Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kocur93

Do Sejmu trafiła petycja o zakazie spowiedzi dla osób poniżej 18. roku życia.

Polecane posty

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

No tak, to wynalazek kosciola i papiezy, ciesze sie, ze sie zgadzamy 🙂

Nie widzę byśmy się zgadzały  skoro po moim poście dalej drążyłaś temat na swój sposób😄 

14 minut temu, Megi_ona napisał:

No tak kościół sam to wymyślił ale większość starszych ludzi np. Moja mama wielka katoliczka dla niej co mówi kościół to święte i co kościół mówi to i Bóg mówi. 

Wielkanoc i swięcenie pokarmów to też tak naprawdę zwyczaj świecki.

Matki juz raczej nie zmienisz, niech sobie chodzi i wierzy jesli jej to w czyms pomaga. Choc moja babcia na starosc z gorliwej katoliczki stala sie Swiadkiem Jehowy, ale to chyba jeszcze gorzej 😄

3 minuty temu, Hebee napisał:

A sąd usunie traumę?😄 Nie dlatego sąd decyduje.

Sad decyduje co jest najlepsze dla dziecka a nie kto ma do niego prawo własnosci.

4 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Sad decyduje co jest najlepsze dla dziecka a nie kto ma do niego prawo własnosci.

Nie o losie dziecku decyduje, tylko o losie dziecka w trudnej sytuacji. Na szczęście jeszcze w większości przypadków to rodzice decydują co jest najlepsze dla dziecka, a nie sąd. 😉

Edytowano przez Hebee
Czy jacyś lewaccy aktywiszcze.

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Matki juz raczej nie zmienisz, niech sobie chodzi i wierzy jesli jej to w czyms pomaga. Choc moja babcia na starosc z gorliwej katoliczki stala sie Swiadkiem Jehowy, ale to chyba jeszcze gorzej 😄

Gorliwa była widocznie w zwyczajach,  bo nie w wierze. Wydmuszka typowa.

Uważam, że bardzo rzadko ktoś gorliwy w wierze odchodzi z Kościoła, na inną wiarę, to są w 99% ludzie którzy nigdy do niego nie weszli dla Chrystusa, bo kryzys wiary może mieć każdy, ale wiary silnej do tego stopnia mieć kryzys, żeby przejść na inną, to ciężka sprawa.

• Like 1

Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

Do siostry przyszedł list że grozi jej więzienie bo nie dala do podstawowki pl a ona już kilka lat była z nim w uk. Wiem że wtedy jakiś lachon ze złością groził że sprawdzimy sprawdzimy. Także dziecko jest własnością systemu. 

Cyganie jakoś nie mają z tym problemu😄

/ Może zrobisz Sylwestra za przykładem Przema?😆

2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

Nie wiem czy zrobię wgl jeszcze kiedyś odsłanialem okna a jakis typ w pewnym roku swiecil groznym laserem i już nawet tego unikam.

Może snajper łasy na Twój portfel i rtv?😏

Pierwsze petardy dziś u mnie na ulicy były. Zbliża się schiza nieodwołalnie. Ja się pytam: gdzie egzekwowanie prawa? Rok temu były wcześniej, widać efekty uśmiechniętej Polski. Bida będzie w tym roku z pokazem fajerwerków u ludzi, tylko z ręki wójta poleci masa z naszych podatków jak co roku, co to nie on..

2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

Tak może być jak pójdę do pracy to mogą okrasc mi mieszkanie muszę pomyśleć o zabezpieczeniach 

Jakis zamek bio miałeś sobie sprawić..

Są takie lasery że jeden zdjął helikopter a drugi pilot zostal ślepym inwalidom 

Ale to pewnie miał zabawkowy. Też się miało swego czasu z nakładkami, że różne rzeczy wyświetlał na ścianie.  Chociaż zawsze miałam obawy czy nie szkodzi i lepiej uważać.

