisał:

Idź do sądu rejonowego do wydziału ksiąg wieczystych, zabierz ze sobą akt notarialny i dowód osobisty założą Ci księgę od ręki, ewentualnie idź do notariusza tam gdzie podpisywałeś papiery, daj 200 zł i zgłosi.

Notariusz ziemi nie chciała zgłosić bo pytałem 

Cześć bagienko jak tam? 

1 godzinę temu, malowany napisał:

Średnio ją kojarzę, więc mi to lata.

Ja kojarzę z kafe taki nick "Oczarowana45". Tutaj autorką tematu jest "Zaczarowana", więc kto wie. Może to ten sam nick...? 🤔

3 godziny temu, Vladislava Srăkulea napisał:

Ten magnes ma 2 dni. Mam jeszcze w domu drugi z Rzymem 😄 

juz od bardzo dawna takiej tandety nie widzialem teraz produkuja znacznie lepsze magnesy takie cienkie 😄 ktos ci jakis stary przywiozł 😄

1 godzinę temu, Słońcem napisał:

Hej, ty żyjesz xD 

3 godziny temu, KochamElcie<3 napisał:

Jakos przezyje ze nie twoj typ 🤣🤣

Cieszę się 🙂

Chodzi mi tylko o wagę. Wyglądasz za szczupło, ale to tylko w mojej opinii. Za to masz ładny uśmiech i to jest właśnie Twój główny atut 🙂

No racja, moglbym miec wieksze miesnie, ale ja zazwyczaj sie glodze i jade na samej wodzie, wiec ciezko mi cokolwiek zbudowac xD

A poza tym wiecej zawsze siedzialem przy kompie niz uzywalem miesni no i tak wyszlo, moze kakbym codziennie plywal kraulem w rzece to mialbym wieksze lapy, ale mnie ludzie odstraszaja xD

W Polsce mialem super miejscowke do plywania, w ogole fajniej tam bylo jesli chodzi o plywanie outdoor niz tu w UK u mnie xD

Bo duzo miejscowek gdzie plynie rzeka i zero ludzi, tutaj tez, ale nie tak blisko, a ja nie chce zeby mnie ktokolwiek widzial jak plywam 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się