Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 22 godziny temu Dobra kawa wypita idę robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, marawstala napisał: Zwykle od podłogi się zaczyna, a później ściany... sufit masz już pomalowany to teraz tylko wykładzina. Muszę od sufitu bo ubrudze pedzel walek podłoga i będzie wysoko brzydko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 22 godziny temu Najpierw pędzlem maluj boki, krawędzie oraz trudno dostępne miejsca. Następnie farbę odlej do kuwety,... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Muszę od sufitu bo ubrudze pedzel walek podłoga i będzie wysoko brzydko Bo tak się maluje, że zaczynasz od sufitu... ale pisałeś też o podłodze jakby doszła wymiana lub malowanie to remont troche inaczej by wyglądał.Tutaj jest ok. bo dasz wykładzinę na końcu. Edytowano 22 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 22 godziny temu (edytowany) Zakładasz worek na śmieci na kuwetę przed wylaniem do niej farby? Edytowano 22 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 22 godziny temu (edytowany) To jest świetny patent bo worek wywalasz do kosza a kuweta czysta... w trakcie malowania pomiędzy warstwami można takim workiem owinąć pędzel i farba nie zaschnie na nim. Edytowano 22 godziny temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 22 godziny temu Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, marawstala napisał: Zakładasz worek na śmieci na kuwetę przed wylaniem do niej farby? Nie bo kuwety po 5zl na allegro jedną już nawet nie umylem będzie do wywalenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, marawstala napisał: Bo tak się maluje, że zaczynasz od sufitu... ale pisałeś też o podłodze jakby doszła wymiana lub malowanie to remont troche inaczej by wyglądał.Tutaj jest ok. bo dasz wykładzinę na końcu. Już odciolem połowę jeszcze na dole i okolice grzejnika i okna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malchik Gay 3 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Nie bo kuwety po 5zl na allegro jedną już nawet nie umylem będzie do wywalenia Ty nawet 5 zł nie masz Edytowano 19 godzin temu przez Malchik Gay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 19 godzin temu Katiuszka i srakfetka tez by nie mialy 5zl gdyby tak nie dawaly doopy komu popadnie xD one sa rasowymi prostyytutkami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Malchik Gay napisał: Ty nawet 5 zł nie masz To prawda nie mam bilonu 5zl Edytowano 19 godzin temu przez Dużo pochwy w pochwie 17.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malchik Gay 3 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: Katiuszka i srakfetka tez by nie mialy 5zl gdyby tak nie dawaly doopy komu popadnie xD one sa rasowymi prostyytutkami xD One by mogły kupić ciebie razem ze sponsorem i z waszą meliną jakby chciały bo są z bogatych rodzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 19 godzin temu Kupuja to je klienci codziennie bo sa prostytuutkami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 189 Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Straciłem zdrowie dziewczynę depozyt i matke nie da się mieć silniejszej psyche Niestety nie masz silnej psychiki, jesteś mitomanem kompletnym, do tego masz urojenia albo po prostu jesteś głupi (ale To taka głupota zahaczająca o uposledzenie umysłowe na które sie ma papier) - przykład : twierdzenie ze To ze jakaś baba poczęstowała cie ptasim mleczkiem to jakis podtekst to by sie kleiło z tym jak kiedys opowiadałeś o tym ze w dzieciństwie diagnozował cie jakis psycholog. Nikogo nie diagnozował (a już zwłaszcza w tammtych czasach) psycholog bez potrzeby. Ja mysle, ze ty po prostu jesteś niepełnosprawny intelektualnie w stopniu lekkim bądź znacznym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 19 godzin temu ty pravik patrzysz jak je posuwaja klienci i walisz koonia do tego Gadasz z nimi przez telefon i sluchasz jak jecza, gdy wlasnie penetruje nimfette i katiuszke.17.2cm lezaka.