libedowsky 226 Napisano 5 godzin temu (edytowany) jestem ciekaw czy kiedykolwiek ktoś coś durniejszego nakrecił. Jakbym musiał na niego iśc do kina i stać w korkach to bym żądał odszkodowania za za stracony czas. Wytrzymalem 25 minut tej bezdennej głupoty. Edytowano 5 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 6 Napisano 5 godzin temu alien 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 800 Napisano 4 godziny temu Reklama, zajawki i nadmiar różowego koloru zniechęciły mnie skutecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 584 Napisano 4 godziny temu Tak, Ciacho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1295 Napisano 4 godziny temu Tak, oglądalam glupsze. Barbie nie powalilo mnie na kolana, to byla jedna wielka reklama moim zdaniem a przeslanie tez bylo dosyc proste i nic odkrywczego tam nie bylo. Ot, prosta i łatwa do oglądania historyjka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 94 Napisano 3 godziny temu Tam bylo calkiem fajne, sympatyczne przeslanie, jakby ktos sie wsluchal i ogladal do konca, a nie tylko nastawil sie na krytykowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Tak, Ciacho. no tak zapomnialem tez ogladalem z 20 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, awaria napisał: Tam bylo calkiem fajne aha az boje sie zapytac jakie inne fajne filmy ogladalas pewnie smolensk i zenka. naprawde nie wiem jak mozna cos tak bezdennie glupiego ogladac do konca Edytowano 3 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 94 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, libedowsky napisał: aha az boje sie zapytac jakie inne fajne filmy ogladalas pewnie smolensk i zenka. Nie wiem, co to za filmy, nie jestem na biezaco. Ostanio ogladalam fajny film The Return. Przedostanio kilka innych z Juliete Binoche, bo ja bardzo lubie. Ale ty nie wiesz, jakie tam bylo przeslanie w Barbie, bo nie ogladales, wiec czcza dyskusja. A wizualnie film wydaje sie faktycznie rozowy i szmirowaty, i na tym zatrzymal sie twoj zmysl postrzegania. Edytowano 3 godziny temu przez awaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 800 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, awaria napisał: Tam bylo calkiem fajne, sympatyczne przeslanie, jakby ktos sie wsluchal i ogladal do konca, a nie tylko nastawil sie na krytykowanie. Krótki reportaż kręcony przez amatora może bardziej wzruszyć i zmusić do refleksji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 94 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Krótki reportaż kręcony przez amatora może bardziej wzruszyć i zmusić do refleksji. Szczegolnie jak sie go nie obejrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, awaria napisał: Nie wiem, co to za filmy, nie jestem na biezaco. Ostanio ogladalam fajny film The Return. Przedostanio kilka innych z Juliete Binoche, bo ja bardzo lubie. Ale ty nie wiesz, jakie tam bylo przeslanie w Barbie, bo nie ogladales, wiec czcza dyskusja. A wizualnie film wydaje sie faktycznie rozowy i szmirowaty, i na tym zatrzymal sie twoj zmysl postrzegania. ale po co mam go..no ogladac zeby jakies przeslanie dla dzieci zobaczyc ? co bylo tym przeslaniem ze pustaki nie sa puste ? ze nie wyglada najwazniejszy czy jeszcze cos rownie glebokiego ? przeciez to reklama firmy mattel jak mozna ogladac reklame ponad godzine ? tam sa pewnie zareklamowane wszystkie zbawki w stylu barbie i kon barbie i pies barbie i domek dla lalek etc. o to przeslanei ci chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ludzie zdurnieli do reszty ze ida do kina i ogladaja 1,5h reklame lalek i akcesoriów ubrana w film z przeslaniem Edytowano 3 godziny temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 800 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, awaria napisał: Szczegolnie jak sie go nie obejrzy. Słusznie wyżej napisałaś, że wydał mi się po zajawkach szmirowaty. Żeby nie było. Gwiezdnych wojen też nie oglądam i innych terminatorów czy Batmana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 6 Napisano 3 godziny temu postuję jeden z najlepszych filmów akcji w historii kina usa: nie wiem jakim cudem przeskok od drugiej do trzeciej części był tak traumatycznym niewypałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 584 Napisano 3 godziny temu Barbie jest prostym filmem z nieskomplikowanym feministycznym przesłaniem. Ale wizualnie jakoś tam wygląda w swojej konwencji, aktorzy jakoś tam grają. Mnie nie zirytował aż tak, żeby go od razu wyłączyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 6 Napisano 3 godziny temu w tym roku to było pieniężne, byłem w kinie. bardzo mocny film, brutalny kurrewsko i dużo się dzieje. nicolas cage też daje radę pomimo bycia dziadkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 94 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, libedowsky napisał: ale po co mam go..no ogladac zeby jakies przeslanie dla dzieci zobaczyc ? co bylo tym przeslaniem ze pustaki nie sa puste ? ze nie wyglada najwazniejszy czy jeszcze cos rownie glebokiego ? przeciez to reklama firmy mattel jak mozna ogladac reklame ponad godzine ? tam sa pewnie zareklamowane wszystkie zbawki w stylu barbie i kon barbie i pies barbie i domek dla lalek etc. o to przeslanei ci chodzi ? Nie denerwuj sie, nikt ci przeciez nie kaze ogladac Barbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, awaria napisał: Nie denerwuj sie, nikt ci przeciez nie kaze ogladac Barbie. ale czym sie mam denerwowac ? dziwi mnie glupota ludzka tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 94 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Barbie jest prostym filmem z nieskomplikowanym feministycznym przesłaniem. Ale wizualnie jakoś tam wygląda w swojej konwencji, aktorzy jakoś tam grają. Mnie nie zirytował aż tak, żeby go od razu wyłączyć. Wlasnie ludzie jakos sie zafiksowuja na rzekomym "feministycznym" przeslaniu, chyba dlatego, ze faceci byli przedstawieni jako lekko debline Keny. Ale to bylo wlasnie powierzchowne. Fajne przeslanie bylo raczej na innej plaszczyznie, tam gdzie chodziko o bycie najlepsza wersja siebie, lagodzenie ran i urazow, no i wybor: czy lepiej zyc w swiecie doskonalym, ale "barbiowym", czy niedoskonalym, ale prawdziwym, ludzkim, gdzie sie czegos faktycznie doswiadcza. Edytowano 3 godziny temu przez awaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, awaria napisał: Wlasnie ludzie jakos sie zafiksowuja na rzekomym "feministycznym" przeslaniu, chyba dlatego, ze faceci byli przedstawieniu jako lekko ...ne Keny. Ale to bylo wlasnie powierzchowne. Fajne przeslanie bylo raczej na innej plaszczyznie, tam gdzie chodziko o bycie najlepsza wersja siebie, lagodzenie ran i urazow, no i wyobor: czy lepiej zyc w swiecie doskonalym, ale "barbiowym", czy niedoskonalym, ale prawdziwym, ludzkim, gdzie sie czegos faktycznie doswiadcza. faktycznie glebokie diogenes jakby obejrzał to by przestal byc abnegatem tak by go to poruszylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 94 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, libedowsky napisał: faktycznie glebokie diogenes jakby obejrzał to by przestal byc abnegatem tak by go to poruszylo Wcale nie glebokie, ale pozytywne i sympatyczne. To jest film lekki latwy i przyjemny. A ty sie tam spodziewales jakis glebokich przeslan dla filozofow? To faktycznie sie przerobiles. Edytowano 3 godziny temu przez awaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 584 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, awaria napisał: Wlasnie ludzie jakos sie zafiksowuja na rzekomym "feministycznym" przeslaniu, chyba dlatego, ze faceci byli przedstawieni jako lekko debline Keny. Ale to bylo wlasnie powierzchowne. Fajne przeslanie bylo raczej na innej plaszczyznie, tam gdzie chodziko o bycie najlepsza wersja siebie, lagodzenie ran i urazow, no i wybor: czy lepiej zyc w swiecie doskonalym, ale "barbiowym", czy niedoskonalym, ale prawdziwym, ludzkim, gdzie sie czegos faktycznie doswiadcza. Masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, awaria napisał: Wcale nie glebokie, ale pozytywne i sympatyczne. To jest film lekki latwy i przyjemny. A ty sie tam spodziewales jakis glebokich przeslan dla filozofow? To faktycznie sie przerobiles. ja sie spodziewalem filmu lepszego lub gorszego a zamiast filmu byla reklama. przeslanie bylo jak w reklamie kup akcesoria ktorych nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 94 Napisano 3 godziny temu Slyszalam od kilku osob, ze uslyszaly, ze to film feministyczny i ze strachu nie poszly ogladac, zas bez ogladania saczyli jad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stachlew crew 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: ja sie spodziewalem filmu lepszego lub gorszego a zamiast filmu byla reklama. przeslanie bylo jak w reklamie kup akcesoria ktorych nie masz. to obejrzyj sobie to longlegs co wstawiłem. też o lalkach jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, awaria napisał: Slyszalam od kilku osob, ze uslyszaly, ze to film feministyczny i ze strachu nie poszly ogladac, zas bez ogladania saczyli jad. a co te osoby sie tak boja feministek ? te feministki to bija czy o co chodzi ? bali sie ze beda feministki i ich opluja w kinie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, stachlew crew napisał: to obejrzyj sobie to longlegs co wstawiłem. też o lalkach jest. sprawdze czy to gdzies jest ale zwiastun mi sie srednio podoba wyglada na horror albo science fiction a ja nie lubie takich filmow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 94 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, libedowsky napisał: ja sie spodziewalem filmu lepszego lub gorszego a zamiast filmu byla reklama. przeslanie bylo jak w reklamie kup akcesoria ktorych nie masz. Straszne. Otrzasnij sie juz z tego zawodu. Jezeli widziales tam tylko reklame, to znaczy, ze nie sluchales o czym mowia, a w pierwszych 25 minutach to faktycznie nic sie jeszcze nie wydarzylo oprocz wizulanej barbiowosci. Edytowano 3 godziny temu przez awaria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 226 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, awaria napisał: Straszne. Otrzasnij sie juz z tego zawodu. Jezeli widziales tam tylko reklame, to znaczy, ze nie sluchales o czym mowia, a w pierwszych 25 minutach to faktycznie nic sie jeszcze nie wydarzylo oprocz wizulanej barbiowosci. nadal jestem w szoku dopieor jak cos innego ogladne to moze mi minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach