Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ZłyKróliczek

W którym momencie...

Polecane posty

1 minutę temu, Pokraka napisał:

W razie jak byś się chciała rozwieść, to nie trzeba będzie zmieniać nawet dowodu.

To też.

19 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Mój temat nie miał na celu ataku na tzw "normalnych", nie widzę, bym ja zainicjowała 🙂 Podskoki libcia, czy qwerci mi nie przeszkadzają, natomiast szybciej nudzą, niż kiedyś 😉

wygladasz na podekscytowana jakbys sie chciala czyms pochwalic wiec pochwal sie wreszcie 😄

jakis pierscien czarnoksieznika w stylu wiktorianskim dostalas ? bombelek sie urodzil ? czy jeszcze cos innego 😄 ?

1 minutę temu, libedowsky napisał:

to by bylo króliczkówna 😄

Króliczyna.

19 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Oczywiście byłam

niemozliiwe w takiej dziczy ? tam ludzie jedza jedzenie ktore smierdzi ropa naftowa 😄

5 minut temu, libedowsky napisał:

wygladasz na podekscytowana jakbys sie chciala czyms pochwalic wiec pochwal sie wreszcie 😄

jakis pierscien czarnoksieznika w stylu wiktorianskim dostalas ? bombelek sie urodzil ? czy jeszcze cos innego 😄 ?

Zazdrościsz gówniaka 😀

5 minut temu, libedowsky napisał:

była w Egipcie i to była fancy wycieczka dla wszechstronnie wykształconych, ale wstydzi sie przyznać bo przed chwilą mnie za to samo hejtowała 😜 

Przed chwilą, libedowskу napisał:

Zazdrościsz gówniaka 😀

moon czy widmok ?

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

była w Egipcie i to była fancy wycieczka dla wszechstronnie wykształconych, ale wstydzi sie przyznać bo przed chwilą mnie za to samo hejtowała 😜 

Nie udawaj głupiej, Grażyna, nikt Cię nie hejtował za Egipt, tylko heheszkowal z tego, że wyższa sfera biznesowa ledwo ciuła 2 tysiaki 😉 Owszem, byłam i nawet te iks lat temu to nie kosztowało 2 tysięcy tylko więcej, więc nie wyobrażam sobie warunków za taką sumę (mieszka się pewnie z karaluchami).

10 minut temu, miramar napisał:

Króliczyna.

mnie w szkole uczyli ze przed slubem to króliczkówna

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Nie udawaj głupiej, Grażyna, nikt Cię nie hejtował za Egipt, tylko heheszkowal z tego, że wyższa sfera biznesowa ledwo ciuła 2 tysiaki 😉 Owszem, byłam i nawet te iks lat temu to nie kosztowało 2 tysięcy tylko więcej, więc nie wyobrażam sobie warunków za taką sumę (mieszka się pewnie z karaluchami).

i pluskwami. to moje ulubione towarzystwo.

3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Może o euro pisała. A to różnica.

Chociaż dwa tysiące zeta to tez zależy gdzie i na ile. Można bez karaluchów.

Edytowano przez miramar

Przed chwilą, libedowsky napisał:

mnie w szkole uczyli ze przed slubem to króliczkówna

Chodzi o to jak po ślubie. Bo przed jest Zły króliczek.

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

to byla prestizowa wycieczka bo all inclisive i 5 gwiazdek 😄 a w umowie zagwarantowali ze nie bedzie sraczki 😄

Przed chwilą, libedowsky napisał:

to byla prestizowa wycieczka bo all inclisive i 5 gwiazdek 😄 a w umowie zagwarantowali ze nie bedzie sraczki 😄

a kelner nie napluje do drinka

warunki nie zaleza od tego ile wydasz tylko okresu w jakim jedziesz i tego czy umiesz cos kupic czy nie.

tylko proste baby sadza ze jak cos kosztuje 2k to nie moze byc to samo za co one zaplacily 4k otoz moze byc.

mozesz sobie poojechac do novotelu w marsa alam za nieco ponad 2k widzialem z dwa dni temu na itace a w sierpniu ten sam hotel bedzie kosztowal 5k. to nie znaczy ze w sierpniu beda cie nosic tam na rekach co wiecej bedzie tam wiekszy tlok 😄

• Thanks 1

2 minuty temu, miramar napisał:

Może o euro pisała. A to różnica.

ja napisałam że wole wydać 2,5k za osobe na wyjazd do dubaju niz za ruter który i tak za 3 lata będzie przestarzały.

