Qwerty88 409 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: jakos zawsze jak ktos pisze patologia to mam wrazenie ze do mnie adresuje musisz to przepracować. Z niczego sie to nie wzielo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Kasza z molami to raczej dziwna i niezdrowa rzecz straszyli ze jak platforma wygra to bedziemy jesc owady to lezak zaczal juz wczensiej jesc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Kilka lat temu zrobiłam zagadkę obrazkową: co to za przedmiot. Z odpowiedniego ujęcia zrobiłam zdjęcie swojej frezarki i sruuu z tym na forum. Najwięcej odpowiedzi było: wibrator? To chyba byli tam sami porzundni i pruderyjni ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Bo dziwak, boomer i twierdził, że moi rodzice, nie powinni mieć dzieci. Coś jeszcze? widze ze do konca zycia bedziesz mi pamietam to ze napisalem ze jak ktos nie ma lazienki to nie powinien miec dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, ˈkrāzē napisał: Na sylwestra można. kiedys byłam na sylwestra na jakiejś domówce i zaczelam pałaszować krokiety i mowie boze jakie to pyszne co to jest a gospodyni - mieso a ja. Po latach niejedzenia Zmień awek, za fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 12 minut temu, malowany napisał: Pierwszy raz słyszę, serio. Birbant, bibosz, hulaka. Dawne określenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: mam normalne piety niczym nie smaruje To ja mam takie od wielu lat w klapki po domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: widze ze do konca zycia bedziesz mi pamietam to ze napisalem ze jak ktos nie ma lazienki to nie powinien miec dzieci Tak naprawdę w hu mam twoją opinię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: musisz to przepracować. Z niczego sie to nie wzielo tak sadzilem ze nie zakumasz ze to zart ale nie wiem czy autyzm mozna przepracowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Ja jestem nieswieczkowa, pale tylko u kogos Poczekaj aż będziesz w moim wieku, dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Tak naprawdę w hu mam twoją opinię to dobrze bo ja nadal ja podtrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, buongiorno napisał: Masz konskie zdrowie w takim razie na Nowy Rok chyba wroce do cwiczenia xD Po co dopa za duza na ptaka munka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: To chyba byli tam sami porzundni i pruderyjni ludzie Moja frezarka przypomina dildo A ja celowo zrobiłam takie zdjęcie, żeby ich na ten trop naprowadzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: to dobrze bo ja nadal ja podtrzymuje Wyobraziłam sobie jak podtrzymujesz mu hu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Birbant, bibosz, hulaka. Dawne określenie. Dalej w lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: tak sadzilem ze nie zakumasz ze to zart ale nie wiem czy autyzm mozna przepracowac może dlatego że twoje żarty sa niesmieszne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Moja frezarka przypomina dildo A ja celowo zrobiłam takie zdjęcie, żeby ich na ten trop naprowadzić. Ale jesteś pewna, że to frezarka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Wyobraziłam sobie jak podtrzymujesz mu hu glodne mysli masz moze zamiast tej frezarki lepsze by bylo dildo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Mało pochwy w pochwie 17.2 napisał: Po co dopa za duza na ptaka munka? Zajmij się swoją düpą i wibratorem lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: to dobrze bo ja nadal ja podtrzymuje Tak trzymaj betonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: może dlatego że twoje żarty sa niesmieszne?? Jedziesz z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: glodne mysli masz moze zamiast tej frezarki lepsze by bylo dildo W tym miesiącu owulacja będzie szybciej. Jesteś moim ulubionym wskaźnikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 409 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Jedziesz z nim może innym razem teraz musze sie Januszkiem zając Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu Zjeść makowca o tej porze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Wyobraziłam sobie jak podtrzymujesz mu hu Nie dałbym mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Dalej w lesie Pijaczyna. Wyłaż z tego lasu bo ci ... plecy zmarzną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: może innym razem teraz musze sie Januszkiem zając Olej Janusza, tutaj masz większego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: może innym razem teraz musze sie Januszkiem zając Świąteczne seksy. Załóż czerwoną haleczkę i czapkę mikołajkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 160 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Zjeść makowca o tej porze? Normalnie, niech idzie w biodra i tyłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało pochwy w pochwie 17.2 17 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, buongiorno napisał: Zajmij się swoją düpą i wibratorem lepiej Normalnie brzydzi mnie ludzkie mięso ale malowany bym zjadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach