Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Czyste niebo

ANIA NIE ANNA WRÓCIŁA

Polecane posty

3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

Ja wychodze z basenu juz sobie mysle ze sie zobaczymy dzisiaj, a tu wchodze na forum i patrze ze zemdlala.i jest w szpitalu i mi napisala a ja ja prdl

Na nastepny dzien sie wyjeebalem na rowerze i zlamalem nadgarstek i tez wyladowalem w szpitalu, ale kuurwa innym, niestety xD

Też dobry agant jesteś lachon przyleciał do uk do ciebie a na rowerze ryzykujesz jazdy 

• Haha 1

Wsiadlem na rower ledwo przytomnyzeby jechac na saune/jacuzzi, a od czwartku prawie w ogole nie spalem, bo sluchalem muzyki trance z mojej wiezy i mialem party xD

I sie wyjeebalem xD

Teraz lepiej nie wychodzic z domu po kilkudniowym party hahah

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Szkoda że nie poroochales pewnie by doszła w 3s

Watpie, my nie chcielismy sie ze soba roochac specjalnie, tylko sie spotkac. ew. Polezec ze soba albo sie poprzytulac

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

Wsiadlem na rower ledwo przytomnyzeby jechac na saune/jacuzzi, a od czwartku prawie w ogole nie spalem, bo sluchalem muzyki trance z mojej wiezy i mialem party xD

I sie wyjeebalem xD

Teraz lepiej nie wychodzic z domu po kilkudniowym party hahah

Ale gruba fabuła szkoda ze nie miałem szansy pojechać do anastazji 

No zlamalem sobie nadgarstek i nabawilem sie traumy i balem sie z domu wychodzic, teraz jest lepiej, bo juz nie boje sie wyjsc do miasta, ale wtedy to byla masakra

1 minutę temu, KochamZuze napisał:

PRZYLECIAŁA A FILIP BYŁ TAKIM SPIERRDOXEM JAK TY I UDAWAŁ ŻE MA FOBIE SPOŁECZNĄ ŻEBY TYLKO SIE NIE SPOTKAĆ 

Jak by lachon przyjechał to by musieli drzwi od klatki wymieniać tak bym wyszedł 

• Haha 1

A Katiuszka.miala.siniaki i pekniete zebro i nie chciala specjalnie, zebym ja zobaczyl w takim stanie pierwszy eaz w zyciu, no i niestety minelismy sie, 😞

spadam pa

Nie.klamalem Katiiszki, bo faktycznie balem sie wyjsc z domu, zlamalem sobie dwie kosci w nadgarstku i nabawilem sie traumy, a ona tez poobijana, niestety, do tego nigdy mi nie wybaczy, a tak to mi pisala, ze jestem cudowny i mnie kocha, i bylismy juz umowieni na kawe razem i mielismy jechac do Polski, a tu chooy 

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

A Katiuszka.miala.siniaki i pekniete zebro i nie chciala specjalnie, zebym ja zobaczyl w takim stanie pierwszy eaz w zyciu, no i niestety minelismy sie, 😞

spadam pa

A ja bym poszedł do anastazji nawet jakby miała covida 

Nie bala.sie mnie dopoki nie wyladowala w szpitalu, przez to ze zemdlala.to jej odjeebalo, a ja na nastepny dzien sobie zlamalem nadgarstek i przezylem szok i nawet w szpitalu mialem wizyte w zwiazku traumami po wypadkach wiec spadaj praavik i nie wkuurwiaj mnie szczerbaty goblinie

No trudno nigdy sie.nie.zobaczymy, za bardzo sie.podniecila i zemdlala.i wszystko zjeebala, to nie moja wina, lezak ma.racje

No trudno nigdy sie.nie.zobaczymy, za bardzo sie.podniecila i zemdlala.i wszystko zjeebala, to nie moja wina, lezak ma.racje

Ta blondynka malowana była jakaś dziwna no a masz pewność że była naprawdę e tym uk?

Nie mam pewnosci

Moze te foty wszystkie.to bylo AI tylko

Nigdy sie juz nie.dowiem

Bylo minelo, szkoda ze to sie tak skonczylo tylko przykro, a ja znowu jestem sam, a juz myslalem, ze jakis cud sie wydarzyl

Spadam lezak, do jutra, pa.xD

Jeszcze mialem delirke.bo od czwartku do niedzieli wieczoru sluchalem caly czas muzyki trance z wiezy i nie spalem do tego mialem zejscie okropne po dragach po weekendzie, a jeszcxe w pon sie wyjeebalem na rowerze i w tskim stanie katiuszka.jeszcze chxiala.zebym z nia jechal do polski, ja jej napisalem ze cie pojeebalo ze gdziekolwiek pojade no i chooy nagle w kilka dni po prostu wszystko jeeblo, ona.sie wyleczyla i dobre wyniki a ja sie rozjeebalem to byl straszny miesiac

6 minut temu, KochamElcie<3 napisał:

Nie mam pewnosci

Moze te foty wszystkie.to bylo AI tylko

Nigdy sie juz nie.dowiem

Bylo minelo, szkoda ze to sie tak skonczylo tylko przykro, a ja znowu jestem sam, a juz myslalem, ze jakis cud sie wydarzyl

Spadam lezak, do jutra, pa.xD

Brzmi niewiarygodnie żeby lachon do uk i akurat zemdlal i nie chciał odwiedzin 

Jeszcze mialem delirke.bo od czwartku do niedzieli wieczoru sluchalem caly czas muzyki trance z wiezy i nie spalem do tego mialem zejscie okropne po dragach po weekendzie, a jeszcxe w pon sie wyjeebalem na rowerze i w tskim stanie katiuszka.jeszcze chxiala.zebym z nia jechal do polski, ja jej napisalem ze cie pojeebalo ze gdziekolwiek pojade no i chooy nagle w kilka dni po prostu wszystko jeeblo, ona.sie wyleczyla i dobre wyniki a ja sie rozjeebalem to byl straszny miesiac

Ale.ona byla u mnie na forum i w.ogole mi tyle o sobie napisala ze szkoda gadac w ogole, tez mi odjeebalo przez to co mi pisala, no niestety tak to bywa, zycie

Pozdro jutro bede pa xD

Ze 2000 postow nabilismy a ona pisala mi wszystko o sobie i swojej rodzinie xD

O zadnym lachonie nie wiem co o niej, ja prdl wszystko o niej wiem xD

Edytowano przez KochamElcie<3

Ale.ona byla u mnie na forum i w.ogole mi tyle o sobie napisala ze szkoda gadac w ogole, tez mi odjeebalo przez to co mi pisala, no niestety tak to bywa, zycie

Pozdro jutro bede pa xD

Było napisać żeby dała zdjęcie ze szpitala 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się