Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ZłyKróliczek

W którym momencie...

Polecane posty

kolejny dział padł i zamienił się już tylko w trollownię przegrywów i dialogi upośledzonych? 🤔 Jakoś to nagle i szybko poszło 🤔

w tym w ktorym piszace na nim swiry z ero robily to co na ero czyli zglaszaly co drugi post bo im nie pasowal

Jakoś mi wszystko jedno z tego powodu. Fajne są posty o remontach, można się dowiedzieć jak pomalować ścianę, albo jak oderwać taśmę.

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Dokładnie wszystko się zaczęło od imigrantów z ero 🤣

A to łobuzy!

1 godzinę temu, libedowsky napisał:

w tym w ktorym piszace na nim swiry z ero robily to co na ero czyli zglaszaly co drugi post bo im nie pasowal

Które to te świry z ero poza widmokiem? Bo znam tylko w pełni zdrowych psychicznie z uczuciowego, czyli leżaków, przemków, filipków, toszirów i Ciebie, czyli pełnię zdrowia. 

• Like 1

3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Które to te świry z ero poza widmokiem? Bo znam tylko w pełni zdrowych psychicznie z uczuciowego, czyli leżaków, przemków, filipków, toszirów i Ciebie, czyli pełnię zdrowia. 

kazdy kto codziennie zglasza jakies posty a pozniej narzeka ze nie ma tematow bo pokasowane jest wg mnie swirem bo nie rozumie prostych zaleznosci

1 godzinę temu, malowany napisał:

Jakoś mi wszystko jedno z tego powodu. Fajne są posty o remontach, można się dowiedzieć jak pomalować ścianę, albo jak oderwać taśmę.

Leżak to rasowa samotna attention whore i będzie łapał uwagę na cokolwiek, a że nic innego się tu już nie dzieje, to desperaci będę czytać i doradzać nawet o taśmie. Kolejny jest fifi i reszta psychiatryka. 

1 minutę temu, libedowsky napisał:

kazdy kto codziennie zglasza jakies posty a pozniej narzeka ze nie ma tematow bo pokasowane jest wg mnie swirem bo nie rozumie prostych zaleznosci

No ale napisałeś, że to osoby z ero zgłaszają, także pytam, które to osoby z ero, bo rozumiem, że ci, którzy od początku gnili na uczuciowym, niczego nie zgłaszają. 

1 minutę temu, nie, bo choru napisał:

ja zgłaszam wszystko jak leci bez czytania 

Z innych działów też?

1 godzinę temu, ZłyKróliczek napisał:

kolejny dział padł i zamienił się już tylko w trollownię przegrywów i dialogi upośledzonych? 🤔 Jakoś to nagle i szybko poszło 🤔

Królica...., a moim zdaniem inaczej to było 😏 Wyhejtowałaś normalne dziewczyny, i zostałaś sam na sam z patusami, i podniecasz się tym, brylując w ich towarzystwie 😏 Uwielbiasz to, taka atencja od wszystkich, i wszystko tylko dla Ciebie 😌😏

• Haha 1

Wege świry prawie zagłodziły 3-latkę, jeszcze nie wiadomo, czy przeżyje. Dziwię się, że zarzut ma dotyczyć tylko narażenia na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia i zdrowia, a nie dodatkowo także znęcania się ze szczególnym okrucieństwem. 

Ku..., matka, która powinna chronić swoje dziecko, głodzi je i nie widzi, że ma szkielet w domu, zaje...ć to mało. 

• Like 1

1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Królica...., a moim zdaniem inaczej to było 😏 Wyhejtowałaś normalne dziewczyny, i zostałaś sam na sam z patusami, i podniecasz się tym, brylując w ich towarzystwie 😏 Uwielbiasz to, taka atencja od wszystkich, i wszystko tylko dla Ciebie 😌😏

tu tez niedlugo zostanie z pieprzem i lezakami, przemkami i fifimi.

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

A ty to kto? 🤔 Ten tekst śmierdzi tekstami starych pudeł z ero 😙

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Wege świry prawie zagłodziły 3-latkę, jeszcze nie wiadomo, czy przeżyje. Dziwię się, że zarzut ma dotyczyć tylko narażenia na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia i zdrowia, a nie dodatkowo także znęcania się ze szczególnym okrucieństwem. 

Ku..., matka, która powinna chronić swoje dziecko, głodzi je i nie widzi, że ma szkielet w domu, zaje...ć to mało. 

ale przeciez wg prawa ktore uchwalono w ostaytnich 10 latach dziecko to wlasnosc rodziców nie mozna bez ich zgody uczyc go o pewnych rzeczach to i karmic pewnie tez nie mozna jak rodzice sobie nie zycza.

to pokazuje ze patologi trzeba odbierac dzieci a nie dawac zasilki.

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

a na tym forum sa jakies mlode osoby poza muchosem ? chyba nie wiec piszesz tez o sobie.

1 minutę temu, libedowsky napisał:

tu tez niedlugo zostanie z pieprzem i lezakami, przemkami i fifimi.

Ale co ty masz do mnie, stary betonie? Ja nie otaczam się patusami, to ty lubisz za nimi biegać :) Klaudii to napisz. 

• Haha 1

Właśnie miałam się pytać co to za lampucera, bo na ogóra za składnie napisane.

To bardzo ciekawa dyskusja a poziom jej jest niebywale wysoki. 😄

Śledzę z ciekawością. 😄 Coś się zaczyna dziać. 😄

Przed chwilą, libedowsky napisał:

a na tym forum sa jakies mlode osoby poza muchosem ? chyba nie wiec piszesz tez o sobie.

Kiedy weszłam na ero, byłam młoda jak pierwiosnek i takie właśnie teksty czytałam od starych cyber-mamusiek, zazdrosnych o każdą uwagę onanów, których miałam we du.pie 😎

Ale co ty masz do mnie, stary betonie? Ja nie otaczam się patusami, to ty lubisz za nimi biegać 🙂 Klaudii to napisz. 

nic nie mam pisze ci ze historia sie kolem toczy jak w sto lat samotnosci  i tu robicie to samo co na ero.

moim zdaniem na ero byly wieksze patusy to ty uwazasz ze tam pisali normalni ludzie moim zdaniem ktos kto biega caly dzien z kolkiem w du.ie nie jest normalny 😄

Przed chwilą, libedowsky napisał:

nic nie mam pisze ci ze historia sie kolem toczy jak w sto lat samotnosci  i tu robicie to samo co na ero.

moim zdaniem na ero byly wieksze patusy to ty uwazasz ze tam pisali normalni ludzie moim zdaniem ktos kto biega caly dzien z kolkiem w du.ie nie jest normalny 😄

Dobra, won dziadu 🙂

2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Właśnie miałam się pytać co to za lampucera, bo na ogóra za składnie napisane.

A nie mam pojęcia zielonego, takich pudernic tam było dużo 😄

2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

A Ty? 🤣

ja sie juz zmeczylem zakladaniem nowych kont 😄

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Kiedy weszłam na ero, byłam młoda jak pierwiosnek i takie właśnie teksty czytałam od starych cyber-mamusiek, zazdrosnych o każdą uwagę onanów, których miałam we du.pie 😎

kiedys kazdy byl mlody te stare pudla tez 😄 obecnie wszyscy jestesmy starzy wlacznie z toba 😄

5 minut temu, libedowsky napisał:

ale przeciez wg prawa ktore uchwalono w ostaytnich 10 latach dziecko to wlasnosc rodziców

Poproszę tę podstawę prawną. 

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Dobra, won dziadu 🙂

przed chwila narzekalas ze nikt nie pisze a teraz mnie wyganiasz mimo ze pewnie polowe postyow napisalem w tym temacie.

juz wiesz co mialem na mysli piszac swiry 😄 ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się