Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17.™2

Kolejność prac po zeskrobaniu ścian wewnętrznych

Polecane posty

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Ale co ma baba do tego? Jak ja malowałem tak dom to nie miałem baby na stałe. Ja dla siebie tak zrobiłem bo lubię żyć w kolorach :classic_cool:

Moj boże to ty byłeś klientem żółtych PlayStation 2 pewnie 

23 minuty temu, buongiorno napisał:

Tez lubię szarości a oprócz tego biel, beze, zgaszone odcienie np. fioletu. W takim czarnym czy czerwonym pokoju można oszaleć jak Przemysław xd

Tak! Mam trochę kolorów, ale w kuchni farbę taki zgaszony róż, w sypialni nie wiem jak to kolor ale taki jakby szary pomieszany z jasnym fioletem. Po całym dniu pracy w domu muszę mieć spokój i ciszę. Jaskrawe kolory to nie dla mnie 

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Ja koorwicy 

Możesz kupić gotową kolorową emulsję, albo kupujesz barwniki do emulsji można mieszać kolory, do odpowiedniego.

Przed chwilą, miramar napisał:

Turkus to też odważny kolor. Zależy jeszcze jak intensywny.

Dokładnie tak. Jak malowałem chałupę to stwierdziłem, że zrobię sobie tak jak będę chciał, bo dom moich starych był zawsze bardzo zachowawczo pomalowany. Jedną z lepszych inwestycji wtedy jaką zrobiłem był tzw. sznurek malarski, bo można świetnie robić odcięcia. Nie mówię że nie mam bieli w domu, bo np. wszystkie sufity są białe, ale białe są raczej „detale niż całe ściany :classic_cool:

4 minuty temu, Kuui napisał:

Możesz kupić gotową kolorową emulsję, albo kupujesz barwniki do emulsji można mieszać kolory, do odpowiedniego.

Odpowiedni to czarny rtv agd ewentualnie też a meble biały albo jakiś stylowy drewno z metal czarnym fajny pomysł też beton 

Lubię też fiolet czy różowy jakby lachon chciał w sypialni 

Edytowano przez Pochwa w pochwie 17.™2

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Nie lubię miec scian na wszystkie kolory tęczy.

Żeby tęcze zrobić i tak nie umiecie. Jeden kolor.

Kolory podstawowe to trzy barwy: żółty, niebieski i czerwony, z których można stworzyć każdy inny kolor w gamie barw.

2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Robisz dom pogrzebowy czy miejsce spotkań dla okultystów?

Hebling room

6 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Moj boże to ty byłeś klientem żółtych PlayStation 2 pewnie 

A co jest złego w żółtym PlayStation? Nie miałem takiego ale jak dla mnie to nie robi różnicy. Jak kupiłem w USA ramę do kolarki to kazałem polakierować na kolor fuksja i tak, mam taki rower szosowy i na nim jeżdżę publicznie :classic_biggrin:

2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Ale czarny tez nie bardzo do scian, duzo lepszy dla mnie byłby np grafitowy.

Szary jest u kuzynki według mnie to dla ludzi co boją się czarnego a chcą czarny 

Czemu się boisz? 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Szary jest u kuzynki według mnie to dla ludzi co boją się czarnego a chcą czarny 

Czemu się boisz? 

Co jest fajnego w czarnym kolorze? Leżak ludzie się nie boją czarnego tylko uważają że jest chūjowy :classic_cool:

Dla mnie szare ściany to pokazanie że się nie miało pomysłu na inny kolor :classic_cool:

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

A co jest złego w żółtym PlayStation? Nie miałem takiego ale jak dla mnie to nie robi różnicy. Jak kupiłem w USA ramę do kolarki to kazałem polakierować na kolor fuksja i tak, mam taki rower szosowy i na nim jeżdżę publicznie :classic_biggrin:

Wygląda strasznie? 

Wygląda strasznie? 

Tak samo jak czarne ściany :classic_biggrin:

Co jest fajnego w czarnym kolorze? Leżak ludzie się nie boją czarnego tylko uważają że jest chūjowy :classic_cool:

Dla mnie szare ściany to pokazanie że się nie miało pomysłu na inny kolor :classic_cool:

Czarny kolor to siła 

H

Czarny kolor to siła 

H

Ty serio przemyślenia życiowe czerpiesz z reklam Tigera? :classic_laugh:

6 minut temu, Siurentajski napisał:

Dokładnie tak. Jak malowałem chałupę to stwierdziłem, że zrobię sobie tak jak będę chciał, bo dom moich starych był zawsze bardzo zachowawczo pomalowany. Jedną z lepszych inwestycji wtedy jaką zrobiłem był tzw. sznurek malarski, bo można świetnie robić odcięcia. Nie mówię że nie mam bieli w domu, bo np. wszystkie sufity są białe, ale białe są raczej „detale niż całe ściany :classic_cool:

Ja wszędzie mam na biało. Kupiłam mieszkanie z bardzo intensywnymi kolorami i przemalowywanie ich na biało było męką ale nie wyobrażałam sobie mieszkać w intensywnej zieleni przechodzącej w granat. A jak juz przemalowałam to sie okazało, że mieszkanie jest całkiem duże tylko przez te kolory sprawiało wrażenie maciupkiego.

Kolor biały powstaje z wymieszania wszystkich pozostałych kolorów, to białe przedmioty odbijają światło każdego koloru. Natomiast czarne przedmioty pochłaniają światło każdego koloru, niczego nie odbijając. Światło możemy porównać do fal morskich więc tak jak one, światło przenosi energię.

Podstawowa wiedza.

1 minutę temu, miramar napisał:

Ja wszędzie mam na biało. Kupiłam mieszkanie z bardzo intensywnymi kolorami i przemalowywanie ich na biało było męką ale nie wyobrażałam sobie mieszkać w intensywnej zieleni przechodzącej w granat. A jak juz przemalowałam to sie okazało, że mieszkanie jest całkiem duże tylko przez te kolory sprawiało wrażenie maciupkiego.

A ja mam za duże 

I może jeszcze włosy brunette? 

Akurat naturalne brunetki lubię, ale co to ma wspólnego z kolorem ścian. Lubię też babki z rudymi włosami ale nie maluję ścian na miedziany :classic_biggrin:

Mam żółty samochód i dzięki temu, w tym smutnym kraju gdzie auta kupuje się białe, szare albo czarne nigdy nie muszę swojego szukać na parkingu :classic_cool:

Akurat naturalne brunetki lubię, ale co to ma wspólnego z kolorem ścian. Lubię też babki z rudymi włosami ale nie maluję ścian na miedziany :classic_biggrin:

Mam żółty samochód i dzięki temu, w tym smutnym kraju gdzie auta kupuje się białe, szare albo czarne nigdy nie muszę swojego szukać na parkingu :classic_cool:

W 3city jest pełno kolorowych 

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

A ja mam za duże 

Nadźgaj w nim dużych mebli.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się