Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Busz3131

Lodzia farbowana szuka bakłażana.

Polecane posty

Dobłeeeee, w sensie tytułu nowego wątku 😅 Co tam sobie nasz dama nabazgrała na swoim boskim ciele z galarety i kisielu?

• Like 1
  • Thanks 1

5 minut temu, evoiva napisał:

Dobłeeeee, w sensie tytułu nowego wątku 😅 Co tam sobie nasz dama nabazgrała na swoim boskim ciele z galarety i kisielu?

Focxiego i sowe. Te tatuaze bez ladu i skladu idealnie oddaja jej stan glowy. Totalny chaos. 

Edytowano przez MONIKA
  • Thanks 1

4 minuty temu, MONIKA napisał:

Focxiego i sowe. Te tatuaze bez ladu i skladu idealnie oddaja jej stan glowy. Totalny chaos. 

Ale super RĘKAW mega sztos zarombisty, jaram się wydziaranymi laskami

23 minuty temu, MONIKA napisał:

Tak jak się spodziewałam -wszystko od czapy, juz wygląda jak komiks rysowany przez dziecko. Tak trzymaj siwa- dont give up.

Edytowano przez evoiva
  • Like 3

23 minuty temu, Lolutka40 napisał:

Waga roooosneeeeeee

Jodzia sumooo.

• Haha 1

A mi się wydaje że ona schudła ostatnio i cycki mniejsze ma..

Zakolak: "Zawsze myślałam, że cemne włosy postarzajom, a wy mi mowice że wyglądam mlodziej. Normalnie jestem jak Benjamin Button."

Jak Button to nie ale jak baton to na pewno. Jesteś tak samo lepka jak Pawełek, tyle że od brudu a nie cukru no i wypełniona alkoholem 😅😅😅

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

a ja nadal nie jestem w stanie dotrwać do końca jej wyrywów, mam wrażenie, ze oglądam chorą kobietę,                                                                                                                                                     

• Like 1

Przed chwilą, MONIKA napisał:

Doczekałam się wydziarania na skórze cesarzowej 😂

• Haha 1

Przed chwilą, omgeee napisał:

a ja nadal nie jestem w stanie dotrwać do końca jej wyrywów, mam wrażenie, ze oglądam chorą kobietę,                                                                                                                                                     

To polecam końcówkę jak mierzy koszulkę i za ciasny dres, nazywa buty ...mi i narzeka na rolujące się majtki i wystający brzuch a chce mieć deskę 😁

4 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

To polecam końcówkę jak mierzy koszulkę i za ciasny dres, nazywa buty ...mi i narzeka na rolujące się majtki i wystający brzuch a chce mieć deskę 😁

co za problem..niech zrobi lipo + bbl.

Jprdl... Ten dres w rozmiarze S po młodszej siostrze:classic_laugh: Czy ona się nie widzi? Czy to ten astygmantyzm...

• Like 1

6 minut temu, Paryz London napisał:

Wy tak serio to wszystko oglądacie? Przecież te wlogi naja ponad godzinę.

Przyspieszenie na 2, inaczej nie da rady słuchac tego mlaskania, cmokania, mamlania...

Jakbym ją zobaczyła na w tym dresiku gdzieś to bym głośno wybuchła śmiechem.

• Like 1

16 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

o fiu. c. kkk, jakas moda wsród youtuberek wciskać się w małe ciuchy, ona nadal nami te syfiaste łańcuchy? 

Nie da se ne zauwazyc ze gdy lodzia ma cos do roboty, musi gdzies isc, wyjsc z domu to nagle nie ma depresji. Przez pare sni chodzi podniecona. Potem jak znowu wjezdza nuda i lezenia na fjutonie to zaczyna sie na nowo.. depresja...epizod...psychiatra...terapia blaaablaaaa. Za robote se wez sywa, posprzataj chałupe, zapisz sie na basen, na zumbe, cokolwiek, wyjdz z domu to ci sie skonczy wielce depresja, a przede wszystkim schudniesz bo nie bedzoesz zalegac na dupie z toną zarcia obok. 

• Like 2
  • Thanks 2

Dupsko jak u starszej Pani, płaski pampers do kolan 

• Haha 1

"su.. je...ane" o butach które ją otarły 

"włazcie szm...ty" o butach, które ciężko założyć 

• Haha 1

Ten jej ałtfit na robienie tatuażu 🤭 zaczynając od tandetnego makijażu lat 2000-2010, kolczyków grube koła, które wtedy też były modne. Wygląda kiczowato, jakby zrobiła regres makijazowy i modowy. Kończąc na za małym dresie i tych łancuchach wiszących na grubej ulanej szyi. Wszystko wygląda źle i kiczowato. Nie dziwię się, że nie podoba się sobie. 

Edytowano przez Nikita111111
  • Like 1

26 minuta siwa opowiada o szybkim zb*liżeniu gdy nie zdążyła zdjąć skarpetek. Te jej wywody są obleśne. 

Przed chwilą, omgeee napisał:

o fiu. c. kkk, jakas moda wsród youtuberek wciskać się w małe ciuchy, ona nadal nami te syfiaste łańcuchy? 

Ostatnio te łańcuchy były w komplecie z czerwonym płaszczykiem i kolczykami typu małe koła. Wyglądała jak z jakiegoś plemienia.

Dres zapewne z %

• Haha 1

Przed chwilą, Mi a napisał:

26 minuta siwa opowiada o szybkim zb*liżeniu gdy nie zdążyła zdjąć skarpetek. Te jej wywody są obleśne. 

Jak wciągała te czarne spodnie dresowe i był ten kadr gdzie cyce na cały ekran, ta nagle podskoczyła i krzyczy "wszedł" sapiąc. Wyglądało jakby co innego weszło i nie na tyłek a w 😅😂😂😂😂

Edytowano przez Sowa z Mazur
  • Haha 3

37 minut temu, Mi a napisał:

Do slynnego zblizenia doszlo podczas meczu Realu z Madrytem, odbywajacego sie na Warmii. Przystojny pilkarz jak jom dopadl, to nie zdazyla zdjac nie tylko skarpetek ale i gumofilcow. 🤣

Edytowano przez Busz3131

2 godziny temu, Lolutka40 napisał:

Waga roooosneeeeeee

Może robi masę 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się