Barnaba 234 7 Napisano 8 Grudzień Ładna kobieta mnie zaprosiła , ubrana wojskowo . Może na amerykańskiego żołnierza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 8 Grudzień Oszusta można poznać , od kiedy zwłaszcza dziewczyna na fb pierwsza cb zaprasza i pisze ot tak hey co tam . I dalsze głupoty nadaje . To tak samo jak ja jestem ze Stargardu i zapraszam dziewczynę z Rzeszowa nw po co i pisze. Daleko ona mieszka , nie zna . Chyba że inaczej jest wśród ludzi atrakcyjnych , nw . Dziewczyny nie piszą pierwsze zwłaszcza na fb nie znajome. Nawet i na portalach randkowych . W tym moim zdaniem można poznać oszusta . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 226 Napisano 18 godzin temu do mnie też na fb napisała jakaś lalunia, zablokowałem od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, kris888 napisał: do mnie też na fb napisała jakaś lalunia, zablokowałem od razu. Łatwo można poznać oszusta , jestem ze Szczecina , i pisze do kogoś z Rzeszowa nw po co hey co tam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach