Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rym Cym +

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim!

Polecane posty

11 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Tak lubi pływać jak on wody nie widział całe życie 

skad wiesz czy wiedzila ? wiesz jak wyglada afryka ? ty myslisz ze tam wody nie maja ?

11 minut temu, Tuż po zmroku napisał:

Często te ziemniaki się pojawiają u ciebie i czyżby mamusia cię karmiła nimi, bo z powodu zupy też się odpalałeś że zagęszcza mąką i śmietaną aż piany dostawałeś. 😁

nie po prostu zakladam ze dla murzyna to moze bcy rarytas i tyle

13 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Ja kumam bo znam te denne ludzkie tlumaczenia. Dla mnie ludzie ogolnie nie stanowia juz zadnej tajemnicy. Te ich durne gadki i tlumaczrnia jak twoje. To jak gdakanie kur. Dobrze ze chociaz masz swiadomosc ze nie ma co sie rozmnazac.

ciesze sie ze dotarlo mam nadzieje ze zapamietasz i nie bedziesz pytala czy sugerowala tego samego za 3 dni ale zrozumiem jesli nie zapamietasz bo ja bym nie zapamietal 😄

10 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Wiecie co ja wam rzekne swiatecznie. Ze gdybym mogla cofnac czas to bym tu nigdy nie weszla. W ogole do netu bym nie weszla.

znaczy ze masz problem jakis z kontrola tego i powinnas sie udac do specjalisty i oznacza to ze nie sprawia ci to przyjemnosci wiec nie wchodz tutaj bo po co wchodzic gdzies i sie meczyc czy denerowac ? ja jakbym sie meczyl i denerowal to bym tu nie wlazil tylko znalazl inna rozrywke

1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Wiem. Dla mnie to patologia. 

Tak było zawsze i jest coraz gorzej. 

Problem polega na tym, że to się obecnie nasila i stąd dużo przypadków depresji i samobójstw. Dorośli bagatelizują problemy dzieci, wydają się nam głupie, mówimy często, że za naszych czasów tego nie było itd.

Może i mamy twardszą doopę, ale nie żyjemy w ich szkolnym i towarzyskim życiu. 

Właśnie czytam o kolejnej zaginionej, już odnalezionej studentce... Niby nic się nie działo, ukochana jedynaczka. Znaleziono zwłoki i wykluczono udział osób trzecich. Teraz rodzice wiją się z bólu i rozpaczy zadając sobie pytanie: dlaczego? 

Oczywiście nie odradzam bycia matką. Mój dzieciak jest najpiękniejszym darem i największą miłością. Tego z niczym nie mogę porównać, ale matczyny strach o jego przyszłość ciągle jest. Niewiele mogę zakazać, bo to dorosły chłopak, samodzielny, uparty. Mogę tylko modlić się po kątach, żeby żył w spełnieniu, szczęśliwości i z rozsądkiem.

8 minut temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał:

A co byłeś bity przez lezaka się ogladalo dbz i testowalo na typach 

tak oczywiscie bily mnie 50kg lezaki ktore boja sie wlasnego cienia 😄

ja sie nie bilem a mnie nie bili bo bylem za silny dla tych co chcieli sie wyladowac na slabszych 😄

11 minut temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

Nie obchodzisz mnie patologio. Ani ludzie ktorzy cie jakkolwiek wspieraja w jej dalszym rozwoju.

Prawda w oczy kole temu bluzgasz. 😀 Widzisz jak łatwo z ciebie wydobyć twoją prawdziwą twarz. 😁

7 minut temu, KittyD napisał:

Hahaha idą cytaty z googlowania🤣🤣

wkleilem pieprzowi bo nadla sie upiera mimo ze juz 3 razy pisalem ze to ze w pl maja emeryture nie znaczy ze murzyn tez za medal dostyaje 100k i emeryture bo widze ze nei dociera to przeklilem nie wiem co cie tak dziwi.

12 minut temu, KittyD napisał:

Na szczęście moich dzieci to nie dotyka i same nie dyskryminują innych.Staramy się mądrze wychowywać,chociaż w djupach i tak mają za dużo 😜

Więc trzymaj się z daleka od trójki klasowej i nie rób dzieciom siary. 