Ja się nabawilem petardami w dzieciństwie nikt nie rozumiał mojego hobby po co tracę pieniądze i mnie już nie ciągnie 

No chłopaki lubią choćby te pukawki co to głośno a mały efekt wizualny😄

1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

Będę jeszcze inwestowal w mieszkanie lubię ładnie mieszkać 

Ciekawe ile zrobisz samodzielnie. Zawsze się zaoszczedzi.

Mógłbym dużo ale sama wiesz że energii idzie w szukanie 

A tak to by odeszlo forum dyskusyjne 

Dobra bo znowu zaczynasz 😏😄

Idę spać, pojedzone więc można.😉

1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

Bo ja tak naprawdę nie chcę tego wszystkiego nie daje mi to praktycznie szczęścia jedyne co to mogę tak wyrazić siebie że nie jestem taki jak przemek 

Tak po prawdzie to nic nie daje szczęścia, "szczęściem" można nazwać tylko przyjemne chwile. Dużo ludzie piszą, chwalą się niby szczęściem, a to po prostu jakieś tam pogodzenie sie z tym co złe + przyjemności = ogólnie satysfakcja z tego co jest i to tyle. Nie ma co patrzeć i zazdrościć czy gonić za innymi, tylko szukać co da te radości, a co nie będzie przy tym szkodzić. 

40 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

Bo ja tak naprawdę nie chcę tego wszystkiego nie daje mi to praktycznie szczęścia jedyne co to mogę tak wyrazić siebie że nie jestem taki jak przemek 

Oczywiście że nie jesteś taki jak on, bo ty jesteś 1000 razy bardziej zjeebany 

26 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

No ale wolę sobie polepszyć rzeczywistości niż siedzieć jak przemek

On nie siedzi. Zarabia pieniądze i idzie do przodu w przeciwieństwie do ciebie 

Edytowano przez Nasza szkapa

Cytat
31 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

No i tak sobie remontujesz wiedząc że i tak nie da ci to szczęścia. 

Ale przynajmniej jak remontujesz meline to nie pierrdolisz głupot. A na brak szczęścia skazałeś się ty sam bo się nie leczyłes psychiatrycznie w młodości 

Edytowano przez Nasza szkapa

36 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

Mi daje tworzenie z drugą połową ale jej nie mam  

I miał nie będziesz.

50 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 17v2 napisał:

U mnie na it mówił wykładowca że prawdziwy laser można zobaczyć dwa razy 

Czemu dwa razy 

Raz lewym raz prawym okiem 😂

Hahahaha dobre xD

Ciekawe gdzie to wyczytałeś bo wątpię ze w szkole specjalnej wam takie coś mówili 

ja na przykład od razu odszedłem z kościółka podczas bierzmowania jak klecha zaczął jęczeć o tym aby się nie masturbować i kazał to wyznawać jako grzech przy spowiedzi. sadomasochizm z innymi chłopami średnio mnie interesuje. 

7 godzin temu, Żaba Monìka napisał:

Choc moja babcia na starosc z gorliwej katoliczki stala sie Swiadkiem Jehowy

RIP

to najbardziej zdegenerowana sekta jaka jest dopuszczona do obrotu

8 godzin temu, Hebee napisał:

Mało wiesz o dzieciach w takim razie albo wiedzy na temat grzechów  nie pogłębiłaś po dziś dzień.

Dzieci często są równie wredne co dorośli. Okłamują rodziców i nie tylko ich, oszukują w szkole na ocenę, kradną, biją rówieśników, używają wulgaryzmów, na daremne imienia Pana Boga wzywają, nie szanują rodziców i innych dorosłych, naśmiewają się z rówieśników, plotkują, oczerniają, obmawiają,  stosują przemoc wobec zwierząt, nie odmawiają codziennej modlitwy, oglądają filmy i zdjęcia niestosowne, grzeszą nieumiarkowaniem w jedzeniu słodyczy czy fast foodów, są przemądrzałe, lenistwe w obowiązkach, zazdrością o rodzeństwo, chciwością, nie dotrzymują obietnic, przysięgają fałszywie, doniszą na innych, złorzeczą, nie szanują miejsc św tj cmentarze czy koscioły zachowując się niestosownie, ryzykują swoim zdrowiem aby się popisać, niszczą mienie publiczne np ławki w szkole, czy na mieście, mszczą się, manipulują innymi, chowają urazę, nie oddają pożyczonej rzeczy, hejtują w sieci, namawiają do grzechu, uczestniczą w grzechu kolegi, pomagają do grzechu, pochwalają grzech i usprawiedliwiają czyjś grzech. Jeszcze by się znalazło gdyby otworzyć jakąś dobrą książkę do rachunku sumienia dla dzieci.

doskonałe myślenie, trzymaj tak dalej. 

Edytowano przez stachlew crew

11 godzin temu, Hebee napisał:

Mało wiesz o dzieciach w takim razie albo wiedzy na temat grzechów  nie pogłębiłaś po dziś dzień.

Dzieci często są równie wredne co dorośli. Okłamują rodziców i nie tylko ich, oszukują w szkole na ocenę, kradną, biją rówieśników, używają wulgaryzmów, na daremne imienia Pana Boga wzywają, nie szanują rodziców i innych dorosłych, naśmiewają się z rówieśników, plotkują, oczerniają, obmawiają,  stosują przemoc wobec zwierząt, nie odmawiają codziennej modlitwy, oglądają filmy i zdjęcia niestosowne, grzeszą nieumiarkowaniem w jedzeniu słodyczy czy fast foodów, są przemądrzałe, lenistwe w obowiązkach, zazdrością o rodzeństwo, chciwością, nie dotrzymują obietnic, przysięgają fałszywie, doniszą na innych, złorzeczą, nie szanują miejsc św tj cmentarze czy koscioły zachowując się niestosownie, ryzykują swoim zdrowiem aby się popisać, niszczą mienie publiczne np ławki w szkole, czy na mieście, mszczą się, manipulują innymi, chowają urazę, nie oddają pożyczonej rzeczy, hejtują w sieci, namawiają do grzechu, uczestniczą w grzechu kolegi, pomagają do grzechu, pochwalają grzech i usprawiedliwiają czyjś grzech. Jeszcze by się znalazło gdyby otworzyć jakąś dobrą książkę do rachunku sumienia dla dzieci.

Dobre, zrobiło mi dzień. To jest przerażający przykład jak można być zindoktrynowanym przez paru dziadków w ...enkach i ich młodszych funkcjonariuszy. Że też nie ma więcej takich mądrych ludzi jak ojciec Richarda Feynmana, który mu mówił - jakby mnie i papieża rozebrać do gaci, to nie byłoby żadnej różnicy - dwóch dziadków w bieliźnie :classic_biggrin:

• Haha 1

9 godzin temu, Hebee napisał:

Nie o losie dziecku decyduje, tylko o losie dziecka w trudnej sytuacji. Na szczęście jeszcze w większości przypadków to rodzice decydują co jest najlepsze dla dziecka, a nie sąd. 😉

dlatyego mamy dzieci sadzane na piecu albo karmione winogronami bo wiele rodzin oszolomskich moze robic z nimi co chce.

jakby prawo bylo inne to moze ty tez bys zyla normalnie a teraz jestes katotalibem w spodnicy

• Thanks 1

10 godzin temu, Żaba Monìka napisał:

Dzieci nie sa wlasnoscia rodzicow.

Tak, dlatego aborcja nie powinna być legalna.

2 minuty temu, kocur93 napisał:

Tak, dlatego aborcja nie powinna być legalna.

Zarodek to nie dziecko.

• Haha 1

17 minut temu, Nasza szkapa napisał:

a lewak to nie człowiek

dlatego powinna być legalna eutanazja i aborcja 

Edytowano przez stachlew crew

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się