A bardzo wykształcona i elokwentna koleżanka zrozumiała że lece do Egiptu z karaluchami 😜 

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

a kelner nie napluje do drinka

kernel prosil zeby zostali friendsami na fejsbuku 😄 a jak wyjezdzali to plakal  😄

Edytowano przez libedowsky

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Moon

no po kolejnym poscie zajarzyłem

Edytowano przez libedowsky

26 minut temu, libedowsky napisał:

warunki nie zaleza od tego ile wydasz tylko okresu w jakim jedziesz i tego czy umiesz cos kupic czy nie.

tylko proste baby sadza ze jak cos kosztuje 2k to nie moze byc to samo za co one zaplacily 4k otoz moze byc.

mozesz sobie poojechac do novotelu w marsa alam za nieco ponad 2k widzialem z dwa dni temu na itace a w sierpniu ten sam hotel bedzie kosztowal 5k. to nie znaczy ze w sierpniu beda cie nosic tam na rekach co wiecej bedzie tam wiekszy tlok 😄

Zostawiam nieprostym szukanie najtaniej, zrozum to betonie, że mnie to zwyczajnie nie interesuje, bo zabiera czas. Tak samo nie szukam taniego masła. I nie udawaj tu wielce obrońcy qwertusi tylko dlatego, że teraz łazi za mną, a nie za twoją narzeczoną, bo bekę rzniesz równo z jej "wyższej sfery" 😄 Ja w Egipcie byłam, jak byłam dziewczęciem niemal jeszcze i nie pamiętam już dokładnie co i jak, byłam jeszcze z innym facetem 😄

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Zostawiam nieprostym szukanie najtaniej, zrozum to betonie, że mnie to zwyczajnie nie interesuje, bo zabiera czas. Tak samo nie szukam taniego masła. I nie udawaj tu wielce obrońcy qwertusi tylko dlatego, że teraz łazi za mną, a nie za twoją narzeczoną, bo bekę rzniesz równo z jej "wyższej sfery" 😄 Ja w Egipcie byłam, jak byłam dziewczęciem niemal jeszcze i nie pamiętam już dokładnie co i jak, byłam jeszcze z innym facetem 😄

Czy ten mężczyzna mówił na ciebie płaska 😀

I sedno nie w tym, czy jest sens na coś wydać 2 tysiące, czy więcej. Sedno jest w tym, że dla zamożnej osoby to nie jest kwota. Więc jeśli ktoś lansuje się na bogaczkę, a taka kwota stanowi dla niego przedmiot w ogóle rozważania, to serio lepiej by na etacie wyszedł niż bawił w byznesy :)

A o kompleksach qwerci świadczy jej obecne kłamstwo, które wciska, że pisała o Dubaju, pisała o Egipcie, ale po namyśle stwierdziła widocznie, że Dubaj bedzie chyba bardziej snobistycznie 😄

32 minuty temu, Siurentajski napisał:

Moon

Przestań mnie pomawiać o podszywy jakiegoś niedorozwoja.

Przed chwilą, buonanotte napisał:

Przestań mnie pomawiać o podszywy jakiegoś niedorozwoja.

Jakbyś się notorycznie nie podszywał to by cię nikt nie pomawiał :classic_cool:

• Thanks 1

50 minut temu, libedowsky napisał:

Już wtedy Ci pisałam betonie, że jak już, to jednak padnie na klasyczny brylant :)

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

I sedno nie w tym, czy jest sens na coś wydać 2 tysiące, czy więcej. Sedno jest w tym, że dla zamożnej osoby to nie jest kwota. Więc jeśli ktoś lansuje się na bogaczkę, a taka kwota stanowi dla niego przedmiot w ogóle rozważania, to serio lepiej by na etacie wyszedł niż bawił w byznesy 🙂

A o kompleksach qwerci świadczy jej obecne kłamstwo, które wciska, że pisała o Dubaju, pisała o Egipcie, ale po namyśle stwierdziła widocznie, że Dubaj bedzie chyba bardziej snobistycznie 😄

Zaraz ci poszukam tego wpisu kłamliwa s*ko

• Haha 1

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Zaraz ci poszukam tego wpisu kłamliwa s*ko

Nieładnie jak na wyższą sferę 😉 Tylko znajdz ten pierwszy temat, ten temat nr 1, na którym pocisnęła Ci krejzola, bo że potem pisałaś o Dubaju, to ja wiem 😉

Nieładnie jak na wyższą sferę 😉 Tylko znajdz ten pierwszy temat, ten temat nr 1, na którym pocisnęła Ci krejzola, bo że potem pisałaś o Dubaju, to ja wiem 😉

Jprdl ale dno. Przewrotka pisała o Abu Dhabi to na pewno pisałam o Egipcie. Jesteś równie żenująca jak twój niedorozwinięty daddy

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się