Tam są tylko lizusy i plotkary 🤣

Tak za darmo wydaja kupe kasy żeby zdobyc duza monete z fajansu

oni nie wydaje kupe kasy kenijczycy biegaja dobrze na dlugich dystansach bo wielu z nich po wode mialo 20km i biegali codziennie z nia. dobra nie bede ci lezak tlumaczyl jak swiat dziala zostawie to elce 😄

wielku sportowcow z czarnego ladu pierwsze buty na nogach mialo jak jechali na zawody i im dali a lezak mysli ze rodzice wydawali 800zl na miesiac na ich treningi bo qwerty napisala ze to tyle kosztuje w polsce 😄

Edytowano przez libedowsky

19 minut temu, libedowsky napisał:

moga sobie cos rysywac ja gralem w rozne gry z kims kto siedzial obok itd. znudzone lekcja dziecko nie wydziera sie nie bije innych itd. takie zachowanie charakteryzuje nie znudzone ale nienormalne dziecko a to dziecko jest takei zwykle w wyniku wychowania. naprawde znam dziecko ze stwierdzonym adhd itd i ono jest bardzo grzeczne przy mnie ale nasza znajomosc zaczela sie od tego ze dziecko darlo jape gdzie jest matka bo zostawaila go na 10 sdekund pod moja opieka i powiedzialem ze jak nie przestanei sie drzec to zamkne go w bagazniku. od tej pory a minelo juz z 5 lat dziecko do mnie zwraca sie bardzo milo i nigdy mnie nie kopnelo itd. mimo ze robi to innym.

Sadysta 🤣

nie wiem ktory to tenisista z balkanów trenowal w pustym basenie bo nie mial gdzie.

Musisz przemyslec bo jak będzie ci konkubentow bil wazonami o głowę jak widmo to ciężko będzie mieszana strategie reprodukcji kontynuować 

to ci akurat wyszlo pisze jak nie ty 😄

Przed chwilą, libedowsky napisał:

ja sie nie bilem a mnie nie bili bo bylem za silny dla tych co chcieli sie wyladowac na slabszych 😄

Pisałeś że cię przenieśli do innej szkoły, bo nie rozumiałeś co do ciebie mówią i później się tłumaczyłeś że wszyscy łącznie z pedagogami śwargotali po hanysowemu. 😀Nie ma takiej opcji bo w programie jest język polski i przenieśli cię do specjalsów. 😁

Zresztą wystarczy tu i teraz popatrzeć jak bełkoczesz niczym pijany. 😀

23 minuty temu, libedowsky napisał:

moga sobie cos rysywac ja gralem w rozne gry z kims kto siedzial obok itd. znudzone lekcja dziecko nie wydziera sie nie bije innych itd. takie zachowanie charakteryzuje nie znudzone ale nienormalne dziecko a to dziecko jest takei zwykle w wyniku wychowania. naprawde znam dziecko ze stwierdzonym adhd itd i ono jest bardzo grzeczne przy mnie ale nasza znajomosc zaczela sie od tego ze dziecko darlo jape gdzie jest matka bo zostawaila go na 10 sdekund pod moja opieka i powiedzialem ze jak nie przestanei sie drzec to zamkne go w bagazniku. od tej pory a minelo juz z 5 lat dziecko do mnie zwraca sie bardzo milo i nigdy mnie nie kopnelo itd. mimo ze robi to innym.

A to nie ciebie straszyli że zamkną cię w bagażniku jak ślinotoku dostawałeś I bełkotałeś , że nikt nie wiedział o co ci chodzi 😁

1 minutę temu, przewr(l)otna napisał:

Sadysta 🤣

przeciez goi nie wsadzilem tylko wytlumaczylem ze mi to przeszkadza i beda konsekwencje 😄

ale faktem jest ze do dzisiaj do mnie odnosi sie inaczej niz do innych.

raz jak sie bawil z corka kolegi jak to byly male dzieci ta corka miala z 4 lata to mowil jej zeby biegla a on sie zaczail za szafa i jak ona biegla to otwieral szafe szybko zeby ja te drzwi uderzaly i sie cieszyl i mowil ze on nic nie zrobil tylko uderzyla sie w szafe male dziecko tez sadzi ze w szafe uderzylo a to widzial moj kolega ojciec tego dziecka. wiec sorry ale dla mnie te dzieci maja cos z deklem i zamiast dawac im papiery i traktowac ulgowo powinni juz diagnozowac czy one nie maja jakiejs choroby psychicznej. moim zdaniem to dziecko bedzie socjopata skoro w wieku 6 lat mysli o tym zeby walnac 4 latke szafka. jakby wpadl na to jak zrobic zeby jej szafka spadla na leb to by pewnie to zrobil.

