gdzierower 654 Napisano 11 godzin temu Nie może wełny bo ją gryzie i ma wysypkę A gałganowe czapki to nie były wełniane? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2806 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, stara_rąsia napisał: Niestety nic nie zmieniło się poza kolorem włosów. Nadal agresja, wulgaryzmy, toczenie wojny z randomowymi widzami. Chore. Nie da się tego oglądać. Chyba, że dla beki mało wyszukanej. Poziom Baśki Kwarc, etc. Ja odpadam. Ja nawet dla beki nie jestem w stanie oglądać i słuchać jej pitolenia, Baska to choć swojego czasu była viralem, a siwa wredna, chamską, sfrustrowaną, leniwą nieporadną zyciowo ciamajdą z yt. 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_rąsia 1282 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, evoiva napisał: Ja nawet dla beki nie jestem w stanie oglądać i słuchać jej pitolenia, Baska to choć swojego czasu była viralem, a siwa wredna, chamską, sfrustrowaną, leniwą nieporadną zyciowo ciamajdą z yt. Przeleciałam szybko jej ostatnie 3 vlogi... i nadal widzę dzidzię piernik. Chyba nie dla niej już nadziei na lepsze życie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 473 Napisano 11 godzin temu Te jej mieszkanie to ma 100 metrów kwadratowych czy sześciennych? Bo nie wygląda 1 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuz 788 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Sowa z Mazur napisał: Te jej mieszkanie to ma 100 metrów kwadratowych czy sześciennych? Bo nie wygląda Ona tak zagraciła to mieszkanie, że nie mogę na to patrzeć. Nigdy nie zrozumiem tego, że jak coś postawi to tak to stoi, a mowa tu o rzeczach, które stoją czy leżą centralnie na przejściu. To jej się nawet nie chce tego choćby przesunąć. Tylko będzie to cały czas omijać. Nawet jeśli to są buty, które mogłaby z tego swojego lenistwa choćby przesunąć nogą 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 473 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, arbuz napisał: Ona tak zagraciła to mieszkanie, że nie mogę na to patrzeć. Nigdy nie zrozumiem tego, że jak coś postawi to tak to stoi, a mowa tu o rzeczach, które stoją czy leżą centralnie na przejściu. To jej się nawet nie chce tego choćby przesunąć. Tylko będzie to cały czas omijać. Nawet jeśli to są buty, które mogłaby z tego swojego lenistwa choćby przesunąć nogą Nawet zmywarki nie zamknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3358 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Nawet zmywarki nie zamknie Po posilku brudnego talerza nie sprzatnie ze stolu, jak nic liczy na kamerdynera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1779 Napisano 10 godzin temu 45:18 przeglądam bez dźwięku, ale to jest chyba tik tou*reta? Coś jej się udało, że tak się cieszy? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3358 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Mi a napisał: 45:18 przeglądam bez dźwięku, ale to jest chyba tik tou*reta? Coś jej się udało, że tak się cieszy? Jest podeksytowana, bo podlaczyla ajpultv (apple tv). A tik niepokojacy. Spostrzegawczas, mi to umknelo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2806 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Mi a napisał: 45:18 przeglądam bez dźwięku, ale to jest chyba tik tou*reta? Coś jej się udało, że tak się cieszy? Zerknęłam na to, serio dziwnie to wyglada 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2806 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Busz3131 napisał: Jest podeksytowana, bo podlaczyla ajpultv (apple tv). A tik niepokojacy. Spostrzegawczas, mi to umknelo. Serio to coś to by dziecko z podstawówki podłączyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3358 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, evoiva napisał: Zerknęłam na to, serio dziwnie to wyglada To samo miala podczas otwierania kalendarza adwentowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1052 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał: Te jej mieszkanie to ma 100 metrów kwadratowych czy sześciennych? Bo nie wygląda Na serio dla mnie też nie wygląda na 100. Tym bardziej nie ma tam żadnych dużych mebli tylko zabudowane szafki wyglądające na płytkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 473 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Busz3131 napisał: Po posilku brudnego talerza nie sprzatnie ze stolu, jak nic liczy na kamerdynera. Z bakłażanem w cenniku usług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 473 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Kingeczka napisał: Na serio dla mnie też nie wygląda na 100. Tym bardziej nie ma tam żadnych dużych mebli tylko zabudowane szafki wyglądające na płytkie. Nie wie co ma, wszystko jest wszędzie. Jeden salon z kuchnią, łazienka, mini sypialnia, komnata Łodzi, fajansiarnia gdzie miała siłownia. Osobiście uważam, że dla niej lepszy byłby oddzielny mały salon bo lubi cosy miejsca. Te wnętrza są surowe i według mnie to dodatkowo ją dobija. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1052 Napisano 9 godzin temu 25 minut temu, Sowa z Mazur napisał: Nie wie co ma, wszystko jest wszędzie. Jeden salon z kuchnią, łazienka, mini sypialnia, komnata Łodzi, fajansiarnia gdzie miała siłownia. Osobiście uważam, że dla niej lepszy byłby oddzielny mały salon bo lubi cosy miejsca. Te wnętrza są surowe i według mnie to dodatkowo ją dobija. Do tego zapachy z gotowania, te bekony co smaży, steki, przecież to się wszystko wżera jak cholera... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 932 Napisano 3 godziny temu Facet jakiś z netu pewnie "wierny widź" słuchający o okresach ,pryszczach i patrzący na brudaskę z uwielbieniem jej instrukcję dał jak tv podłączyć by z netu leciało na ekranie. A łyżka na to niemożliwe. I tyle pitolenia o oglądaniu na "dużym ekranie" po 15 latach czy tam iluś by między słowami napomknąć o matrycę zj.... w lapku. Znowu ludzie z windy, sąsiedzi coś tam jej gadają. Jedziesz 30-40 sekund w windzie i tyle uwielbienia zbierasz a nie to to lustro w środku z twoim mega pięknym odbiciem. A i to wciskanie brzydkich słów na siłę. Ona to wciska świadomie dla kontrowersji bo to czuć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 932 Napisano 3 godziny temu Z tego barłogu ja was przepraszam ,że takie nudne vlogaski. To rusz to leniwe ,dupsko i nie tylko leżeć i jeść jak zawodnik sumo. No znowu odloty blekoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2335 Napisano 3 godziny temu Kuuurde, larwy... Wracam z 2-tygodniowego urlopu na końcu świata, otwieram barłóg i co widzę? Prezentacja śmieci na blacie z opowieściami skąd pochodzą oraz ile już tam leżą, zakupy śmieciowego jedzenia z Lidla, jedzenie zamówionego żarcia, tłumaczenie wszystkiego jak d**ilom, ponieważ nie można odpowiedzieć, nasza Dama się wywyższa i peroruje z ekreanu swoje mądrości... Ech... Aż mi się wszystkiego odechciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3375 Napisano 2 godziny temu Ja pierdziele jaką miniaturkę dała... jak twarz muchy trzepnietej kapciem, która cieszy się, że ominęła cios 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saturninapiacha 6094 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Vedma napisał: Ja pierdziele jaką miniaturkę dała... jak twarz muchy trzepnietej kapciem, która cieszy się, że ominęła cios oszukać przeznaczenie; vlogmas nie wiem który Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 654 Napisano 2 godziny temu 7 godzin temu, Kingeczka napisał: Na serio dla mnie też nie wygląda na 100. Tym bardziej nie ma tam żadnych dużych mebli tylko zabudowane szafki wyglądające na płytkie. Ma 3 pokoje, spory salon, paczkomat też trochę miejsca zajmuje. 100 metrów jest spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4355 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Tour po świątecznym mieszkaniu VLOGMAS 4, jakie ekskluzywne zakupy (lew zapłacil, bo pyta go o paragon) i bluza CK przywieziona z Wiednia rozmiar S za duża. Teraz już nie robią takich eSek za dużych Taka nieszczęśliwa przy dekorowaniu Edytowano 2 godziny temu przez Sylka856 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 473 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Kingeczka napisał: Do tego zapachy z gotowania, te bekony co smaży, steki, przecież to się wszystko wżera jak cholera... Aromaty jak w budzie z kebabem na dworcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylka856 4355 Napisano 2 godziny temu Ale tam dobrze widać, że mimo rozmiaru S jest taka wielka przy nim (ubierają choinkę) to co dopiero teraz by było. Oni mi nigdy nie pasowali wygladowo. Ona powinna mieć 2 m chłopa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 473 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, madziuszek napisał: Kuuurde, larwy... Wracam z 2-tygodniowego urlopu na końcu świata, otwieram barłóg i co widzę? Prezentacja śmieci na blacie z opowieściami skąd pochodzą oraz ile już tam leżą, zakupy śmieciowego jedzenia z Lidla, jedzenie zamówionego żarcia, tłumaczenie wszystkiego jak d**ilom, ponieważ nie można odpowiedzieć, nasza Dama się wywyższa i peroruje z ekreanu swoje mądrości... Ech... Aż mi się wszystkiego odechciało I tylko dodam, że jedno wyjście do Lidla za bzdetami to wydatek w granicach 3 stów. W miesiącu wyjdzie z 10 razy i żal nowy tv kupić albo laptop potrzebny do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2335 Napisano 2 godziny temu Jak można kochać filmy z przemocą, a za chwilę mówić, że się nienawidzi przemocy? Dajce znac, ale nie piszce mi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3375 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Sylka856 napisał: Ale tam dobrze widać, że mimo rozmiaru S jest taka wielka przy nim (ubierają choinkę) to co dopiero teraz by było. Oni mi nigdy nie pasowali wygladowo. Ona powinna mieć 2 m chłopa On po prostu był mały, a ona ma trochę tęgą budowę nawet będąc szczupła, ja jestem jej wzrostu i nigdy nie miałam problemu ze spodniami, a nie mam krótkich nóg, większość mężczyzn jest wyższa ode mnie. Mój facet ma 186 i jestem mała przy nim. Pomidor to musiał mieć 170 max. Zresztą ktoś ich kiedyś spotkał na ulicy i ona opowiadała, że wtedy powiedziano jej, że jest wysoka, a paluch ją poprawił, że ta osoba powiedziała, że duża. . Tu nie wzrost robi różnicę tylko jakaś dziwna budowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdzierower 654 Napisano 2 godziny temu Nie, szusz ma 178 i pomidor jest jej wzrostu mniej więcej. Jakby miał 170 to by przy niej wyglądał jak krasnoludek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3375 Napisano 2 godziny temu Paluch jest niski, a ona dosyć wysoka, masywna plus cyc. Teraz to w ogóle jest nieforemna i klocowata, waży pewnie około setki. Ja przy jej wzroście miałam kiedyś najwyższą wagę 84kg i wyglądałam lekko nalana, ale dalej normalnie jak przy 70, bo poniżej już chudo. Może te jej bimbaly taką różnicę robią wizualnie, bo ja mam mały cyc to zawsze się mniejsza wydawałam. Dziwne , że ma rozmiar stopy 36, jak ona utrzymuje ten korpus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach