Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kingeczka

Czy spłuczka już działa na święta w paczkomacie

Polecane posty

3 minuty temu, szatanowska napisał:

Bredzisz trzy po trzy bardziej niż zawsze, a to już sztuka.

oj. znowu zabrakło ci argumentu, i pyskujesz.

przewidywalna jestes 🙂

1 godzinę temu, Hellena.De.Vil napisał:

Na siłe go tam nei zabrała. 

On też wiedział co to za typiara.

Mam słabe zdanie o cesarzowej, ale stanac w obronie jej musze 😄 Bo znowu wynoszenie lwa na ołtarze 😄 idealizowanie pomidora jako wspaniłego męża jest śmieszne. Gdzie ten cudowny mąż był jak cesarzowa robiła z siebie waritke na wizji? Firma była malzenska wspolnota majątkową. 

To on ja nagrywal, jak rozdawała cukierki! to ze ona głupa z siebie zrobila to swoja droga. nie zareagowal, tylko nagrał! No ktory kochajacy czlowiek tak robi?  

Durne teksty oboje mieli do siebie, wiec to omine.😉

Wynoszenie Lwa na ołtarze??? Idealizowanie? 

Gdzie niby? 

• Like 1
  • Thanks 1

1 minutę temu, !GA napisał:

Gdzie niby? 

W jej głowie. To jest syndrom krypto wicki, ujawnia się to co jakiś czas i zawsze wygląda tak samo.

1 minutę temu, !GA napisał:

Gdzie niby? 

Helena ma jakiś problem z Lwem i to już od dawna. Chyba marzył jej się taki parobek, dlatego teraz próbuje go nam obrzydzić i nie da powiedzieć o nim dobrego słowa😂

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

1 minutę temu, iva321 napisał:

Helena ma jakiś problem z Lwem i to już od dawna. Chyba marzył jej się taki parobek, dlatego teraz próbuje go nam obrzydzić i nie da powiedzieć o nim dobrego słowa😂

Akurat nie miałam na myśli "idealizowania" Lwa, czy "wynoszenie go na oltarze" 😄

Nie kupowała kota w worku, wiedziała doskonale jaki typ osobowości on reprezentuje i stąd było moje pytanie: jak ona sobie wyobrażała zgodne życie z nim, chcąc żyć jak odludek😄

15 minut temu, iva321 napisał:

milutko, że zapamietujesz mpje wpisy.

no nie trawie takich ludzi jak pomidor. 

co do marzen, o ktore mnie podejrzewasz - Na szczescie bozia ma mnie w opiece, i nie ukarał mnie 😄

23 minuty temu, !GA napisał:

Gdzie niby? 

dobra. moze w Twoim wpisie nie jest "wynoszenie na ołtarze". Niewaszne 😉

reszta mojego komentarza bez zmian 😛

Edytowano przez Hellena.De.Vil

19 minut temu, szatanowska napisał:

W jej głowie. To jest syndrom krypto wicki, ujawnia się to co jakiś czas i zawsze wygląda tak samo.

tak. musisz miec racje. przemyslany wpis. mega. noooo.

21 minut temu, iva321 napisał:

Tak, zdecydowanie to wygląda jak osobisty uraz do mężczyzn, to jest bardzo czytelne.

5 minut temu, szatanowska napisał:

Tak, zdecydowanie to wygląda jak osobisty uraz do mężczyzn, to jest bardzo czytelne.

pomodoro - jako reprezant mężczyzn. obiekt westchnien 😆😆😆

a ja bezwstydnica brzydko o lwie. ojej. nieładnie.

Oboje pokazywali się na YT. Jedni mogą nie lubić Siwej a inni Lwa. Prawo buszu 🤣

2 godziny temu, szatanowska napisał:

W piątek był u mnie ksiądz "po kolędzie" (w sensie przed drzwiami, nie wpuszczam oczywiście). Z godziny o której dotarł wynika, że obszedł cały spory budynek w mniej niż godzinę, czyli praktycznie nikt mu nie otworzył. Polska się jednak cywilizuje.

Ups! Księża nie chodzą "po kolędzie" przed Świętami tylko po ich zakończeniu 😅

• Like 1

1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał:

Oboje pokazywali się na YT. Jedni mogą nie lubić Siwej a inni Lwa. Prawo buszu 🤣

To jeszcze pół biedy. Najgorsze jest to: a ja to..a u mnie, nie, bo ja...

No kurde, chyba piszemy o konkretnym przypadku, a nie że trzeba czytać, że się nie ma racji, bo Kowalska to to, czy tamto..

• Like 1

7 godzin temu, Sowa z Mazur napisał:

Ja już bym na jej miejscu kibel wymieniła. Liczy zapewne, że dostanie od kogoś za darmo.

Jak to się zmienia ... Kiedyś zachwyt na darmoszki kosmetyczne a teraz jojczy o telewizor, komputer, piekarnik, pralkę, suszarkę, remont.

Siwa! Od razu poproś o nową wyposażoną chatę ze służbą i niewolnikiem seksualnym. Na końcu dodaj, że sama to wszystko kupiłaś za swoje. Nie zdziwię się jak ona wyciąga opakowania, rzeczy z szafek i udaje ile to wydała. 

Czy ktoś już dostał kiedyś kibel w ramach współpracy? Czy znów nasza pionierka będzie pierwsza🤣

3 godziny temu, Hellena.De.Vil napisał:

milutko, że zapamietujesz mpje wpisy.

no nie trawie takich ludzi jak pomidor. 

co do marzen, o ktore mnie podejrzewasz - Na szczescie bozia ma mnie w opiece, i nie ukarał mnie 😄

Zapamiętuje się, zapamiętuje. Nie udzielam się tu, ale raz na jakiś czas coś napiszę. Nie rozumiem, dlaczego tak często atakujesz.

• Like 2

12 minut temu, Anitka napisał:

Zapamiętuje się, zapamiętuje. Nie udzielam się tu, ale raz na jakiś czas coś napiszę. Nie rozumiem, dlaczego tak często atakujesz.

Też ile razy nie wejdę, a nie waruje tu o rana do nocy, to Helena akurat o wynoszeniu lwa na ołtarze 😅 pewnie jakaś była niedoszła, bo nie w jego typie (czyt. Gruba, niska brunetka) 

Dama na bank czyta kafeterię. Dlatego lajwy przestała robić, bo wie że jest podpuszczana w bezpośredniej rozmowie właśnie z kafeterii.

47 minut temu, Anitka napisał:

Nie atakuje pomidora. Zwyczajnie go nie lubie 🙂

bo chyba o tym do mnie sie czepiasz? 😄

36 minut temu, Sylka856 napisał:

Też ile razy nie wejdę, a nie waruje tu o rana do nocy, to Helena akurat o wynoszeniu lwa na ołtarze 😅 pewnie jakaś była niedoszła, bo nie w jego typie (czyt. Gruba, niska brunetka) 

Tak Sylka. Tak. BTW. czemu przestałaś mnie ignorować? Tak było miło 🙂

• Haha 1

1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał:

Czy ktoś już dostał kiedyś kibel w ramach współpracy? Czy znów nasza pionierka będzie pierwsza🤣

ciekawe czy z temu można zamowic kibel? 😆😆😆

Przed chwilą, Hellena.De.Vil napisał:

Z temu można zamówić nawet pół kibla. A jak wiemy Wera takie opcje  preferuje najbardziej 🤣

• Haha 2

Parcie na szkło forumowe u niektórych tutaj jest przytłaczające....

4 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał:

Nie atakuje pomidora. Zwyczajnie go nie lubie 🙂

bo chyba o tym do mnie sie czepiasz? 😄

Jeśli Ciebie cytuję, to logiczne, że do Ciebie się odnoszę. Czepianiem się bym raczej tego nie nazwała, bo po raz pierwszy się odniosłam. Chodziło mi nie tyle o atak na pomidora, ile o atakowanie w ogóle tu na forum.

• Thanks 1

7 minut temu, Hellena.De.Vil napisał:

Nie, nie można. 

• Haha 2

24 minuty temu, Anitka napisał:

Jeśli Ciebie cytuję, to logiczne, że do Ciebie się odnoszę. Czepianiem się bym raczej tego nie nazwała, bo po raz pierwszy się odniosłam. Chodziło mi nie tyle o atak na pomidora, ile o atakowanie w ogóle tu na forum.

Super. Ciesze sie, że na tyle zafascynowała cie moja postać na kafe, że przekładasz analize moich wpisow nad cesarzową.

MEGA. Czyżby znowu cesarzowa nie wrzuciła vloga?

29 minut temu, Anitka napisał:

I druga sprawa - jako pierwsza dowalasz sie do mnie, o wpis o pomidorze a pozniej wyklady mi dajesz o ataki. Fajnie sie to czyta 🙂 Prosze o wiecej 🙂

Jak chcesz to mozesz jak inne panny. jechac mi po wygladzie, o facecie. Zapraszam 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się