8 minut temu, libedowsky napisał:

Nie chciałbyś z leżakiem 1 na 1 za garażami

10 minut temu, przewr(l)otna napisał:

Właśnie czytam o kolejnej zaginionej, już odnalezionej studentce... Niby nic się nie działo, ukochana jedynaczka. Znaleziono zwłoki i wykluczono udział osób trzecich.

a mzoe zeszla ze szklaku poslizgnela sie i uderzyla w glowe dlaczego zakladasz sam.ob.ja ?

2 minuty temu, libedowsky napisał:

przeciez goi nie wsadzilem tylko wytlumaczylem ze mi to przeszkadza i beda konsekwencje 😄

ale faktem jest ze do dzisiaj do mnie odnosi sie inaczej niz do innych.

raz jak sie bawil z corka kolegi jak to byly male dzieci ta corka miala z 4 lata to mowil jej zeby biegla a on sie zaczail za szafa i jak ona biegla to otwieral szafe szybko zeby ja te drzwi uderzaly i sie cieszyl i mowil ze on nic nie zrobil tylko uderzyla sie w szafe male dziecko tez sadzi ze w szafe uderzylo a to widzial moj kolega ojciec tego dziecka. wiec sorry ale dla mnie te dzieci maja cos z deklem i zamiast dawac im papiery i traktowac ulgowo powinni juz diagnozowac czy one nie maja jakiejs choroby psychicznej. moim zdaniem to dziecko bedzie socjopata skoro w wieku 6 lat mysli o tym zeby walnac 4 latke szafka. jakby wpadl na to jak zrobic zeby jej szafka spadla na leb to by pewnie to zrobil.

Uciekam. Goście jadą na ciacho.

Wam też kawałek zostawię 🤣

https://zapodaj.net/images/17573a432d6b8.jpg

22 minuty temu, libedowsky napisał:

a wymsylajh dalej moj wzrost jak nie potrafisz zapamietac

tak dokladnie bylo ja mam wyskok tzn mialem 88cm a jak ktos jest 10cm wyzszy i skacze na 60 to nadal ja zbieram pilke 😄

jak wyciagnalem reke to pamietam ze mialem 285cm chyab po wyskoku

o nill chyba mial skocznosc 130cm

No nie chce mi się teraz szukać skrina bo podawałeś 170 z haczykiem i z tego co wygooglowałeś , to prawdziwy maratończyk z ciebie w twoich mokrych fantazjach. 😁

1 minutę temu, malowany napisał:

Nie chciałbyś z leżakiem 1 na 1 za garażami

nie, bicie ludzie bojacych sie wlasnego cienie nie sprawialo mi przyjemnosci. poza tym mnie nie przeszkadzali inni jak nie wchodzili mi w droge to ze ktos byl dziwny niech sobie byl mialem wywalone an to. mysle ze ci dziwnie mnie lubili bo ich nie gnebilem tylko olewalem.

3 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Mnie chcieli reprezentacji szkoły w kosza się spytałem co z tego będę miał 6 z wf i satysfakcję to elo. Mina dyrektora bezcenna. 

tak oczywiscie ja mysle ze przyjechali wyslannicy z nba zeby cie w drafcie wystawic ale nie miales czasu bo grales w tomb ridera

2 minuty temu, Tuż po zmroku napisał:

No nie chce mi się teraz szukać skrina bo podawałeś 170 z haczykiem i z tego co wygooglowałeś , to prawdziwy maratończyk z ciebie w twoich mokrych fantazjach. 😁

co ma maratonczyk do koszykowki ? ty w ogole nie znasz sie na sporcie nie wiesz co to biegi co to skocznosc.

i tam jest lierowka mialem napisac 80 a wciesnely sie 88

1 minutę temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Ja byłem nueustraszony źle by mi szło to byś dostał miotaczem ognua 

a te miotacze ognia w bójce w podstawowce to ci wjechaly do wyobrazni z czego ? w jakiejs grze biegales ? lezak ty masz jakas powazna chorobe psychiczna idz do lekarza

Edytowano przez libedowsky

4 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Ja byłem nueustraszony źle by mi szło to byś dostał miotaczem ognua 

Nieustraszony piwniczak 😄

2 minuty temu, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał:

Wtedy nie byłem piwniczakiem tylko jedynym typem z lachonem 😂

Zobacz jaki regres rzeczywistości zaliczyłeś

23 minuty temu, przewr(l)otna napisał:

Więc trzymaj się z daleka od trójki klasowej i nie rób dzieciom siary. 

Tam są tylko lizusy i plotkary 🤣

Dzięki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się