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2036 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Nie bo kuwety po 5zl na allegro jedną już nawet nie umylem będzie do wywalenia Jak uważasz. Tak ponoć malują profesjonaliści i faktycznie niby niewielka zmiana ale genialna. : ) Edytowano 19 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 14 Napisano 19 godzin temu A Srynik to geysza rzeczna, to romantisz bardzo a moon będzie oświetlal jego ciało i świeżo ogolony tors a woda będzie pieścić swym nurtem jego pasztetowa huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 19 godzin temu Tak, moze.sobie dzisiaj poplywam w stawie za miastem przy blasku ksiezyca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zazdrość kotleta 5 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, buongiorno napisał: A Srynik to geysza rzeczna, to romantisz bardzo a moon będzie oświetlal jego ciało i świeżo ogolony tors a woda będzie pieścić swym nurtem jego pasztetowa huh A twoja dziewczyna nie może pogodzić się z upływającym czasem i coraz więcej filtrów stosuje https://iili.io/2Xm3p2a.jpg xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Niestety nie masz silnej psychiki, jesteś mitomanem kompletnym, do tego masz urojenia albo po prostu jesteś głupi (ale To taka głupota zahaczająca o uposledzenie umysłowe na które sie ma papier) - przykład : twierdzenie ze To ze jakaś baba poczęstowała cie ptasim mleczkiem to jakis podtekst to by sie kleiło z tym jak kiedys opowiadałeś o tym ze w dzieciństwie diagnozował cie jakis psycholog. Nikogo nie diagnozował (a już zwłaszcza w tammtych czasach) psycholog bez potrzeby. Ja mysle, ze ty po prostu jesteś niepełnosprawny intelektualnie w stopniu lekkim bądź znacznym Chciano mnie dać do 3 klasy podstawówki od razu wypowiedzi elokwencji umiejętności liczenia mnożenia procentów iq180 wyszło, później testy na dysleksja bo miałem same 5 a z dyktando 1 czy 2 nawet jak nauczyłem się na pamięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 14 Napisano 19 godzin temu Moja potencjalna dziewczyna nie wygląda wulgarnie tylko ma niewinno urodę bo agresywne soki chyba nie trawią swojego przeciwieństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 208 Napisano 19 godzin temu Ja gdy mialem 6 lat to dostalem od dziadka paleczki do perkusji nakuurwialem na dywan nimi do rytmow Sepultury czy Slipknot bo chrzestny mial wieze technics i plyty CD i duzo metalu xD a potem dostalem zestaw jak mialem 9 lat haha, pamietam to do tej pory jak wbijam na chate a tam zestaw perkusyjny, to byla niespodzianka... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 19 godzin temu 8 minut temu, aaaaaaaaa napisał: twierdzenie ze To ze jakaś baba poczęstowała cie ptasim mleczkiem to jakis podtekst No byłem u samotnej matki na kawie... Później pokazywała mi bieliznę w sypialni... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 33 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Chciano mnie dać do 3 klasy podstawówki od razu wypowiedzi elokwencji umiejętności liczenia mnożenia procentów iq180 wyszło, później testy na dysleksja bo miałem same 5 a z dyktando 1 czy 2 nawet jak nauczyłem się na pamięć. czyli byłeś przypadkiem do badania dla naukowców, bo za orotografię i alegebrę odpowiadają te same rejony mózgu które w dodatku u schizofreników bardzo czesto szwankują i rzeczywiście odpowiadają za to co jest postrzegane w szerokim ujęciu w społeczeństwie jako inteligencja (kora przedczołowa). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 19 godzin temu 11 minut temu, marawstala napisał: Jak uważasz. Tak ponoć malują profesjonaliści i faktycznie niby niewielka zmiana ale genialna. : ) Narzędzia chowam do siatki jak idę na kawę np bo mi godzina schodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zazdrość kotleta 5 Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17.2 napisał: Chciano mnie dać do 3 klasy podstawówki od razu wypowiedzi elokwencji umiejętności liczenia mnożenia procentów iq180 wyszło, później testy na dysleksja bo miałem same 5 a z dyktando 1 czy 2 nawet jak nauczyłem się na pamięć. Badali ci iloraz inteligencji, bo szkoła specjalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twój bóg i pan 33 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, zazdrość kotleta napisał: Badali ci iloraz inteligencji, bo szkoła specjalna. mogła być specjalna, bo jak sobie przypomnisz to ci co się uczyli dobrze to uczyli się dobrze ze wszystkiego, a ci co źle to źle ze wszystkiego. więc odleżyna jakz wykle wymyśla farmazony o swojej przeszłości których nigdy nie było, mitomania się załączyła. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, zazdrość kotleta napisał: Badali ci iloraz inteligencji, bo szkoła specjalna. Bo staralem się o przydzial poza rejonem gdyż tam miałem już kolegów poszedłem do dyrektorki ona mi zrobiła serie pytan i była w szoku i chciała od razu 3 klase dać badania i powrót ja decydowałem, wybrałem kolegów debíli i normalny tok nauki Edytowano 19 godzin temu przez Dużo pochwy w pochwie 17.2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17.2 48 Napisano 19 godzin temu Ogólnie to było tak że zamiast mnie mama odbierac ze szkoły ja ją odbieralem z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach